Odderflytteforretning Anmeldelser 35

4,6

Jeg giver fem stjerner til de to stjerner fra Odder flytteforretning, Rasmus og Thor. De kom med den fedeste energi og respekt for mine hjem og møbler 😊 De flyttede to skrøbelige vitrineskab, som... Se mere

Vi skulle have flyttet en 2 prs. sofa ned fra første sal ad en vinkeltrappe - en forholdsvis uhåndterbar og tung sofa. Vi har tidligere benyttet Odder Flytteforretning, da vi flyttede til Odder Kommun... Se mere

Havde besøg af 2 kompetente flyttemænd Nicolai og Torben. Fantastisk positiv oplevelse hele vejen igennem. Flyttede fra Skødstrup til Hou. Der blev knoklet fra start til slut. Fuld ud tilfreds med... Se mere

To friske, arbejdsomme og omhyggelige gutter plus en flyttebil på 50 m3 gjorde vor flytning fra Hou til Kjellerup (70 km) til en god oplevelse. Ca. 50 flyttekasser og vore møbler blev håndteret ude... Se mere

4,6

De bedste anbefalinger her fra!

De bedste anbefalinger her fra!
Det er 2. Gang jeg benytter firmaet.
Det er punktlige, omhyggelige, effektive, hurtige og flinke folk. Super arbejde til en fair pris.
1000 tak for hjælpen !

2. februar 2023

Først kører 2 super rare flyttemænd fra…

Først kører 2 super rare flyttemænd fra Odder til Hou, efterfølgende færge til Samsø. Pakker indbo fra et hus og sejler/kører det til opmagasinering i 2 mdr. Herefter til lejlighed 1.sal i Horsens, og der var ikke en ridse eller andre skader på min indbo.
SUPER. 14900,- eks. moms. Fundet til de penge.
De var i øvrigt 3 mand til at bære op i Horsens.
Kan varmt anbefales.

Mona Lisa Andersen

1. november 2022

De bedste til en flytning og opbevaring

De bedste.
Mine forældre skulle både have flyttet og opbevaret deres ting på flyttefirmaets lager i en kort periode før det blev flyttet til det nye sted.
Alt fungerede helt uovertruffent og de to flyttemænd var så hjælpsomme og behagelige.
De kan klart anbefales.

5. december 2021

Odder flytteforretning, som en Rittersport

Odder flytteforretning kan bestemt anbefales. Jeg kan bedst sammenligne dem med en Rittersport, netop praktisk, kvadratisk og bare pisse gode!
Vi var sent ude og ringede til dem på dagen, 45 min efter opkaldet stod de ved vores dør og var parat til at flytte vores ting. De arbejder hurtigt, effektivt og sikkert så dine ting ikke bliver skadet. Flytningen tog ca 2 timer. De er 5 stjerner værdige.

15. april 2021

Super professionelt flyttefirma!

To friske fyre ankom 06.45 og begyndte at pakke med det samme. Vupti og kl. 07.35 kunne vi starte kørslen mod ny bolig, aldrig har jeg oplevet en så hurtig og effektiv professionel flytning. Udpakningen af bilen og indflytningen gik lige så hurtigt og effektivt. Udover det så var flyttemændene utroligt venlige og meget høflige!

18. juli 2020

Top professionelt firma

Top professionelt firma, der klarede opgaven til ug.
De to gutter havde underholdning og humoren med, 3 timer sener var alt i den nye lejlighed.
Er firma der helt klart kan anbefales

16. juli 2020

Tetris med flyttekasser 😊

Varm anbefaling af Odder Flytteforretning!! To rare friske gutter kom og i løbet af nul komma fem var alt pakket i flyttebil. Godt humør og og vi skulle ikke engang lave noget selv (tror faktisk vi gik i vejen, når vi prøvede) 😁.
Var nærmest endnu mere imponeret over, hvordan de fik pakket alt vores habbengut ind i vores opbevaringsrum - der var ikke plads til en rødspætte bagefter - virkelig Tetris med flyttekasser 😁.
Vi ringer helt sikkert igen, når vi kommer hjem fra Bruxelles og skal have vores ting ud igen 😊
Tak👏🏼👏🏼👏🏼
Mh Sascha

2. september 2019

Kan varmt anbefale Odder …

Kan varmt anbefale Odder flytteforretning . Jeg skal have flyttet et klaver fra en bekendt , og til mig selv . Har fået et tilbud fra andet flyttefirma i
( Horsens) Men Prisen fra Odder flytteforretning var markant gunstigere.
Jeg nævner for Odder Flytteforretning at jeg har et ældre defekt klaver som jeg skal have smidt ud inden de kommer med det nye. de tilbyder at det kan de tage med på deponi ved samme lejlighed ( u/ merpris )Bliver ringet op 3 kvarter før de kommer , og da jeg kommer hjem , har de allerede hentet klaveret ved min bekendte . Med proffessionel snilde og udstyr , bliver det gamle klaver kørt ud og det nye sat på plads. Og det giv hurtigt . Helt igennem en positiv oplevelse , og dygtige og kompetente flyttemænd , Godt gået Odder flytteforretning !
Tommy , Rask Mølle

13. december 2017

Fik en god behandling og super tilbud!

Jeg ringede og bad om et tilbud, hvilket jeg fik samme dag. Jeg blev tilbudt at flytte mine ting allerede dagen efter. Det var jeg godt tilfreds med, kan ikke se hvordan det skulle være anderledes. Selvom det ikke var vildt mange ting jeg havde, kom der to mand, og det gik rigtigt stærk med at få flyttet mine kontorting. Jeg kan på det varmeste anbefale Odder Flytteforretning til andre som skal bruge en flytteforretning omkring Odder. Jeg fik flyttet mit fra Odder til Århus, og 3 timer efter var alt som det skal være. SUPER måde at starte min weekend på!

A+++

18. november 2011