Odd Fellowgaarden Anmeldelser 15

4,5

4,5

Frokostmeny

Fik d. 9-2-25 frokostmeny med 22 gæster. Super lækker mad. Sødt og venligt personale. Stor ros til kokken og betjeningen. Kan varmt anbefales.

9. februar 2025

Skøn restaurant!

Den franske bistro i kælderen er efter min mening i særklasse Køges bedste restaurant. Først og fremmest er maden bare lysår bedre end hvad alle andre kan præstere. Særligt de små bistroretter er kreative og lækre. Restauranten er samtidig bare super hyggelig og romantisk, betjeningen er i top, og deres viden om vine er stor. Skal vi være sikre på at det er godt, så er det 100% her vi spiser!

15. juni 2024

Københavner niveau

Selvom den ene tjener var ny og der skete en fejl (der ikke må ske), så havde vi en sindsyg god aften. Hvorfor? Den gravide tjener rettere op på fejlen uden at tjekke den først, og havde SÅ meget styr på det, den nye var sød og så fik vi meget for pengene når man tænker på det er en Bistro. Sådan! Vi kommer igen.

Vinkompetancen sad lige i skabet, vi har efterfølgende ladet os fortælle, at den ene vidst er sommelier

2. august 2021

Fantastisk aften med hustruen

Det var jo helt igennem en fantastisk oplevelse at være hos jer igår torsdag d. 29 april.

Lækkert og smagfuldt mad
5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk service

Gode og hyggelige omgivelser
5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vinkortet godt, med at hav af gode muligheder

Tak for det!!!

30. april 2021

Vi havde fået et gavekort i…

Vi havde fået et gavekort i bryllupsgave. Dagen kom og vi blev mødt at smil og sød betjening. Maden var perfekt og flere gange kom ejeren forbi bordet og fortalte om maden. Servitricen var sød og fortalte små historie om stedet.
Dejlig bryllupsgave og ikke sidste gang vi kommer. Tak for dejlig mad. 😊

22. juli 2020

Fin mad - elendig service.

Vi holdte vores bryllupsfest hos Odd-Fellowgaarden, og her kommer nogle af vores oplevelser fra dagen, samt nogle gode råd til hvis I overvejer at booke stedet til jeres store fest.
Lokalerne er super smukke, og bordopdækningen var helt gennemført. Vi havde adgang til et tilstødende lokale, hvor vi holdte reception og fik aftenkaffe, og det fungerede super fint. Vi havde betalt for at servere bryllupskagen, da vi ønskede at få en anden slags kage, end den Odd-Fellowgaarden kunne tilbyde og her blev vi rigtig skuffede, fordi vi på dagen blev gjort opmærksomme på at vi selv skulle skære og servere kagen for gæsterne. Vi spurgte ellers pænt Tine til hjælp, men hun gjorde det klart for os at det ikke rigtig var noget de gjorde. Vi havde ikke været til et bryllup før, hvor gæsterne selv skulle stå og bøvle med det, så det er vigtigt at forventningsafstemme med Kristian og Tine inden I vælger at medbringe en bryllupskage udefra. Ydermere var der kun stillet en brødkniv til rådighed, og først da panikken lyste ud af øjnene på os, kom Tine med en palet og et fad hvor vi kunne stille toppen af kagen. Tre af vores gæster sørgede så for at skære den ud og servere den for vores øvrige gæster og det var en mega ærgelig oplevelse. Ydermere er det en god idé at forventningsafstemme hvor meget service I ønsker på dagen, da vi oplevelse at skulle "jage" tjenerne for at bede om mere mælk, mere vand, flere sodavand og øl under receptionen, ganske enkelt fordi de ikke var tilstede i rummet.

Selve maden var rigtig lækker og der var rigeligt af den, alle vores gæster roste den og blev mætte. Dog havde køkkenet lidt for travlt da det kom til desserten, da flere af vores gæster, inkl. bruden fandt husholdningsfilm i nødderouladen, og det var en virkelig øv oplevelse! Da det blev påpeget for Kristian, kunne han blot beklage og sige "at hvis det var nogen trøst, så var det ikke sundhedsskadeligt". Vi kunne ikke mærke at det var en oprigtig undskyldning, men at de tog let på tingene. Så hvis I kan sige "pyt" og grine lidt af det, så er der ingen problemer med at booke stedet. Hvis I derimod ønsker en fejlfri aften, uden svupsere og god, nærværnede tjenere og høj service, kan jeg på INGEN måde anbefalde stedet, ligesom at vi aldrig kommer til at betale så meget som en krone for at spise der igen.

20. april 2019

Fantastisk aften!

Vi holdt vores bryllupsfest på Odd-fellowgaarden, og det var simpelthen den bedste aften i vores liv!!!

Det var virkelig god mad, god vin og fantastisk service:D
De har godt nok styr på det!
1000 tak for en dejlig aften.

28. maj 2018

Er dette din virksomhed?