Gennem 39 år
Gennem 39 år, har man efterhånden spist en del pizzaer. Men de pizzaer jeg og min familie købte i lørdags, er de ringeste pizzaer jeg nogensinde har fået. Der har så meget tomatsovs på, at pizzaen stort set var uspiselig. Man skulle tro, at det var et barn der havde lavet pizzaen og ikke voksne mennesker der arbejder med det til dagligt.
Vi var 2 der bestilte stjerneskud.
Vi var 2 der bestilte stjerneskud.
Kæmpe klump mayonnaise 🤮Ingen lækker dressing.
Oliven, sur/sød sauce , tangsalat.
Det værste stjerneskud vi nogensinde har fået.
Mændene bestilte buffet , tørt kød.
De spiser der heller ikke igen.
Vi var et selskab på 7.
Er i ØH hver sommer,men kommer ikke tilbage til dette sted.
Kæmpe anbefaling
Rigtig god og sød vært/ejer - og fantastisk god græsk bøf samt burger!
Venligt personale - sørgelig buffet
God og venlig service.
2 personer fik burgere, som kom ret hurtigt, og var mega lækre.
2 personer fik buffet. Det var noget af en sørgelig oplevelse. Salaten var brun i kanterne (bestemt ikke frisk). Tørt koldt brød. Pommes frites og bådkartofler var kolde. Spareribs brændte. Kolde pizza slice.
Laks var lækkert, men der manglede dressing til..
Alt i alt en rigtig trist buffet 😒
Virkelig dårlig service /…
Virkelig dårlig service / serveringspersonale.
Vi bestilte maden 1 burger, 1 børnemenu og 1 pizza.
Efter vi havde ventet ca 30 min kom burgeren. Ingen kom og spurgte ind til os, om maden smagte, om vi manglede noget.
Efter 20 min manglede vi stadig til børne menu og pizza, vores dreng på 4 bliver ked af det og kan næsten ikke vente længere på sin mad.
Jeg henvender mig selv til kassen for at høre om vores sidste mad er på vej, for hvis ikke vil vi bare betale drikkevarer og gå. De beklager og mener vi har fået, de har (måske) serveret vores pizza mv til et andet bord, men de vil lave det med det samme.
Vi har ventet en time, drukket vores drikkevarer og har en lunken burger til at stå og vente, da pizzaerne kommer. Vi får ikke tilbudt nye drikkevarer eller ny burger. Til gengæld får vi børnemenu og pizza uden beregning. Hvilket er okay.
Men maden smager bare ikke så godt når man venter så længe og ikke har mere at drikke og en dreng der er ked af det. Fejl kan ske, men det var uacceptabelt fordi vi skulle sidde og se og høre på, at dem der egentlig skulle tage sig af gæsterne havde mere travlt med at snakke og fjolle rundt med en anden kollega som var kommet der for at spise. Servitricen havde lange kunstige negle på, hvilket i min optik virker rimelig uhygiejnisk i en restaurant hvor man skal have med madvarer at gøre.
Alt i alt en skuffende oplevelse.
Fantastisk pizza + venligt personale
Virkelig god pizza, den bedste jeg har smagt længe. Lækker crispy bund og skorpe, og massere af smagfuld topping.
Professionelt og yderst venligt personale med let til smil og en frisk bemærkning.
Hurtig betjening.
Det kunne vi lære noget af ovre på Sjælland.
Min bedste anbefaling.
Mvh. Kasper & fam.
En god oplevelse
Vi var 4 som fik lidt forskelligt at spise til frokost som var fint, og derefter en dejlig kaffe hvor det lykkedes personalet at fremtrylle kage til os også, som restauranten gav. En dejlig oplevelse med meget venlig og imødekommende betjening. Vi kan bestemt anbefale stedet.
Mega lækker mad!
Mega lækker pizza - den bedste jeg længe har smagt. Pizzasaucen smager virkelig godt. Hvidløgsolien er mega god.
Min mand fik burger og virkelig lækre pommes. Venligt personale.
Super lækre pizzaer durum og kebab de…
Super lækre pizzaer durum og kebab de bedste jeg har smagt. Får vi altid når vi er I Østerhurup.
Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse
Fik ikke det vi bestilte og der kom ikke noget for at spørge til os (om det smage eller andet)
Sodavandene havde en underlig smag
Da vi klagede fik vi 10% på regningen efter min menig ikke nok kommer der aldrig mere!
Pænt NEJ tak! PLASTIK I MADEN
For det første er deres STORE sodavand små - man får kun hvad der svare til ca en dåsesodavnd.
Var afsted med en veninde - hun får sit mad før mig, og da vi havde ventet 15 min havde jeg stadig intet fået.. min venindes mad bliver derfor kold, og hun får en ny. Da jeg så endelig får mit, er der plastik i maden - de laver derfor en ny. Tjenerne har ikke styr på noget, og de skændes. Chefen går kun i vejen, og snakker med kunderne mens de spiser - god service er godt, men det kan godt blive for meget. Har aldrig været så skuffet…
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service, maden bliver serveret hver for sig med 10 min. mellemrum, fik en pasta cabonara bestilt uden bacon, men med skinke i stedet for, og alligevel var der bacon i. Retten var så saltet det ikke var til at spise, så det var 139kr ud af vinduet, det var slet ikke pengene værd. Sætter aldrig mine ben der igen.
Sindssygt god oplevelse
Sindssygt god oplevelse. God og smagfuld mad, kompetente tjenere, hurtig på fødderne og fantastisk familie sted. Min søn på 1 1/2 kunne løbet rundt i restauranten, en ældre herre legede med ham og hans tante. Derud over blev han gratis i buffeten, fik slikkepind og en skål is uden beregning. Fantastisk sted. Vil klart anbefalede at lægge stedet et besøg.
Super god service og lækkert mad jeg…
Super god service og lækkert mad jeg kan klart anbefale dem
Super god oplevelse
Super god oplevelse
Dejlig atmosfære, behagelig betjening og super service.
Kan anbefales en rigtig god familie oplevelse.
God service, super super god mad børnevenlig, bestemt et sted vi vil komme igen.
Superlækker mad og skøn betjening 🙂
Virkelig et besøg værd! Personalet var søde og smilende,
og var der hurtigt med maden. Vi fik det lækreste mad: ribeye steak og græsk bøf med tilbehør, som blev serveret rygende varmt. Det var så god en oplevelse, at vi i hvert fald kommer igen 🙂 Stor ros til Oceano 🙂
Hold jer langt væk det er mega dårligt…
Hold jer langt væk det er mega dårligt mad en portion var fersk kød resten smagte ikke af noget og så er det glas kartofler de serverer til ders herregårds bøf og så står de og nedstiger folk efter vi har brokket os total dårlig stil ders mad er 45kr hver
Virkelig dårlig buffet fyldt med olie
Virkelig dårlig buffet fyldt med olie. Meget tørt kød rå kartofler i flædekartoflerne pomfitter helt slatne. Halv tom buffet også salat baren. Alt alt for dyrt for det der bliver serveret. Det eneste der var spiseligt var den færdig købte spaghetti bolognese de havde varmet. Vi kommer der aldrig igen.
Vi valgte at spise på Oceano restaurant…aldrig mere derinde
Vi valgte at spise på Oceano restaurant i Øster Hurup, vi havde bestilt bord da vi kom kunne de ikke finde vores bord, men vi fik et bord til sidst, vi valgte deres buffe og en flaske Rosevin, samt en flaske vand. Vi måtte rykke for vores vin, og fik at vide at den havde de ikke mere, vi valgte en anden rosevin, men ingen vand, så skulle vi til buffen, en halv tom buffe hvor der mangle mad, efter en time tids efter flere rykke for at få buffen fyldt op, ja salat bare var tom det meste af tiden vi var der, bestikket var beskidt. Aldrig mere derinde