Jeg har været utrolig glad for at være…
Jeg har været utrolig glad for at være i forløb hos Michael – han har virkelig hjulpet mig godt på vej mod det bedre. Jeg kan varmt anbefale ham!

Besvarelse fra OCDfri.dk
OCDfri.dk er lukket pr. 01.01.2026. OCDfri.dk var startet og drevet af Michael. Profilen står som dokumentation for tidligere kundeoplevelser.
Danmark

Besvarelse fra OCDfri.dk
Michael var yderst tillidsvækkende og vi havde fra første samtale en rigtig god dialog. Michael er meget konkret og praktisk orienteret og det fungerede rigtig godt for mig. Så herfra de varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra OCDfri.dk
Michael er rart menneske og meget behagelig at tale med. Han har været god til at få mig til at stoppe op, og se livet i et andet perspektiv, og ikke bare tro på ens vanvittige tanker. Efter mange års brug af medicin, kan jeg konstatere, at det kun symptom behandler - det har jeg været alt for længe om at indse. Så de varmeste anbefalinger herfra.

Besvarelse fra OCDfri.dk
Jeg har brugt Micheal i snart to år, og kan ærligt sige at han har hjulpet mig så meget! Selvom jeg har haft samtaler med læge og psykologer gennem flere år, hvade Micheal en helt andet fremgangsmåde, som var fremmede for mig, men viste sig at virke utroligt god og virkbar for mig
Micheal er utroligt fleksibel og så nem at have med at gøre, vi fik det til at fungere selvom jeg var et år i udlandet, kæmpe anbefaling herfra
Af hjertet tak for din kæmpe hjælp Micheal

Besvarelse fra OCDfri.dk
Jeg har haft fornøjelsen af at være klient hos Micheal i en periode, og jeg kan ærligt sige, at det har været en utrolig givende oplevelse. Micheal er en mentor ud over det sædvanlige, der har evnen til at skabe en tryg og støttende atmosfære fra det øjeblik du starter dit videoopkald.
Hans empati og forståelse er bemærkelsesværdig. Han lytter opmærksomt til mine bekymringer og udfordringer, og formår at stille de rigtige spørgsmål og give værdifuld vejledning, der har hjulpet mig med at forstå mig selv bedre og finde veje til personlig vækst.
Hans professionelle tilgang og dygtighed er tydelige i hver session.
At sige at Micheal har hjulpet mig, er slet ikke ord nok til at udtrykke hvilke påvirkninger det har haft på mit liv. Jeg vil ikke gå i for mange detaljer, men Micheal formået at hjælpe mig af med stress.
Jeg blev anbefalet Micheal af en ven og han formåede at skræddersy en unik tilgang og oplevelse til mig, med konstant feedback både under samtalen og i efterfølgende e-mails.
Jeg ved nu også altid at hvis det skulle være ved at gå galt igen, så har jeg Micheal til at hjælpe mig.
Jeg kan ikke takke Micheal nok for den positive indvirkning, han har haft på mit liv. Han er et bemærkelsesværdigt menneske, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der har brug for en støttepæl til at komme igennem den situation du nu end står i. Micheal har hjulpet mig med at opnå en dybere forståelse af mig selv og udvikle de redskaber, der er nødvendige for at håndtere livets udfordringer. Tak, Micheal, for at gøre en forskel i mit liv.

Besvarelse fra OCDfri.dk
Som klient hos Michael har jeg kun rosende ord at sige , han er meget professionel ,dygtig og utrolig empatisk. Jeg var stress ramt og have også angst, - jeg har fået den bedste hjælp via samtaler og opgaver. Jeg er ude på den anden side nu og har det godt, meget godt nu !
Jeg vil til enhver tid anbefale et forløb hos Michael, det rykker og det virker!

Besvarelse fra OCDfri.dk
Min søn lider af svær OCD. Samtidig med OCDen har han været under udredning psykiatrien. Vi kontaktede Michael, og fra første session formåede han at fange min 16 årige søns udfordringer og tilpasse sessionerne i takt med, at vi blev klogere på den primære diagnose.
Da kommunen kom ind over, blev Michael og OCDFRI en vigtig brik i det tværfaglige samarbejde, og Michael deltog i møder med os og kommunen.
Min søn er ikke fri af OCDen endnu, men han er godt på vej, har fået fantastiske redskaber og ikke mindst en stor forståelse for, hvad OCD er, og hvordan han kan bruge strategierne til at mindske OCDen. De strategier, Michael bruger, er løbende tilpasset den svære situation min søn er i.
Vi kan helt klart anbefale OCDFRI til andre teenagere.

Besvarelse fra OCDfri.dk
Jeg har igennem mine samtaler med Michael fået en række værktøjer, der har fået mig igennem en periode med meget dominerende OCD og angst. Michael er god til at sætte ord på og forklare de ting, jeg oplever i forbindelse med OCD og angst. Det har givet mig en tilgang der gør at jeg bedre og mere kontrolleret, kan arbejde med mine tanker og følelser uden at blive for fortvivlet og bange.
Samtalerne jeg har haft med Michael har været en stor hjælp og jeg kan klart give en anbefaling herfra.

Besvarelse fra OCDfri.dk
Michael har hjulpet mig meget med at forstå mine tanker og at tanker bare er tanker. Michael er rigtig god til at forklarer tankerne på flere forskellige måder, så det gør det nemmere at være i og se tankerne med et andet syn.
Michael har også lært mig, hvordan jeg tackler angsten når den kommer og er på sit højeste og det er, at lade den ubehagelige følelse få lov at være der, uden at handle på den for til sidst, daler og forsvinder angsten helt.
Michael har nogle rigtig gode teknikker og kurve, som har været meget brugbare for mig.
Blandt andet den kurv, som viser hvordan hjernen bliver trænet til at tænke og handle på uhensigtsmæssige mønstre, som ofte starter i de små mønstre, for så til sidst at blive til hverdags mønstre.
Han har hjulpet mig med at bryde ud af de uhensigtsmæssige mønstre og træne hjernen til at vænne sig til nye almindelige adfærds mønstre.
Det har gjort at ocd'en har glemt de gamle uhensigtsmæssige mønstre, da jeg har lært at træne hjernen, ocd'en til nye almindelig mønstre.
Som menneske er Michael et meget varmt menneske og samtidig har han masser af god humor, er god til at lytte, lære og forstå og han er meget imødekommende.
Jeg har lært meget igennem min terapi og kan varmt anbefale Michael.
Louise

Besvarelse fra OCDfri.dk
Jeg er i et forløb ved Michael for at få hjælp til at håndtere og ændre på min OCD, som har stået på i rigtig mange år. Gennem forløbet har jeg oplevet en enorm forbedring. Michaels person udstråler først og fremmest ro og tryghed i samtalerne. Han har hjulpet mig med at afdække mine tvangshandlinger; årsager til hvorfor de opstår og generelle mønstre. Jeg har fået redskaber til at tænke og handle anderledes. Michael er samtidig rigtig god til at forklare komplicerede ting på en simpel måde; jeg har fået en stor forståelse for, hvad der fysisk sker i kroppen, hvordan hjernen egentlig fungerer og et nyt syn på de både fysiske og psykiske ting jeg oplever i forbindelse med ocd. Afslutningsvis har Michael altid et godt citat eller en anekdote der kan sættes i sammenhæng til mine oplevelser. Jeg giver Michael mine varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra OCDfri.dk
Min datter har netop været i en forløb hos Michael. Det har været utrolig brugbart for hende - og hun føler sig nu rustet til at kunne stoppe, eller i hvert fald holde en pause, da hun nu selv kan gøre brug af de strategier, og det hun samlet set har lært i sit forløb.
Kæmpe anbefaling herfra :-)

Fantastisk hjælp af Michael fra OCD fri
Som har givet en enorm støtte. Og som altid er hjælpsom og spørgende og nem at kontakte hvis der er behov.
Jeg er med Michaels hjælp næsten fri af min Ocd takket være de redskaber som jeg har fået og jeg har et normalt liv i dag jeg vil meget varmt anbefalede Ocd fri og Michael 😊

Besvarelse fra OCDfri.dk
Jeg henvendte mig til Michael med tvangshandlinger som i større grad var begyndt at påvirke min hverdag og min livskvalitet i en negativ retning.
Ved Michael fik jeg viden om, hvorfor jeg har disse tanker, og konkrete redskaber som jeg kan bruge når de opstår. Gennem samtaler har jeg fået meget mere kontrol over mine tanker og handlinger, og ved hvilke redskaber jeg kan tage i brug. Samtalerne med Michael har været en kæmpe hjælp.

Besvarelse fra OCDfri.dk
Inden mit forløb hos Michael var min OCD oppe på 10 fra en skala 0-10 (10 er højst).
Efter bare få samtaler med Michael er jeg nede på 2-3 på skalaen nu. Michael forstår at sætte sig ind i hvordan du har det og hvad der skal til for at DU kan blive OCD fri.
Michael har de bedste værktøjer som er en kæmpe hjælp til når du står og skal arbejde igennem din OCD. Efter mit forløb er jeg blevet mere fri og kan nyde mit liv uden at OCD'en tager for meget over.
Hvis du ønsker at komme af med din OCD, så kan jeg på det varmeste anbefale Michael.

Besvarelse fra OCDfri.dk
Det her lyder næsten helt tosset, men efter kun en samtale med Michael, faldt alle brikkerne på plads for mig og jeg er nu 80-90% ocd fri. Jeg har ikke haft det så godt i 5 år og jeg vil derfor virkelig anbefale Michael.
Michael er utrolig positiv og hvis du er åben for ændring i dit liv, giver Michael en kæmpe booster af glæde, positivitet og vender den måde du ser dig selv og dine udfordringer på.
Tak for dig Michael.