Obroel Anmeldelser 13

2,8

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

El tjek

Vi bestilte Øbro Electric til at udføre et el tjek i vores andelslejlighed ifm. salg af denne.
Vi lavede en telefonisk aftale på at få det udført D. 23/04 kl. 7, da kl. var 08:30 var der ikke dukket nogen op. Der var sket en fejl og de havde skrevet D. 24/04, vi aftalte at beholde denne og rykke tidspunktet til kl. 7:30. Elektrikeren dukkede op kl. 7, 24/04.
Elektrikeren var generelt uhøflig og meget lidt samarbejdsvillig. Efter noget kamp fik vi aftalt at modtage et overslag på udbedring af fundne fejl (det kræver vi som andelsforening og har altid gjort). Elektrikeren sagde følgende "jeg kommer til at skyde langt over, da jeg ikke kan gætte tidsforbruget".
Nu er el tjek med overslags pris modtaget som aftalt. Vi ringede i den forbindelse for at få udspecificeret de enkelte punkters pris, fremfor en samlet pris. Til den forespørgsel sagde elektrikeren følgende "nej det gider jeg ikke at bruge min tid på".

Generelt dårlig oplevelse og vi vil på det kraftigste anbefale vores andelsforening at finde en ny el-installatør.

24. april 2025
Obroel-logo

Besvarelse fra Obroel

Kære Frederik.

Jeg beklager rigtig meget, at du føler, at du har haft en dårlig oplevelse med mine medarbejdere.

Hos Øbro Elektric lægger vi stor vægt på at give vores kunder en god oplevelse, når de har bestilt en håndværker. At overholde vores aftaler og holde den gode tone er vigtigt for os.

Derfor vil jeg tage din kritik til efterretning og tage en snak med mine ansatte.

Med venlig hilsen Isaak, ejer af Øbro Elektric ApS

Virkelig god service

Virkelig god service. Vi fik akut hjælp ca kl. 19 om aftenen, fordi vi havde boret ind i et kabel i væggen, i forsøg på at hænge toiletskab op og dermed gik alt strøm. Elektriker kom inden for 15 min. Og vi fik 50% i rabat, da vi blot kunde tænde sikringer (de sad fast da vi selv forsøgte)

Vi vil helt klart bruge Øbro Electric igen.

28. februar 2024

Fantastik service

Ringde på morgonen og fik en elektriker ud samme formiddag. Fik alt fikset hurtigt og pænt. Super fair pris. Kan bare rekomenderas !

7. december 2023

Havde en gruppesikring som røg i morges…

Havde en gruppesikring som røg i morges (19.11.2021)
Ringede kl. 7:00 - og før kl. 8:30, havde de været forbi og skifte gruppesikringen.

Høflige og flinke folk.. det gør også en forskel.
Og tilmed en absolut fair pris.

Jeg ved nu hvem jeg kan ringe til, skulle uheldet være ude. :)

19. november 2021

Endnu en god oplevelse med Øbro…

Endnu en god oplevelse med Øbro Electric.
Regulatoren til min gulvvarme kortsluttede. Ringede til Øbro, som kom og skiftede 2 dage efter til aftalt tid.
Hurtige, venlige og godt at se at en lærling med på job!
Jeg har brugt Øbro gennem mere end 10 år, og har kun været tilfreds.

22. april 2021

Altid professionelt arbejde

Øbro Elektric er vores faste elektrikerfirma i andelsboligforeningen. De laver altid super professionelt arbejde, og er hurtige til at komme ved akut behov for hjælp. Indehaveren Isaak er god til at rådgive, så man altid får en optimal løsning.

12. november 2020

Svarer aldrig

Jeg har henvendt mig mange gange den seneste måned - med en venlig og høflig forespørgsel om en opgave, jeg håbede de ville løse - men de vender aldrig tilbage. Et pænt nej tak, kunne have gjort det.

27. oktober 2016

Øbro Elektric ApS - BONDEFANGERI !

Jeg har en lille butik på Østerbro, hvor jeg havde 3 elpærer i vinduet, som jeg ikke selv kunne få skiftet. En ven havde tilbudt at hjælpe, men der ville gå nogle uger. Derfor overvejede jeg at betale mig fra at få det gjort, dog afhængig af prisen, da det er en meget simpel opgave. Jeg kontaktede Øbro Elektric for at høre hvad de skulle have for den opgave. Jeg fik at vide, at de havde en timepris på 625 kr. inkl. moms. Jeg nævnte, at det jo var en nem opgave, der sandsynligvis ville tage kort tid, og spurgte derfor om der var en minimumspris/startpris. Jeg fik ordret svaret "Nej, du betaler kun for den tid elektrikeren bruger". På baggrund af den oplysning valgte jeg at hyre Øbro Elektric til opgaven.
Elektrikeren brugte præcis 15 min. i min butik, hvilket svare til 156,25 kr. med en timepris på 625 kr.
En måned efter modtager jeg en regning på 625 kr. Da jeg gør indsigelse mod regningen får jeg at vide, at der må være tale om en misforståelse, at de altid fakturere for minimum en times arbejde - og at det jo er helt normal kotyme i elbranchen. Det er imponerende, at der kan være tale om en misforståelse, og at de i virkeligheden fakturere for minimum en times arbejde, når jeg meget specifikt spurgte ind til netop dette, og fik at vide at der ikke var en mimimumspris. Hvad der er normal kotyme i elbranchen er bedøvende ligegyldigt - hvor skulle jeg vide det fra? Jeg stiller et simpelt spørgsmål og får svaret "nej". Så kan man ikke bagefter sige det drejer sig om en misforståelse. Der er ikke så meget at misforstå ved ja/nej spørgsmål. Når man gør et stort nummer ud af at spørge grundigt ind, for netop at undgå misforståelser, er det temmelig provokerende, at få at vide der er tale om en misforståelse. Der er tale om at medarbejderen har løjet - såre simpelt.
Havde jeg vidst, at jeg skulle betale 625 kr. for at få skiftet 3 pærer havde jeg aldrig bestilt elektrikeren!
At deres medarbejder, som jeg har mailet med bliver ved med at komme med latterlige undskyldninger, istedet for at bare at indrømme at hun har dummet sig, gør kun sagen endnu værre.

Vil bestemt ikke anbefale denne virksomhed til nogen, og vil aldrig selv benytte dem igen!

11. januar 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (13 anmeldelser)