Creator Accelerator Ting der kan forbedres: • Videoerne er fine, men for lange. Lidt for meget unødvendigt snak. • Nyggard giver fine input. Men Indimellem svarer han ikke beskeder... Se mere
Jeg har købt et kursus hos youtubeakademiet, jeg må indrømme, at det er det bedste kursus jeg har købt igennem de sidste 10 år. Jacob er en af de få mennesker der har presteret at lave alting selv... Se mere
YouTube Akademiet er en kursus/konsulentvirksomhed, som hjælper virksomheder og content creators med at få succes på YouTube
Ellegårdvej 36, 6400, Sønderborg, Danmark
- Jacob@Oblingmedia.com
- oblingmedia.com
Super grundigt og engageret vejledning
Super grundigt og engageret vejledning. kh
Creator Accelerator
Creator Accelerator
Ting der kan forbedres:
• Videoerne er fine, men for lange. Lidt for meget unødvendigt snak.
• Nyggard giver fine input. Men Indimellem svarer han ikke beskeder, skal rykkes eller giver svar, som ikke er relevante.
• Nygaard gør desværre ikke så meget for at skabe et hyggeligt og gensidigt støttende fællesskab. Det er op til medlemmerne selv at skabe liv og fællesskab.
Der kunne Nygaard gøre mere.
desuden:
• de fleste anbefalinger på CreatorAccelerator.dk stammer vist fra medlemmer af youtube akademiet(stor pakke) - ikke fra Creator Accelerator(lille pakke).
Det giver et uklart billede af, hvad der er muligt med Creator Accelerator.
En bedre guide skal man lede længe efter...
YouTube kan godt være en jungle og meget uoverskuelig, men man finder ikke nogen bedre guide igennem den end Jacob. Hans online forløb er grundig, og følger man det vil man helt sikkert ende med at finde vejen til det hemmelige sted hvor guldet ligger begravet!
Jacob er professionel og ordentlig
Jacob er professionel og ordentlig, og han er altid klar til at hjælpe, så jeg kommer videre i processen. Hans viden rækker langt udover YouTube, hvilket er en gave, når man støder på andre udfordringer eks. salg og marketing. Jacob´s produkt er det bedste jeg har købt - og jeg har købt mange (meget dyre) produkter gennem tiden, men det er først nu, med Jacobs hjælp, at jeg ser mit mål komme nærmere.
Grundkursus for at komme i gang med youtube
Jeg har fulgt Jacobs grundkursus og har lært en masse ting om youtube, som jeg ikke før har været opmærksom på. Jeg skal nu i gang med næste modul og det ser jeg frem til.
Kan anbefale dette kursus til alle der vil i gang med youtube.
Jeg valgt købe den kursus fordi jeg…
Jeg valgt købe den kursus fordi jeg havde drøm om at min youtube kanal skulle vokse. Jeg er ofte lidt påpasselig med købe online kursuser fordi man ofte hørt om snyd...
Men jeg har fulgt Jacob længe og syens han virket oprigtigt. Så tog chancen og jeg Fortryder ikke
For shiit jeg har lært meget og jeg er ingen gang færdig med kurset i nu. Og min kanal er begyndt vokse og jeg har fået en masse guldkorn til lave en virkelig fed kanal...
Kursus kan varmt anbefale
Youtube forløbet med Jacob Obling er super.
Youtube forløbet med Jacob Obling er super infomativt, til tilgængelig, fuldført. Jacob er en super behagelig og omsorgsfuld underviser. Forløbet har mine varmeste anbefalinger.
Super godt forløb
Rigtig godt forløb, som både gennemgår teori (trends, YouTubes algoritme m.m.) og praktiske eksempler baseret på egen success med at vækste YouTube kanaler. Kursusindholdet er interessant og relevant og kombineret med personlig sparring og accountability, så er forløbet virkelig solidt i forhold til at komme i gang og vækste på YouTube.
Jeg kan varmt anbefale Jacob
Jeg kan varmt anbefale Jacob. Han forstår at tydeliggøre brugen af youtube samt hvilke værktøjer som virker bedst.
Jeg har købt den lille pakke af Jacob og den har været guld værd når man er her helt ny på et medie som man nemt kan fare vild i.
Jacob er en ærlig person og man kan roligt stole på ham også med at købe hans produkter. Alt foregår ærligt og oprigtigt.
Helt igennem god oplevelse
Markedets bedste Youtube-forløb!
Super fedt forløb. Ikke nok med at videoerne var mega brugbare, lærerige og let forståelige, var Jacob og hans team altid behjælpelige igennem hele forløbet.
Kæmpe anbefaling herfra.
Jacobs kursus er rigtig godt
Jacobs kursus er rigtig godt. Han forklarer tingene på en måde, som er nemt forstå, selv hvis man ikke ved så meget om youtube. Når jeg støder på noget svært, er Jacob der til at hjælpe.
Han giver mange gode råd og støtter en gennem hele forløbet, og det gør det hele meget lettere. Så jeg er meget glad for hans forløb.
Mega fedt
Takket være youtube Akademiet har jeg gjort fremskridt på kort tid. Jacob er en erfaren træner, der ved, hvordan han skal håndtere forskellige talenter og hvordan han får det bedste frem i hver enkelt elev.
Jeg er meget overrasket over, hvor ofte Jacob svarer, for manden selv er en kæmpe succes på youtube.
Det er bare noget at se op til. jeg er dybt taknemmelig for den sparing man kan få hvis man gider at lave youtube
Hvis man vil gå youtube vejen, så er dette kursus og de videoer man køber gode.
Jacob underviser på en god og rolig måde, så alle kan være med. Både som ung og som gammel
youtube Akademiet et godt kursus for alle, der ønsker at komme i gang med deres egen kanal. Indholdet er veludviklet, og Jacob forklarer alt på en forståelig måde, så du kan øve dig så hurtigt som muligt.
Noa
Hej jeg er ikke så hurtig,) og god lit…
Hej jeg er ikke så hurtig,) og god lit stor på grunde
Er andre sager.
Men er den beste jeg har kaster mig i jeg glæde mig til at finde mere tid for gør noget mere godt på min YouTube kanal..
Jeg vil hjerte anbefale😊🤗
Hvis du vil have success med din YouTube kanal viser Jakob vejen
Jakob er utrolig professionel og meget behagelig at lytte til. Jeg synes at Jakob er meget autentisk og tillidsvækkende fordi han selv har gået vejen. De eksempler han anvender, er fra hans egne kanaler, så det er meget tydeligt, at Jakob ved hvordan man gør. Jeg kan varmt anbefale hans forløb. Om det lykkes eller ej er helt op til een selv. Jakob viser vejen.
Super godt kursus og Jacob er god til…
Super godt kursus og Jacob er god til at hjælpe en når der er brug for det.
At oprette en YouTube kanal kræver at man gør det rigtigt og det hjælper YouTube akademiet med 👏🏻👏🏻
Danmarks bedste læringssted for folk og…
Danmarks bedste læringssted for folk og virksomheder, der vil bruge YouTube kreativt!
Jeg har købt et kursus hos YouTube akademiet…
Jacob er en af de få mennesker der har presteret at lave alting selv, og lavet et kursus om hvordan man gør.
Han gør det hele meget simpelt for en som mig der ikke har nogle skills omkring marketing, søgeords optimering, video produktion, og research
Samtidig yder han en yderst tilfredsstillende kundeservice. 👍
Jeg kan varmt anbefale det til alle der skal promovere deres virksomhed online ❤️❤️❤️
Brændende godt onlinekursus
Jacobs kursus har virkelig sat mig igang med Youtube. Jeg har længe ville lære at forstå algoritmen bag Youtube, og dermed blive skarpere i hvordan Youtubevideoer skulle laves, men endnu vigtigere, hvordan man fik dem frem i søgningerne, og hvordan man dermed kan få visninger og tjene penge på Youtube.
Jeg anbefaler helt klart Jacob Oblings kursus til alle der vil starte, eller blive bedre, til Youtube.