Oase Outdoors ApS Anmeldelser 19

1,8

1. Campingbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Oase Outdoors is a company which owns and operates three independent camping and outdoor brands: Outwell®, Easy Camp® and Robens®. Our main office is located in Give, not far from Billund Airport in West Denmark. From here we manage and develop all three brands, which are active on 45 markets across the globe. At our headquarters, we have 10,000 m2 at our disposal and our highly competent staff here work in buying, sales, marketing and administration. Along with our offices and warehouse facilities, we have a huge 2500m2, very inspiring showroom. In addition to our headquarters in Give, we have sales offices in several European countries, a design studio in Germany and an office in Shanghai, China.

1,8

Under middel

Der er ikke noget lys i pæren

Købt en "UVC Ersatzlampe 18w" (Det er en eller anden special UV pære til min dam.)
Den virker bare ikke! Så hvis man ikke ter sig om en total tosse og insiterer på at åbne pakken i butik og insistere på at teste den, bliver man ganske simpelt snydt af dette firma.

26. maj 2024

Leverandør vil ikke bytte mit nye telt, der har flere fabrikationsfejl.

Jeg købte mit 5 personers Nevada telt hos ”Byghjemme” via leverandøren ”Oase Outdoor” i juni måned. Jeg valgte det telt, fordi jeg havde brug for et tørt telt at sove i- og dette telt havde det største vandsøjletryk på 6000 mm. Det skal jeg bruge i perioder, mens der renoveres i huset.
Sidst i juni blev det sat op første gang. Min mand og jeg kæmpede en times tid for at få den midterste stang i tunnelteltet til at bue opad. (Der må være noget galt med stangen eller syningen). Stangen til sidedøren passede slet ikke og knækkede senere i forsøget på at sætte den på plads. Den var alt for lang, men jeg - som er ny teltbruger- troede først, det var mig, der ikke kunne finde ud af, hvordan den skulle sættes op.
Resten så ud til at fungere fint, men da det begyndte at regne i august, kom der fem store pytter i teltet, som jeg også havde købt et Nevada gulvtæppe til. Det var heldigvis ikke taget i brug endnu. Soveunderlaget blev vådt. Jeg fandt en optrævlet forkert syning i teltet, der havde efterladt huller i selve teltet. (Det må da være en fabrikationsfejl). Jeg sendte en klage med billeder af defekt syning og vandpytter og for stor stang der buede ud af sideåbningen til Byghjemme og skrev at jeg anså det for en nitte og bad om et nyt telt.
Kontordamen fra Byghjemme konfererede videre med leverandøren fra Oase outdoor, som svarede mig via Byg hjemme, at han måtte afslå min anmodning om et nyt telt, fordi han (fejlagtigt) troede, at jeg havde permanent ophold i teltet. Han revsede mig for ikke at have reklameret over stangen med det samme, men ville tilbyde en ny. (Så vidt jeg ved, må man reklamere i 24 måneder, og der var kun gået to). Utæthed er ikke en reklamation, de dækker, skrev han. Men på trods af det ville han tilbyde mig en spray til at tætne sømme med.
Nevada teltet anprises som et tørt telt, med det højeste vandsøjletryk, jeg har kunnet finde. Flere glade kunder skriver om den fordel. Så jeg synes ikke, teltet holder, hvad der loves. Utæthederne kommer heller ikke kun fra sømmene, men også fra teltet generelt. Og tætheden er alfa og omega for mig.
Jeg indvilligede d.8.9. i indtil videre at modtage en kort stang til sidedøren, en lang teltstang til tunnelen, en imprægnering generelt og en til sømme, for at se, om det ville gøre en forskel. Jeg skrev også, at alle fejl tilsammen burde udløse et bytte til et nyt telt. Og at jeg mente, der var taler om en ringe service fra leverandørens side.
D.10.9. Skrev Byghjemme, at de ville rykke leverandøren og tage et kig mere på sagen. De ville prøve at hjælpe mig videre.
D.30.9. havde jeg ikke hørt fra dem endnu og rykkede. Denne dag undersøgte jeg teltet i dagslys, og fandt et hul i yderteltet lidt over en bardun indenfor til venstre i yderteltet (her er den største pyt når det regner ind) og i sovekabinen fandt jeg en ca. ti cm lang fejl i stoffet, som afgjort må lukke regnen ind fra yderteltet så mit liggeunderlag bliver vådt. Jeg tog billeder og sendte med.
D.1.10 fik jeg svar via Byghjemme om at leverandøren ville sende mig en stang og en seam-seal + et stykke Tear Aid.

Jeg opdagede nu, at et burrebånd i udluftningen bagerst i inderteltet manglede, så det kunne åbne sig. (Jeg vågner nemlig af stænk af regn i hovedet, når det regner). I tørvejr har jeg altid udluftningen åben.
Blæsten for et par dage siden lavede en stor åben flænge i sidedørens overdækning, som jo endnu ikke har fået en stang. Der er flere lange flænger på vej i stoffet til sidedøren nu.
Jeg sendte et langt svar d.16.10. med de nye fund og hændelser, og skrev at jeg gerne til en start ville have tilsendt det, jeg havde nævnt. Men at jeg ikke mente, det ville hjælpe på fejlene og hullerne og flængen og derfor fortsat ønskede et nyt telt i bytte. Jeg synes ikke, jeg vil give så mange penge for et nyt telt med mange fejl og huller i stoffet. Jeg vil ikke bruge lappegrejer fra start, når det ankom defekt.
Der er intet konkret sket, siden jeg klagede første gang. Jeg mener, at et telt skal kunne holde det, der loves om det. Og at der ikke skal lappes på oprindelige fejl, men udskiftes til et nyt telt. For øvrigt har jeg på en vejledning til teltet set, at stangen til sidedøren tilsyneladende skal sættes ind i to tilhørende holdere, som også mangler på mit telt. Jeg føler mig ikke retfærdigt behandlet af leverandøren fra Oase Outdoor og synes nu, hvor sidedøren hænger alvorligt i laser (billeder er sendt til Byg hjemme), og jeg har båret fire store dyngvåde dryppende håndklæder ud af teltet til morgen, at det er på tide at skrive på Trustpilot for første gang i mit 68 år lange liv.
Signe Hyld

21. oktober 2021

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice.

Jeg henvendte mig i camping højsæsonen med en defekt luftslange og påregnede længere ventetid - uden grund. Jeg fik hurtig og god vejledning og service omgående. Den nye luftslange blev leveret inden for to dage fra vi klarhed over problemet.

Jeg kan varmt anbefale Oase Outdoors!

24. august 2021

Slut med deres pandelampe!

Det er lykkedes mig at købe 2 stks. pandelamper fra Oase Outdoor hvor ingen af dem virker. Nu må jeg igen igen tilbage til Føtex og ulejlige dem med en reklamation.

14. november 2019

Outwell lufttelt (Advarsel!)

Outwell lufttelt (Advarsel!)

Denne sommer skulle vi for 4. gang på campingferie i vores Outwell Tomcat. Luftteltet blev sat op på plænen, så det kunne blive luftet og imprægneret. Efter ca. 12 timer lød der fra haven et højt brag, og vi så at teltets luftsystem var sprængt 2 steder. Jeg kontaktede Outwell, og de sagde at "sådan noget ikke må kunne ske". De bad mig udfylde en reklamation på deres hjemmeside samt vedlægge købsbevis og fotos af skaderne. 6 hverdage efter modtager jeg så en besked om, at da teltet er mere end 2 år gammelt, vil de ikke hjælpe med at udbedre skaderne.

Man kan altså dermed forstå, at Outwell lufttelte ikke kan forventes at holde mere end de 3 år vi har brugt teltet. Min erfaring med Outwell har ellers været yderst positiv, igennem de 13 år vi har brugt deres produkter. Men denne oplevelse hvor pris/kvalitet/levetid ikke lever op til de 7 år som sælgere fortæller, har ændret min opfattelse markant. Køb kun Outwell lufttelt hvis du ikke forventer en længere levetid.

7. september 2019
Oase Outdoors ApS-logo

Besvarelse fra Oase Outdoors ApS

Hej Anders,

Tak for din feedback.

Outwell Telte kan absolut holde mere end 3 år, så det tyder på at der er gået lidt for hurtigt i behandling af din sag.

Jeg vil gerne om du ikke vil skrive til vores kundeservice igen og henvise til denne korrespondance med mig. Så skal jeg sørge for at sagen bliver vurderet igen.

Outwell er innovative produkter af høj kvalitet, så du kan regne med os - vi står 100% bag vores produkter.

Du kan kontakte os her: https://www.outwell.com/da-dk/outwell-academy/kontakt-outwell

God dag.

Team Outwell
Per

Outwell har en super fin hjemmeside

Outwell har en super fin hjemmeside, hvor man kan finde alt hvad man skal bruge til en campingferie. Jeg er på udkig efter et nyt telt og har fået rigtig god rådgivning og vejledning i de små info-film der ligger på hjemmesiden.

Kan kun anbefales.

20. marts 2019

Rigtig fin service

Rigtig fin service! Jeg skulle bare have lidt instruktion af en pumpe, men tror jeg endte med at snakke lidt over en halv time, med en fyr der hedder Morten og fik utrolig mange gode staldtips til mit Huntley 3SATC telt fra Outwell.

18. marts 2019

Virkelig dårlig service på jeres…

Virkelig dårlig service på jeres produkter!! En teltstang var flækket på vores Outwell telt efter første opsætning, og I kunne ikke skaffe en ny teltstang, men vi kunne købe et nyt telt! Vi gav 5000,- kr for teltet, så det burde jo ikke være et eengangstelt til den pris! Køber aldrig Outwell igen

15. maj 2018

Ufattelig dårlig kvalitet på både produkt og service

Ufattelig dårlig kvalitet på produktet og servise ved berettiget reklamation

Købte et Outwell Montan & telt i november 2013.
Teltet blev brugt i sommeren 2014.
Da jeg pakkede teltet ud forår 2015 kunne jeg konstatere at teltet er total ødelagt af sollys.
Først sagde de at jeg selv havde ødelagt teltet ved at det havde været nedpakket i fugtig tilstand eller havde været opbevaret fugtigt. Dette havde vi lidt kommunikation om.. slutningen af denne kommunikation kan læses her:

Outvell svar lyder ordret:

Kære Jens
Jeg bekræfter hermed modtagelse af din uddybende mail.
Det lyder måske i tillæg som om teltet har stået for længe i direkte sol Jf. opstillingsvejledningen. Det er da godt nok trælst.
Jeg betragter dog stadig sagen som afsluttet herfra.

Outwell har gennem seriøs markedsføring opnået et rigtig godt ry blandt campister.. Men sandheden er at deres produkter faktisk ikke kan tåle at blive brugt. De bliver nedbrudt ganske hurtigt af solen. Og de afviser at erstatte ved skader.

24. juni 2015

Styr på både transaktioner og kundeservice

Jeg fik ved "Ferie for alle" messen i Herning (24-02-13) købt et Outwell telt med diverse tilbehør. Jeg fik en fornuftig messepris, som ikke kunne gøres billigere, heller ikke på internettet.

På messen var der mange andre besøgende på og omkring Outwells telt stand, og desværre skete der det ved betalingen, at der blev trykket et nul for meget, i den "forkerte" ende af beløbet. Det gjorde at i stedet for at betale ca. 11.000,-, blev der trukket ca. 110.000,- på dankortet.
Denne fejl opdagede hverken sælgeren eller jeg selv ved betalingen. Jeg var dog ikke mere end kommet hjem, før Jørgen fra Oase-outdoors ringede og gjorde mig opmærksom på fejlen. Da transaktionen ikke kunne stoppes, blev aftalen at han tog fat i sin bank, næstedags morgen.
Næste dags morgen både ringede og e-mailede Jørgen, med besked om at differensen inkl. dækning af overtræksrenter, var sat i værk. Hvilket jeg kunne se på kontoen dagen efter.
Alt i alt, en super service, for en fejl som både jeg og sælgeren burde have opdaget ved betalingen.

26. februar 2013

Dårlige kunde service

Har købet en mirra summer hængekøje i Bilka og de har smidt tasken ud til denne hængekøje og jeg ringer til
OASE OUTDOORS som ligger i Give og taler med en kvinde derover og hun siger at man kan ikke gøre noget for mig og hun nærmste fryder sig over at hun ikke vil hjælpe mig mange til dårlige service skal jeg lede længe efter
de siger at de ikke ha salg til private og det er også okey da jeg ikke skal købe noget med bare ha en taske til min hængekøje som de sælger til bilka
i skal ikke ringe derover til dem det er det væste sted man kan ringe hen

2. august 2012
Oase Outdoors ApS-logo

Besvarelse fra Oase Outdoors ApS

Hej Michael Paulli Udsen,

Tak for din anmeldelse/besked.

Vi har ikke salg til private og har derfor opbygget et stort kompetent forhandlernet, der i blandt Bilka.

Såfremt du ønsker en taske vil vi bede dig om at henvende dig hos den forhandler(Bilka), hvor du har købt produktet. Så vil de være dig behjælpelig med dette.

Vi håber på forståelse for dette og ønsker dig en god dag.

Oase Outdoors ApS

Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)