Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nacht capsules van Oana Green besteld. Helaas elke nacht na gebruik erge hoofdpijn gekregen. Op advies van de huisarts na enkele dagen gestopt omdat ik mogelijk gevoelig voor Reishi ben, een ingredi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sinds de overgang slaap ik moeilijk in en word regelmatig 's nachts wakker. Als natuurliefhebber gebruik ik bij pijn of ander ongemak zoveel mogelijk natuurlijke producten en daar passen de slaappl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Life changing, top producten, mijn slaap en mijn training en gehele levensstijl is verbeterd. Het zijn geen wondermiddelen, ook hiermee vereist het evengoed discipline vanuit jezelf, als dat op 1 lijn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meegelopen met de halve marathon van Egmond. Vanuit Oana was er de mogelijkheid om mee te rennen met de business run. Alles was geregeld. Van een verzamelplek tot aan producten van Oana. De organisati... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med naturlige fødevarer

Skrevet af virksomheden

Geen onzin, melatonine of chemicaliën. Gewoon puur natuur. Wij ontwikkelen onze producten met passie en liefde waarbij onze drie kernwaarden centraal staan. Om jou op een natuurlijke manier beter te laten slapen. Natuurlijk, simpel & fijn!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Oana en beter slapen...

Sinds de overgang slaap ik moeilijk in en word regelmatig 's nachts wakker.
Als natuurliefhebber gebruik ik bij pijn of ander ongemak zoveel mogelijk natuurlijke producten en daar passen de slaappleisters van Oana prima bij.
1 uur voor het naar bed gaan op de pols plakken (sinds 3 maanden) en ik slaap sneller in en minstens 6 uur aaneen.( ook wanneer ik in de nacht wakker word)
Uitgerust en energiek wakker worden, dankzij Oana.

18. juni 2024

Beste Ineke,

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wij vinden het geweldig om te horen dat onze slaappleisters je helpen om sneller in slaap te vallen en beter door te slapen, vooral tijdens de overgang. We zijn blij dat je je weer uitgerust en energiek voelt dankzij Oana.

Mocht je ooit vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wat is je slaaprust waard…

Oké ik heb al 40 jaar nachten waarin ik weinig of niet slaap.
Ben begonnen met de pleisters: mijn lichaam moest wennen aan de pleisters. Na een nacht of 5 merkte ik dat ik opeens een nacht van een uur of 4 sliep. Maar het is niet consequent 4 uur.
Omdat ik bij mijn eerste bestelling een proefverpakking gummies kreeg heb ik deze ook een aantal nachten uitgeprobeerd echter bij mij zonder resultaat. Gummies zijn licht zoet en wat plakkerig.

Daarna heb ik een flesje slaapkamerspray gekocht. Kort voor het gaan slapen spray ik dit op mijn kussen. Het is een verrukkelijke geur. Heerlijk.
Effect? Ruikt heerlijk en ik word er blij van. Ik stap gewoon graag mijn bed.

Gummies en geur op kussen heeft bij mij geen versterkend effect.

Olie: de olie is ronduit vies in de mond. Munt smaak met bittere ondertoon. Hij blijft gelukkig minder lang hangen dan de oliën die ik hiervoor van andere merken uitgeprobeerd heb. Olie en spray voelt wat tegenstrijdig. Maar de spray is gewoon te mooi en fijn om die te laten.

Daarna heb ik de dosis verhoogd: slaappleister geplakt plus 4 druppels olie en de spray op het kussen.
Opmerkelijk. Van deze combinatie slaap ik meerdere nachten in de week 4 uur achtereen. Dus verrassend resultaat. Bovendien is dat slapen ook wat verslavend want dit wil ik wel elke nacht.

Kosten technisch ben ik daarna ook pleisters gaan testen van een ander merk. Die werken iets minder goed. Vermoed dat er een lichter concentraat in zit.

Concluderend:
Gummies: je moet houden van de wat zoete smaak en ik denk dat de werking afhangt van de persoon.

Pleisters: na opbouw van een aantal dagen is het effect merkbaar. Aantal uren achtereen slapen zal per persoon afhankelijk zijn. Zeker de moeite waard om uit te proberen.

Olie: hoewel er een soort frisse muntachtige smaak omhoog komt verdoezeld het de bittere vieze smaak van de cbd niet.

Slaapkamerspray: heerlijke geur op het kussen of dekbed. Zeker de moeite waard. Laat de spray even inwerken voor je met het hoofd op het kussen gaat liggen.

De combinatie van pleisters en aantal druppels samen met de spray heeft zeker effect op mijn nachtrust. Daar ben ik enthousiast over.
Samen met de adviezen over verbeteren van nachtrust vind ik dat Oana het slaapprobleem serieus aanpakt.

Prijs: tja... De combinatie van pleister, olie en spray dat is voor mensen met een wat kleine beurs wel een dingetje. Maar niet slapen heeft op je gezondheid ook effect en die prijs ligt aanzienlijk hoger.

Het heeft mijn niet-slapenproces wel doorbroken.

Verpakking: luxe. Leuk bij een eerste bestelling maar die mogen wat mij betreft verdwijnen. Ziet er chique uit maar het helpt je niet om beter te slapen.

Abonnement: dat staat me tegen. Als klant wil ik kunnen kopen evt met korting omdat ik vaker het product koop, maar ik wil geen lid worden van een club.

Beveel ik dit product aan: zeker.

3. juni 2024

Besvarelse fra Oana Green

Hartelijk dank voor je uitgebreide en gedetailleerde review. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen met onze producten te delen.

Het is geweldig om te horen dat de combinatie van de slaappleisters, olie en slaapkamerspray je nachtrust heeft verbeterd. We begrijpen dat iedere klant anders reageert op onze producten en waarderen je geduld en doorzettingsvermogen om de juiste balans voor jouw slaap te vinden.

Je feedback over de smaak en consistentie van onze gummies en olie nemen we ter harte. We streven er altijd naar om onze producten te verbeteren en je input helpt ons daarbij enorm.

Ook je opmerkingen over de verpakking en het abonnementsmodel zijn waardevol. We zullen deze punten zeker meenemen in onze overwegingen voor toekomstige verbeteringen.

Mocht je in de toekomst nog meer feedback willen delen of vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Nogmaals bedankt voor je review en het vertrouwen in Oana Green.

Slaapdruppels aangebroken ontvangen

Slaapdruppels besteld via Bol.Com maar de druppels wel degelijk van Oana Green.
Flesje aangebroken aangekomen. Klantenservice geeft aan dat dit niet kan. Gelukkig heeft Bol.Com een credit nota gemaakt. Wel heel kinderachtig dat Oana mijn eerdere review heeft gerraporteerd dat het niet om hun product ging. Lariekoek. Een mail gestuurd naar Trustpilit met goeie onderbouwing. Verder geen oplossing aangeboden door Oana Green

Nog steeds geen compensatie ontvangen

15. maj 2024

Besvarelse fra Oana Green

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons via Bol.com. We betreuren het ten zeerste dat u een minder positieve ervaring heeft gehad met ons product en de levering via onze wederverkoper op Bol.com.

Dit is zeker niet de ervaring die wij voor onze klanten voor ogen hebben. We zijn blij om te horen dat Bol.com de retourzending goed heeft afgehandeld.

Wij betreuren het misverstand rondom uw eerdere review. Wij hebben geen intentie om authentieke klantbeoordelingen te rapporteren en nemen uw feedback hierin zeer serieus.

Je bent onze trouwe klant en we hebben al vaker contact met elkaar gehad. Dus dat gaat helemaal goed komen.

Je kan vandaag met ons contact opnemen: 085-0600437.

Ook heb je de nummers van ons whatsapp, stuur ons even een berichtje dan lossen we het op!

Groetjes Jeada

Wederom kat in de zak

Opnieuw druppels besteld omdat, bij het eerste flesje het flesje zo leeg was. Vandaag nieuw flesje binnen gekregen maar, het flesje was al open geweest

16. maj 2024

Beste Edwin,

Bedankt voor je review. We hebben in ons systeem gekeken, maar je hebt dit tweede flesje niet gekocht via onze webshop maar via bol.com.

Alle flesjes worden verzegeld vanuit ons hoofdkantoor naar LVB gestuurd. Mocht je dus alsnog een flesje hebben ontvangen die open is, dien je hiervoor contact op te nemen met bol.com.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sneller en dieper slapen.

Voor mijn werk moet ik vaak tussen 3 en 4 uur ‘s nachts opstaan.
Ik neem een half uurtje voor ik naar bed ga een paar druppeltjes. Hierdoor slaap ik sneller en slaap dieper, waardoor ik frisser opsta!

1. april 2024

Beste Marjolein,

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de druppeltjes je helpen om sneller en dieper te slapen, ondanks je vroege werktijden. We zijn blij dat je hierdoor frisser opstaat en je dag goed kunt beginnen.

Mocht je nog vragen hebben of iets nog iets anders voor je kunnen betekenen, mag je ons altijd mailen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer tevreden en slaap heerlijk!!!

Zeer tevreden en slaap heerlijk!!!
Goede klantenservice ook als er iets mis gaat met de bezorging, dan regelen ze dat meteen!
Top!

9. maj 2024

Besvarelse fra Oana Green

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent en heerlijk slaapt met onze producten! Jouw positieve feedback maakt onze dag helemaal goed.

We zijn ook blij te lezen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen toen er iets mis ging met de bezorging. We streven ernaar om altijd meteen een oplossing te vinden voor onze klanten.

Heel erg bedankt voor je geweldige review en voor het delen van jouw ervaring met ons!

2 weken goed geslapen

2 weken goed geslapen, maar nu gaat het minder om 5 uur wakker raak niet meer in slaap!!!

14. april 2024

Beste Francois,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Ik heb je een mailtje gestuurd om wat meer informatie uit te vragen over je slaapsituatie. Helaas hebben we hier geen reactie op ontvangen.

We willen je graag helpen om nog meer uit je slaap te halen met onze producten. Zou je op ons mailtje kunnen reageren of ons zelf een mailtje kunnen sturen?

Alvast bedankt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eindelijk weer goed slapen.

Sinds de start van de vergang ging ik slecht slapen. Veel wakker en onrustig. Sinds ik Oana gummies en olie gebruik, nu een maand, slaap ik weer goed en als ik wakker word, slaap ik makkelijk weer in. Ik gebruik 1 gummie en een halve dosering olie. Eindelijk slaap ik weer goed en word uit gerust wakker.

31. marts 2024

Beste Helma,

Bedankt voor deze waardevolle review. We zijn super blij om te horen dat onze Slaapgummies je hebben geholpen bij je slapeloosheid tijdens de overgang.

Het is fijn om te vernemen dat je na het gebruik van onze producten weer goed slaapt en dat je gemakkelijker in slaap valt als je 's nachts wakker wordt. Het is ons doel om hoogwaardige en effectieve producten te bieden die mensen zoals jij helpen om weer uitgerust wakker te worden en de dag met energie tegemoet te gaan.

Als je verdere vragen hebt over onze producten of als er iets is waarmee we kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat je blijft genieten van een goede nachtrust.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en vertrouwen in ons!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en fijne producten!

Goede service en fijne producten! Zeker het proberen waard!

22. marts 2024

Beste Elsken,

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring met ons! We zijn blij te horen dat je geniet van onze producten en dat je een fijne ervaring hebt met onze service! Je vriendelijke woorden betekenen veel voor ons.

Bij Oana zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en uitzonderlijke service aan onze klanten, en het is altijd fijn om positieve feedback zoals die van jou te ontvangen. We waarderen je steun en aanbeveling zeer.

Als je in de toekomst vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar!

Benieuwd

Wachtend op de bestelling die vandaag aankomt, bang voor negatieve resultaten na het lezen van de vele slechte reviews. Diepe slaap is rampzalig bij mij, dus hoop toch pleisters me hulp zullen bieden...
Slaap snel en word nooit wakker, maar de kwaliteit is niet goed waardoor ik al jaren aan een stuk moe loop. Helpt oana me...??

21. marts 2024

Beste Lie,

We begrijpen dat andere reviews een belangrijke rol spelen bij het maken van een beslissing over het gebruik van een product, en we respecteren je eerlijkheid over je ervaring. Het is belangrijk om te benadrukken dat de effecten van een product voor iedereen anders kunnen zijn, omdat elk individu uniek is en verschillende behoeften heeft.

Onze slaapsupplementen zijn ontwikkeld om diepere slaap te bevorderen en te ondersteunen, maar het is belangrijk om te onthouden dat ze geen wondermiddel zijn en dat individuele resultaten kunnen variëren. We willen graag meer inzicht krijgen in jouw specifieke situatie en kijken hoe we je beter kunnen ondersteunen.

Helaas kunnen we via deze weg niet direct reageren op je feedback en je persoonlijk bijstaan in dit proces. Daarom willen we je uitnodigen om rechtstreeks contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken naar eventuele oplossingen of alternatieven die beter bij jou passen. We zijn er om je te helpen en willen graag zorgen dat je tevreden bent met onze producten en diensten.

Kun je een mailtje sturen naar hello@oanagreen.com?

We kijken uit naar de mogelijkheid om met je te praten en hopen dat we je kunnen helpen bij het vinden van een oplossing die aan je behoeften voldoet.

Sleep Gummies

Elke dag neem ik voor het slapengaan een slaap gummie. Dit product heeft mij ontzettend geholpen met mijn slaap, omdat het mij rustig maakt, helpt bij het in slaap vallen, en het bereiken van een diepere slaap gedurende de nacht.

12. marts 2024

Beste Luna,

Wat fijn om te horen dat onze slaap gummies zo'n positief effect hebben gehad op jouw slaapkwaliteit! We zijn blij dat ons product je heeft geholpen om rustiger te worden, makkelijker in slaap te vallen en een diepere slaap gedurende de nacht te bereiken. We vinden het fijn om te weten dat we een verschil kunnen maken in het leven van onze klanten, vooral als het gaat om een goede nachtrust.

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld en als je nog verdere vragen hebt of meer feedback wilt delen, staan we altijd voor je klaar.

Komen afspraken/beloftes niet na

Ik had de pleister besteld maar die hadden geen enkel effect helaas. Er was een niet goed, geld terug garantie toen (is al een tijd geleden) maar heb nooit mijn geld terug gekregen. Dat vind ik niet netjes als je dat beweerd maar niet na komt. Ik heb daar telefonisch contact over gehad en toen werd mij aangeboden om als proefpersoon te fungeren bij nieuwe producten én mijn geld zou teruggestort worden. Nooit meer wat van vernomen. Daarna nog een paar keer een mail gestuurd maar daar is ook geen actie op genomen.

Het zal uiteraard niet bij iedereen werken en dat is op zich het punt niet maar je moet geen afspraken/beloftes maken en deze vervolgens niet nakomen.

7. oktober 2023

Beste G,

Eerder gaven we aan dat we dachten dat de terugbetaling daadwerkelijk was terugbetaald, maar we hebben inmiddels ondervonden dat dit om een andere klant ging.

Zou je zo spoedig mogelijk contact met ons willen opnemen? We weten namelijk niet voor welke naam 'G.' staat en willen natuurlijk het beloofde bedrag naar je terugstorten.

Kun je ons een mailtje sturen met je klantgegevens! Dan kijken we het gelijk voor je na.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Werd er juist heel onrustig van en sliep helemaal niet

Helaas voelde ik me niet lekker na de eerste keer innemen van de druppels. De tweede nacht, ik wilde het toch nog een kans geven, heb ik zelfs helemaal slapeloos doorgebracht; vreemde ervaring. Slaap al lange tijd slecht in, maar een paar uur tegen de ochtend lukt dan vaak nog wel. Nu bleef ik juist hyperalert. Het middel geeft bij bij dus een omgekeerde reactie. Helaas!

9. marts 2024

Beste Margriet,

Wat jammer om te horen dat onze druppels niet het gewenste effect hebben gehad en zelfs een omgekeerde reactie hebben veroorzaakt, waardoor je je niet lekker voelde en zelfs slapeloosheid hebt ervaren. We begrijpen hoe teleurstellend dit moet zijn, vooral omdat je al lange tijd worstelt met slaapproblemen en op zoek was naar een oplossing.

Het is belangrijk om op te merken dat de reactie op slaapmiddelen en supplementen sterk kan variëren van persoon tot persoon, en we vinden het jammer dat onze druppels niet geschikt bleken te zijn voor jouw situatie.

Jeada van onze klantenservice heeft al even contact met je opgenomen en onze slaapgids met je gedeeld. Mocht je nog meer tips willen los van onze producten, weet dan dat je ons altijd mag mailen of bellen. We staan voor je klaar!

Heb een probeerbox besteld

Heb een probeerbox besteld
Gummies hielpen niet
Druppels een beetje
Wou nu de pleisters proberen, maar het doosje was leeg.
Was juist echt benieuwd.
Heb een mail ontvangen dat de pleisters nog nakomen.
Fijn om te horen
Heb 13 maart de pleisters ontvangen met nog gummies
als cadeau. Top!

8. marts 2024

Beste Yvonne,

Wat vervelend om te horen dat je onze probeerbox onvolledig hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden aan onze klanten en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

We hebben je feedback serieus genomen en willen je laten weten dat we hier direct actie op hebben ondernomen. We hebben contact opgenomen met ons verzendteam en er is een nieuwe zending met pleisters onderweg naar jou. We hopen dat je deze nieuwe zending spoedig ontvangt en alsnog de kans krijgt om onze pleisters uit te proberen. We hebben je hier ook over gemaild.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we hopen dat de nieuwe zending aan je verwachtingen zal voldoen. Als je nog vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar!

Ik slaap weer heerlijk

Ik slaap weer heerlijk eindelijk weer goede nachtrust. Goede service.

3. marts 2024

Beste Lindsey,

Wat fijn om te horen dat je weer heerlijk slaapt en kunt genieten van een goede nachtrust dankzij onze producten! We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan het verbeteren van je slaapkwaliteit. Bedankt ook voor het compliment over onze service; we streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen. Als je nog vragen hebt of meer feedback wilt delen, staan we altijd voor je klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had mijn twijfels maar…

Ik had mijn twijfels maar….

Ik ben erg tevreden met de producten en diensten van Oana.
De pleisters werken verrassend goed.
Na een goed en leuk adviesgesprek ben ik ook gebruik gaan maken van de gummies. (Die zijn overigens erg lekker)

1. marts 2024

Beste NB,

Bedankt voor het delen van je ervaring! We zijn blij om te horen dat je erg tevreden bent met onze producten en diensten, ondanks aanvankelijke twijfels. Fijn dat de pleisters verrassend goed voor je werken en dat je ook gebruik bent gaan maken van onze gummies!

We streven ernaar om onze klanten een goede ervaring te bieden en zijn blij dat we je hebben kunnen overtuigen met ons advies en onze producten. Als je nog vragen hebt of meer feedback wilt delen, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor je klaar!

Helpt niet …

Bij mij had het geen positief resultaat. Het hielp niet en kreeg er alleen huiduitslag van op mijn polsen. Jammer. Nu ligt er nog een vol doosje te verstoffen.

28. februar 2024

Beste Dorus,

Bedankt voor het delen van je ervaring en het spijt ons te horen dat ons product niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd en zelfs huiduitslag heeft veroorzaakt.

Het is belangrijk om op te weten dat iedere huid anders reageert en sommige mensen gevoeliger zijn voor een pleister dan anderen. De huid kan onder de pleister namelijk voor een langere tijd niet goed ademen wat in sommige gevallen kan leiden tot huidirritatie. Het is dan ook belangrijk dat je je huid na het gebruikt verzorgt met bijvoorbeeld een beetje kokosolie.

Om alle producten voor iedereen toegankelijk te maken, hebben we ook alternatieve toedieningsvormen zoals de nachtolie of de nachtgummies ontwikkeld, die mogelijk beter geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.

We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar we willen graag met je meedenken over een oplossing. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen via de mail (hello@oanagreen.com), zodat we samen kunnen kijken naar hoe we dit probleem kunnen aanpakken en je mogelijk kunnen helpen met een alternatieve oplossing. We hopen van je te horen en staan klaar om je verder te assisteren!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nog maar kort gebruikt drie nachten…

Nog maar kort gebruikt drie nachten drie nachten goed geslapen.
Ik heb alleen in de ochtend tot het middaguur een zwaar duf hoofd.
Alsof de stofjes nog doorwerken.
Ik doe de pleister om 11 uur op en rond 8 uur af. Is dit alleen in het begin?

23. februar 2024

Beste Ellen,

Dank je wel voor het delen van je ervaring! Het is fijn om te horen dat je de afgelopen drie nachten goed hebt geslapen met onze producten. Wat betreft het duffe gevoel in de ochtend, dit kan inderdaad voorkomen bij sommige mensen, vooral in de beginfase van het gebruik. Het kan zijn dat je lichaam nog moet wennen aan de stoffen in de pleister.

Als het duffe gevoel aanhoudt of als je nog andere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder en streven naar een optimale slaapervaring voor al onze klanten.

Team Oana green

De slaappleister het werkt

Jarenlang was ik verslaafd aan slaappillen. Inmiddels slik ik al maanden niks meer en wil ook nooit meer deze chemische rommel slikken. Maar nadat ik alles had afgebouwd naar niks meer hield het qua slapen niet over. Het duurde een eeuwigheid voordat ik in slaap viel en na drie uurtjes werd ik al weer wakker en viel niet meer in slaap. Maar nu heb ik al 2 weken de slaappleisters, en ik val heel snel in slaap en in plaats van 3 uurtjes slaap pak ik nu gewoon 6 a 7 uur non stop slaap. Kortom, het werkt echt!

22. februar 2024

Beste Karl,

Bedankt voor je positieve review en super tof om te horen dat onze slaappleisters zo'n positieve impact hebben gehad op je slaapgewoonten! We begrijpen hoe uitdagend het kan zijn om van slaappillen af te komen en om een natuurlijke slaap te herstellen. We vinden het fijn om te weten dat je nu snel in slaap valt en veel langer slaapt dan voorheen, zonder chemische middelen te gebruiken. We zijn blij dat onze producten echt voor je werken en dat je nu kunt genieten van een betere nachtrust.

Super!

Goed product, voldoet volledig aan mijn verwachtingen!

19. februar 2024

Beste Rodney,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn verheugd om te horen dat ons product aan je verwachtingen voldoet. Als je nog vragen hebt of meer feedback wilt delen, laat het ons gerust weten. We staan altijd voor je klaar!

Team Oana Green

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.