Nacht capsules van Oana Green besteld. Helaas elke nacht na gebruik erge hoofdpijn gekregen. Op advies van de huisarts na enkele dagen gestopt omdat ik mogelijk gevoelig voor Reishi ben, een ingredi... Se mere
Virksomheden har svaret
Sinds de overgang slaap ik moeilijk in en word regelmatig 's nachts wakker. Als natuurliefhebber gebruik ik bij pijn of ander ongemak zoveel mogelijk natuurlijke producten en daar passen de slaappl... Se mere
Virksomheden har svaret
Life changing, top producten, mijn slaap en mijn training en gehele levensstijl is verbeterd. Het zijn geen wondermiddelen, ook hiermee vereist het evengoed discipline vanuit jezelf, als dat op 1 lijn... Se mere
Virksomheden har svaret
Meegelopen met de halve marathon van Egmond. Vanuit Oana was er de mogelijkheid om mee te rennen met de business run. Alles was geregeld. Van een verzamelplek tot aan producten van Oana. De organisati... Se mere
Virksomheden har svaret
Geen onzin, melatonine of chemicaliën. Gewoon puur natuur. Wij ontwikkelen onze producten met passie en liefde waarbij onze drie kernwaarden centraal staan. Om jou op een natuurlijke manier beter te laten slapen. Natuurlijk, simpel & fijn!
Edisonweg 10, 1821BN, Alkmaar, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sinds de overgang slaap ik moeilijk in en word regelmatig 's nachts wakker.
Als natuurliefhebber gebruik ik bij pijn of ander ongemak zoveel mogelijk natuurlijke producten en daar passen de slaappleisters van Oana prima bij.
1 uur voor het naar bed gaan op de pols plakken (sinds 3 maanden) en ik slaap sneller in en minstens 6 uur aaneen.( ook wanneer ik in de nacht wakker word)
Uitgerust en energiek wakker worden, dankzij Oana.

Besvarelse fra Oana Green
Oké ik heb al 40 jaar nachten waarin ik weinig of niet slaap.
Ben begonnen met de pleisters: mijn lichaam moest wennen aan de pleisters. Na een nacht of 5 merkte ik dat ik opeens een nacht van een uur of 4 sliep. Maar het is niet consequent 4 uur.
Omdat ik bij mijn eerste bestelling een proefverpakking gummies kreeg heb ik deze ook een aantal nachten uitgeprobeerd echter bij mij zonder resultaat. Gummies zijn licht zoet en wat plakkerig.
Daarna heb ik een flesje slaapkamerspray gekocht. Kort voor het gaan slapen spray ik dit op mijn kussen. Het is een verrukkelijke geur. Heerlijk.
Effect? Ruikt heerlijk en ik word er blij van. Ik stap gewoon graag mijn bed.
Gummies en geur op kussen heeft bij mij geen versterkend effect.
Olie: de olie is ronduit vies in de mond. Munt smaak met bittere ondertoon. Hij blijft gelukkig minder lang hangen dan de oliën die ik hiervoor van andere merken uitgeprobeerd heb. Olie en spray voelt wat tegenstrijdig. Maar de spray is gewoon te mooi en fijn om die te laten.
Daarna heb ik de dosis verhoogd: slaappleister geplakt plus 4 druppels olie en de spray op het kussen.
Opmerkelijk. Van deze combinatie slaap ik meerdere nachten in de week 4 uur achtereen. Dus verrassend resultaat. Bovendien is dat slapen ook wat verslavend want dit wil ik wel elke nacht.
Kosten technisch ben ik daarna ook pleisters gaan testen van een ander merk. Die werken iets minder goed. Vermoed dat er een lichter concentraat in zit.
Concluderend:
Gummies: je moet houden van de wat zoete smaak en ik denk dat de werking afhangt van de persoon.
Pleisters: na opbouw van een aantal dagen is het effect merkbaar. Aantal uren achtereen slapen zal per persoon afhankelijk zijn. Zeker de moeite waard om uit te proberen.
Olie: hoewel er een soort frisse muntachtige smaak omhoog komt verdoezeld het de bittere vieze smaak van de cbd niet.
Slaapkamerspray: heerlijke geur op het kussen of dekbed. Zeker de moeite waard. Laat de spray even inwerken voor je met het hoofd op het kussen gaat liggen.
De combinatie van pleisters en aantal druppels samen met de spray heeft zeker effect op mijn nachtrust. Daar ben ik enthousiast over.
Samen met de adviezen over verbeteren van nachtrust vind ik dat Oana het slaapprobleem serieus aanpakt.
Prijs: tja... De combinatie van pleister, olie en spray dat is voor mensen met een wat kleine beurs wel een dingetje. Maar niet slapen heeft op je gezondheid ook effect en die prijs ligt aanzienlijk hoger.
Het heeft mijn niet-slapenproces wel doorbroken.
Verpakking: luxe. Leuk bij een eerste bestelling maar die mogen wat mij betreft verdwijnen. Ziet er chique uit maar het helpt je niet om beter te slapen.
Abonnement: dat staat me tegen. Als klant wil ik kunnen kopen evt met korting omdat ik vaker het product koop, maar ik wil geen lid worden van een club.
Beveel ik dit product aan: zeker.

Besvarelse fra Oana Green
Slaapdruppels besteld via Bol.Com maar de druppels wel degelijk van Oana Green.
Flesje aangebroken aangekomen. Klantenservice geeft aan dat dit niet kan. Gelukkig heeft Bol.Com een credit nota gemaakt. Wel heel kinderachtig dat Oana mijn eerdere review heeft gerraporteerd dat het niet om hun product ging. Lariekoek. Een mail gestuurd naar Trustpilit met goeie onderbouwing. Verder geen oplossing aangeboden door Oana Green
Nog steeds geen compensatie ontvangen

Besvarelse fra Oana Green
Opnieuw druppels besteld omdat, bij het eerste flesje het flesje zo leeg was. Vandaag nieuw flesje binnen gekregen maar, het flesje was al open geweest

Besvarelse fra Oana Green
Voor mijn werk moet ik vaak tussen 3 en 4 uur ‘s nachts opstaan.
Ik neem een half uurtje voor ik naar bed ga een paar druppeltjes. Hierdoor slaap ik sneller en slaap dieper, waardoor ik frisser opsta!

Besvarelse fra Oana Green
Zeer tevreden en slaap heerlijk!!!
Goede klantenservice ook als er iets mis gaat met de bezorging, dan regelen ze dat meteen!
Top!

Besvarelse fra Oana Green
2 weken goed geslapen, maar nu gaat het minder om 5 uur wakker raak niet meer in slaap!!!

Besvarelse fra Oana Green
Sinds de start van de vergang ging ik slecht slapen. Veel wakker en onrustig. Sinds ik Oana gummies en olie gebruik, nu een maand, slaap ik weer goed en als ik wakker word, slaap ik makkelijk weer in. Ik gebruik 1 gummie en een halve dosering olie. Eindelijk slaap ik weer goed en word uit gerust wakker.

Besvarelse fra Oana Green
Goede service en fijne producten! Zeker het proberen waard!

Besvarelse fra Oana Green
Wachtend op de bestelling die vandaag aankomt, bang voor negatieve resultaten na het lezen van de vele slechte reviews. Diepe slaap is rampzalig bij mij, dus hoop toch pleisters me hulp zullen bieden...
Slaap snel en word nooit wakker, maar de kwaliteit is niet goed waardoor ik al jaren aan een stuk moe loop. Helpt oana me...??

Besvarelse fra Oana Green
Elke dag neem ik voor het slapengaan een slaap gummie. Dit product heeft mij ontzettend geholpen met mijn slaap, omdat het mij rustig maakt, helpt bij het in slaap vallen, en het bereiken van een diepere slaap gedurende de nacht.

Besvarelse fra Oana Green
Ik had de pleister besteld maar die hadden geen enkel effect helaas. Er was een niet goed, geld terug garantie toen (is al een tijd geleden) maar heb nooit mijn geld terug gekregen. Dat vind ik niet netjes als je dat beweerd maar niet na komt. Ik heb daar telefonisch contact over gehad en toen werd mij aangeboden om als proefpersoon te fungeren bij nieuwe producten én mijn geld zou teruggestort worden. Nooit meer wat van vernomen. Daarna nog een paar keer een mail gestuurd maar daar is ook geen actie op genomen.
Het zal uiteraard niet bij iedereen werken en dat is op zich het punt niet maar je moet geen afspraken/beloftes maken en deze vervolgens niet nakomen.

Besvarelse fra Oana Green
Helaas voelde ik me niet lekker na de eerste keer innemen van de druppels. De tweede nacht, ik wilde het toch nog een kans geven, heb ik zelfs helemaal slapeloos doorgebracht; vreemde ervaring. Slaap al lange tijd slecht in, maar een paar uur tegen de ochtend lukt dan vaak nog wel. Nu bleef ik juist hyperalert. Het middel geeft bij bij dus een omgekeerde reactie. Helaas!

Heb een probeerbox besteld
Gummies hielpen niet
Druppels een beetje
Wou nu de pleisters proberen, maar het doosje was leeg.
Was juist echt benieuwd.
Heb een mail ontvangen dat de pleisters nog nakomen.
Fijn om te horen
Heb 13 maart de pleisters ontvangen met nog gummies
als cadeau. Top!

Besvarelse fra Oana Green
Ik slaap weer heerlijk eindelijk weer goede nachtrust. Goede service.

Besvarelse fra Oana Green
Ik had mijn twijfels maar….
Ik ben erg tevreden met de producten en diensten van Oana.
De pleisters werken verrassend goed.
Na een goed en leuk adviesgesprek ben ik ook gebruik gaan maken van de gummies. (Die zijn overigens erg lekker)

Besvarelse fra Oana Green
Bij mij had het geen positief resultaat. Het hielp niet en kreeg er alleen huiduitslag van op mijn polsen. Jammer. Nu ligt er nog een vol doosje te verstoffen.

Besvarelse fra Oana Green
Nog maar kort gebruikt drie nachten drie nachten goed geslapen.
Ik heb alleen in de ochtend tot het middaguur een zwaar duf hoofd.
Alsof de stofjes nog doorwerken.
Ik doe de pleister om 11 uur op en rond 8 uur af. Is dit alleen in het begin?

Besvarelse fra Oana Green
Jarenlang was ik verslaafd aan slaappillen. Inmiddels slik ik al maanden niks meer en wil ook nooit meer deze chemische rommel slikken. Maar nadat ik alles had afgebouwd naar niks meer hield het qua slapen niet over. Het duurde een eeuwigheid voordat ik in slaap viel en na drie uurtjes werd ik al weer wakker en viel niet meer in slaap. Maar nu heb ik al 2 weken de slaappleisters, en ik val heel snel in slaap en in plaats van 3 uurtjes slaap pak ik nu gewoon 6 a 7 uur non stop slaap. Kortom, het werkt echt!

Besvarelse fra Oana Green
Læs mere om andre typer anmeldelser.