Nytaarsteltet Anmeldelser 7

2,4

2,4

Under middel

Hold jer væk

Jeg bestilte en junior pakke og et batteri, som skulle sendes til en Pick up lokation.
Ved afhentning af det bestilte, manglede batteriet, fik afvide af udleverings personalet, at jeg skulle skrive en mail til nytaarsteltet.
Hvilke jeg gjorde med det samme. Har ikke fået fra svar dem.
Køb ikke hos dem

29. december 2025

Skuffende værdi ift. markedsføring og manglende vilje til løsning

Jeg købte en større fyrværkeripakke hos Nytårsteltet, fordi tilbuddet blev markedsført med en meget høj normalpris og en stor rabat. Det gav en klar forventning om, at der var tale om rigtig god værdi for pengene.

Efterfølgende har jeg dog oplevet, at indhold, krudtmængde og samlet effekt ikke stod mål med den forventning, som prisen og markedsføringen skabte. Havde jeg haft et mere retvisende billede af forholdet mellem pris og indhold, havde jeg sandsynligvis valgt anderledes.

Jeg har været i dialog med Nytårsteltet både via mail (hvor de ikke svarede) og Facebook. De har været høflige, men afviser blankt enhver form for kompensation og forholder sig ikke konkret til problematikken omkring normalpris og rabat – kun til, at der ikke er tale om defekte varer.

Det efterlader mig med en oplevelse af, at markedsføringen lover mere, end produktet reelt leverer, og at der ikke er vilje til at finde en rimelig løsning, når kunden er utilfreds.

28. december 2025

Kan ikke anbefales!!!!

Kan ikke anbefales!!!!

I har ikke reageret på min anmeldelse på google, så I får den også her 3 måneder senere – her den oprindelige anmeldelse:

KØB IKKE HERFRA!! Jeg købte 4 batterier til 600,- i et tilbud der eftersigende havde en normalværdi a 1000+ kr. 3 af de 4 batterier viste sig at være fusere. Havde en meget ked af det søn i går aftes. Mens alle omkring os fyrede af uden problemer. First class- som om!

Der er billeder fuserlunterne i anmeldelsen på Google.

31. december 2024

Hvorfor fusker og svindler man sine kunder sådan??

Ved ikke om det "kun" er Nytaarsteltet der skal have denne anmeldelse, eller det samarbejde med eks Deal.dk også skal have det. Men det korte af det lange er. Det er ret svindel det de har gang i. Fiktive tilbud med falske nu og før priser. Eks "tilbud" jeg købte. Spar 998 kr. Meeeeen det jeg fik til den pris jeg betalte, var bare den normale pris på tingene. SÅ der var ikke sparet en skid. Hvorfor fusker og svindler man sine kunder sådan??

27. december 2024

Svindel med førpriser

Har da næsten ikke set nogen snyde SÅ meget med førpriser som dem her for at kan lave JA TAK tilbud som egentlig bare er normalprisen.....

Såååå hvis i ser deres Ja Tak tilbud så tag lige og undersøg hvad den RIGTIG pris er på andre hjemmesider ENDEN i siger JA TAK til dere fup priser

27. december 2024

ADVARSEL!!!!

Vi har købt et batteri hos nytårsteltet. Det var placeret på en hel plan parkeringsplads men det var som om der var for meget kraft i, til det batteri. Det væltede og min 5 årige søn som stod mere end 20 m væk blev ramt. Heldigvis havde han briller på ellers havde han fået skader på.
Vi lavede et opslag på facebook, for at advare andre, der blev vi bekendt med at flere har oplevet at den type batterier fra nytårsteltet var væltet.
Jeg køber aldrig hos nytårsteltet igen!

1. januar 2022

Er dette din virksomhed?