Nylivspa Anmeldelser 321

3,0

Havde en voucher på 650 kr til en massage for 2 personer - jeg kontakter Ny Liv Spa for at bruge den og får at vide at virksomheden er lukket permanent (?). Jeg er ikke blevet tilbudt pengene igen, en... Se mere

Massage handler for mig ikke om lokaler, indretning mv. men derimod om selve behandlingen. Har været i lækre spa hvor omgivelserne var det man betalte for primært. Har prøvet flere behandlere hos Ny L... Se mere

Jeg fik massage på Frederiksberg, jeg har været der 5 gange, og ville helt klar anbefale Maria (grund til de 5 stjerner) , hun er en FANTASTISK massør, hun ved hvad hun laver, derudover er hun altid... Se mere

Nylivspa Amager. Vi havde aftalt 60 min. massage. Der havde åbentbart været en misforståelse, og jeg fik 75 min. Selv om jeg forklarede at jeg kun havde ønsket at få 60 min, blev jeg afkrævet 150... Se mere

3,0

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Massage er ikke nusseri

Spild af mine penge. Han startede med at bruge 10-15 på samme lille sted på ryggen. Og derefter var det bare nusseri på hele kroppen. Det virkede som om han bare var hevet ind fra gaden.

28. juli 2022

Anbefales

Maria i Valby er meget venlig og dygtig. Havde booket 60 min massage og er meget tilfreds. Kan anbefales.

25. juli 2022

Jeg var lidt forsinket

Jeg var lidt forsinket , men personalet tog godt imod mig trods alt og jeg fik en rigtig god og proff massage af Gastron , samt en god snak på Spansk , selv om Gastron taler rigtig godt Engelsk .

Jeg kan varmt anbefale herfra .

Bonett Trusell

7. juli 2022

Den bedste massage gives af Gaston

Den bedste massage gives af Gaston, han er min helt!!!
Gaston giver den bedste massage, kunne ikke få en bedre behandler end ham. Han forstår at sætte sig ind i hvad man har brug for, og følger op næste gang man kommer.
Kan kun anbefale ham til alle.

5. juli 2022

Skøn massage i Valby.

Var til en skøn massage hos Carly i Valby. Absolut den bedste massage jeg har fået. Meget behagelig og virker utrolig kompetent. Jeg vil klart anbefale Carly i Valby. Jeg vil vælge samme massør igen.

Marianne

2. juli 2022

Carly fra nylivspa Valby giver den bedste massage

Jeg kommer altid hos Carly i Valby, som er den bedste massør jeg nogensinde har været hos. Udover at hun er utrolig sød og professionel, så giver hun en fantastisk helhedsorienteret massage med en god forståelse for kroppen - altid med mine behov og ønsker i centrum. Hun får mine bedste anbefalinger

30. juni 2022

SUPER GOD massage

har i dag været på Vejlegade 12 København Ø - det var en virkelig god gang massage på 1 time hos Giston - hans kone Luci er også rigtig god - jeg har sidst i oktober 2022 været glad kunde hos Nylivspa i 10 år - uanset hvilken lokation eller massør jeg har benyttet hen over årene har jeg altid været meget tilfreds og følt mig set/hørt og godt behandlet - tak

29. juni 2022

Kan klart anbefale Carly der arbejder i…

Kan klart anbefale Carly der arbejder i Valby klinikken, meget imødekommende og smilende, har lige været inde og få massage i en time, nærmest som en scanner fandt hun alle de ømme punkter jeg havde i ryggen og eliminerede dem som en pirat med en plan og en kanonkugle :) føler jeg svæver et par meter over jorden lige nu 5/5 herfra!

23. juni 2022

Den 21/6 2022 havde jeg foræret mig…

Den 21/6 2022 havde jeg foræret mig selv en times massage i Nylivspa Øresundsvej Amager. Behandler var Gastón, og det er jeg yderst tilfreds med. Uden på forhånd at vide det, så kunne han henføre mine aktuelle problemer direkte til årsagen og behandlede herefter ud fra sin nye viden. Det var en super oplevelse og i dag fungerer jeg næsten som jeg plejer. Jeg er ikke utilfreds med de øvrige behandlere, men denne gang var det bare bedre.. Tak til Gastrón

22. juni 2022