Havde en voucher på 650 kr til en massage for 2 personer - jeg kontakter Ny Liv Spa for at bruge den og får at vide at virksomheden er lukket permanent (?). Jeg er ikke blevet tilbudt pengene igen, en... Se mere
Massage handler for mig ikke om lokaler, indretning mv. men derimod om selve behandlingen. Har været i lækre spa hvor omgivelserne var det man betalte for primært. Har prøvet flere behandlere hos Ny L... Se mere
Jeg fik massage på Frederiksberg, jeg har været der 5 gange, og ville helt klar anbefale Maria (grund til de 5 stjerner) , hun er en FANTASTISK massør, hun ved hvad hun laver, derudover er hun altid... Se mere
Nylivspa Amager. Vi havde aftalt 60 min. massage. Der havde åbentbart været en misforståelse, og jeg fik 75 min. Selv om jeg forklarede at jeg kun havde ønsket at få 60 min, blev jeg afkrævet 150... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Primitivt men fin massage
Havde bestilt parmassage i Valby, 45 minutter.
Stedet lå meget mærkeligt, inde i et industri kvarter nede i en kælder. Vi var meget skeptiske. Heller ikke særlig hyggeligt vente rum.
Massagesen var udemærket og de kom i dybden.
Alt i alt en ok oplevelse.
Komisk dårligt.
Havde fået en times chakral chokolademassage fra NyLivSpa i gave som jeg bestilte en ansigtsmassage udover. Jeg valgte den afdeling på Østerbro da jeg bor i nogenlunde nærhed.
Lokalerne var ikke særligt indbydende, der lugtede lidt af kælder og det lille køkken man skulle igennem gjorde bestemt ikke noget godt for stemningen. Den cacaobutter, som skulle gøre det ud for en chokolademassage, var ikke smeltet så jeg kunne vente på den eller få med kokosolie, hvilket jeg gik med til.
Massagen var ulige fordelt ift. kroppens symetri og nogle underlige slaskehåndsklap fik det kun til at virke endnu mere uprofessionelt. Ansigtsmassagen fik jeg ikke, betalte heller ikke for den og ville, efter det andet, også aller helst være fri. Var ude allerede efter 3 kvarter.
Og ikke mindst musikken - Disney klassikere fremført på panfløjte. Det var godt nok en underlig omgang. Vil jeg aldrig anbefale nogen at betale penge for.
God kokosolie massage!
En over al forventning god helkropsmassage på Nørreport idag. Jeg fik desværre ikke fat i massørens navn, men hun var professionel og dygtig og kom i dybden med hele kroppen! Det eneste lille minus jeg synes der var, var at der under min behandling kom en anden kunde inde på den anden side af forhænget, så vi var to der fik massage på samme tid med kun et forhæng imellem. Det var egentlig ikke et stort problem, jeg syntes bare det var lidt mærkeligt. På trods af det vil jeg klart anbefale det til andre!
Parmassage i klinikken på Østerbro
Jeg købte til min kæreste og jeg et kupon på Downtown til 60 min. parmassage. Som flere andre skriver her inde, er det stort set umuligt at finde ud af hvordan man på Ny Liv Spas hjemmeside booker til to personer. Jeg måtte også give op og skrev derfor en SMS til deres tlf. nr. for at booke tid, her var der ingen respons. Herefter skrev jeg til dem på deres facebook side, hvor jeg hurtigt fik svar fra en engelsktalende person og inden for 48 timer fik booket en tid til et par dage senere.
Lokalerne man kommer til er enormt uinspirerende! Godt nok fik vi på SMS dagen før tilsendt adressen, hvor der står at de netop var flyttet dertil. Men jeg ville dog aldrig behandle kunder i sådanne omgivelser. OK rengøring, men det ligner mest af alt en lejlighed/kontor, hvor man har lejet sig et rum og prøvet at gøre det lidt wellness agtigt med nogle plasticblomster, duftlys, håndklæder og helseblade.
Massagen var okay, ikke noget fantastisk, men fin afslappende.
Mens vi fik massage spillede der 'afslappende' musik fra en båndoptager som hakkede hver 5 minut, hvilket gjorde det ret svært at slappe af.
Massørerne, som var to engelsktalende kvinder var ellers fint flinke og gjorde helt sikkert deres bedste. Men alt i alt, var det ingen kolonarisk oplevelse og jeg vil ikke anbefale at man gør det for 'par-oplevelsens skyld' da der ikke er meget wellness over det.
Rigtigt god massage!
Jeg fik en behandling på Østerbro af en Rumænien dame der hed Carmen
Utrolig flink dame, rigtigt god service og så fedt at hun gav mig en masse tips af nogle spændings knuder jeg havde bag skulder bladene...
Prisen var utrolig billig sammenlignet med andre massager jeg har fået, og det var helt i top. Bestemt et sted jeg kan anbefale til andre, og helt sikker et sted jeg kommer tilbage til!
Virkelig virgelik god massage og afslappende
Har kun været meget tilfreds med servicen og massøren. God service, men det allervigtigste - super god massage, som man virkelig kan mærke. Det er ikke bare en standard massage, men man for massage der hvor man har behov. Virkelig dygtig og ved meget om krop og træning.
Kan kun anbefales Bogdan i NyLivSpa Frederiksberg!
Dejligt afslappende hos Nylivspa Østerbro
Efter at have læst de lidt lunkne anmeldelser herinde var jeg meget spændt på hvad det var jeg havde rodet mig ind i.
Heldigvis blev min frygt hurtigt vendt til en positiv oplevelse.
Jeg blev mødt af min massør som var rigtig sød og venlige
Jeg fik 1 times wellness massage. Hun spurgte ind til om der var særlige problemområder og virkede i det hele taget ganske professionel og kompetent. Jeg fik tillid til hun med det samme hvilket er vigtigt for mig.
Rigtig god massage til prisen.
Var dig lidt for øm dagen efter i forhold
Under al kritik!
Jeg fik en behandling i julegave som blev indløst forleden. Jeg er i tvivl om hvad stedet i virkeligheden handler om for kosmetologer var de ihverfald ikke! Jeg blev brændt på fødderne af kogende parafin og da jeg sagde AV og bad hende om at stoppe, fik jeg svaret at det skulle være varmt for at virke. Pigen der masserede min veninde, gik ud midt i behandlingen for at lukke en mand ind i et andet lokale, hvorefter hun havde meget travlt med at afslutte hos os. Lokalet lå hos en tandlæge og virkede ret mystisk. Min umiddelbare tanke var at de to meget unge udenlandske piger drev en anden forrentning end vi kom der for 😏 Kommer aldrig igen!
Så svært at bestille tid til parmassage, at jeg har givet op
Så svært at bestille tid til parmassage, at jeg har givet op og returneret gavekort. Vælger et andet sted, hvor det der reklameres med, kan effektueres.
Dejlige massagebehandlinger (Østerbro, Frederiksberg, Kbh K)
Jeg har været en kunde for et par år. Altid meget god massagebehandlinger - nogle massører er bedre end andre selvfølgelig. Jeg havde en vidunderlig massage i dag med Nadina, og også tidligere med Carmen. I dag var Nadina meget bekymret for at trykke for hårdt, men i stedet var hun perfekt på at slippe muskelspændinger. Dejligt. Drik masser af vand som altid!
Blandet oplevelse
Redigeret i eftertid, da Ny Liv Spa tilbød mig kompensation for den uheldige oplevelsen, og lovet at ingen fremtidige kunder ikke ville opleve lignende, da de har gjort interne endringer i sin bedrift.
Jeg har derfor opdateret min review fra 1 til 3 stjerner - og så får vi håbe mit næste besøg bliver godt!
Kedeligt uinspireret olieplaskeri
Min kone og jeg kommer netop fra klinikken på Værnedamsvej, og det eneste jeg har fået ud af det er lysten til et bad, og det skal være NU!
Vi trækker nærmest oliespor efter os når vi går.
Balladen startede ved hoveddøren, hvor der står et stort skilt med reklame for klinikken og et telefonnummer. Men så stoppede det ellers, for døren var lukket og låst, og ingen af dørtelefonerne sagde noget om massage. Heldigvis var der jo det flotte skilt med telefonnummeret. Så det ringede vi da bare til....mange gange.....men hvad hjælper et telefonnummer når der ikke svares. Til sidst gik vi ind til fiskehandleren ved siden af opgangen, som kunne informeres om, at man bare skulle bruge dørtelefonen der stod "læge" på. Selvfølgeligt! Det burde vi da have gættet.
Klinikken viser sig at være en gammel lægepraksis og på ingen måder hyggelig og indbydende.
Nå, men vi bliver installeret i hver vores hårde massagebriks, og så starter olieplaskeriet! Det eneste positive var at det kun tog 50 minutter istedet for de 60 minutter vi havde betalt for. De to romanske piger, har ALDRIG taget nogle former for massageuddannelse. Det er ELENDIGT!
Spild ikke tiden
Ganske tilfreds (Valby)
Det var svært at finde lokationen, men da vi fandt det, var det i ganske hyggelige omgivelser, og med to meget søde piger. (Parmassage)
De tog fat og det var en dejlig oplevelse - den ene pige var dog meget genert, så det var svært at kommunikere med hende. Ellers en dejlig oplevelse, som sagtens kunne finde på at gentage.
Fremragende massage
Massagen hos 2 fantastiske piger på Øresundsvej 3 på Amager, var alle pengene værd, aldrig har min søs og jeg fået så lækker og behagelig massage og smoothie, det var en perfekt gave vi der have givet hinanden! man var bare et nyt menneske, SKAL prøves.
OK uden at være overvældende (VALBY)
Vi hoppede på en deal og fik noget parmassage.
Er altid liiiiidt skeptisk når noget foregår i enkælderetage, og må tilstå at førstehåndsindtrykket ikke blæste mig omkuld. Men hvad - man kan jo altid rejse sig og gå.
Så ude i en kældergang sad vi på en lilla plaid fra Ikea og kiggede på en hvid betonvæg indtil behandleren bød os indenfor - i et lille forrum med et par afdankede 'læder'stole.
Vi var helt på det rene med at personalet ikke er dansktalende, så ingen problemer hér (den ene behandler kunne faktisk rimeligt ok dansk).
Behandlingslokalet var forsøgt gjort 'hyggeligt', uden dog at larme af amarhylde og brændeovn (læs: de havde gjort et hæderligt forsøg med de få midler som givetvis er til rådighed). SÅ det kan jeg godt bære over med.
Selve behandlingen massagen var ok uden at det kan sammenligns med en supererfaren sportsmassør med mange års erfaring. Vi taler om at to personer arbejder i 2½ time. Tænk på at f.eks. en erfaren sygeplejerske får 168 kr/timen...
Så alt i alt ok - er ikke sikker på at jeg kommer igen
Dårlig massage i kedelige omgivelser
Spild af tid og penge. Jeg havde købt en voucher til en valgfri 60 minutter massage, jeg bookede via sms, 30 minutter kranio-sakral og 30 minutter ansigtsmassage i Østerbroklinikken.
Massagen havde intet med massage at gøre. Med hurtige bevægelser blev jeg smurt ind i noget der mest lugtede af madolie. På intet tidspunkt blev der trykket på musklerne eller på de spændinger der var især i nakke- og skulderregionen. Jeg afbrød flere gang og spurgte til den kranio-sakral og ansigtsmassage jeg havde booket, hun sagde det ville hun komme til om lidt. Det var på intet tidspunkt rart, afslappende eller behageligt, spild af tid og penge.
Klinikken lå i baglokalet i kælderen på en nedlukket cafe, det virkede ret 'uhyggeligt'- ikke et øje at se. Klinikken bestod af et rum for enden af en mørk gang. Et rum inddelt i små 'rum' af forhæng, så man kunne høre massagen ved siden af. Dette ville have været acceptabelt, hvis 'massagen' havde været god eller hvis det bare havde været en massage.
Jeg kontaktede NyLivSpa med det samme og på trods af at jeg har voucher og sms-booking på skrift, så fik jeg at vide, at jeg havde fået, hvad jeg havde betalt for. Jeg fik ingenting- men betalte for en 60 minutter massage. Det er rigtig ærgerligt og meget uprofessionelt.
Super skøn oplevelse
Carmen har haft mig under kyndig behandling nogle gange. Hotstone massage er simpelthen fantastisk og hun er rigtig dygtig til at massere.
Super massage
Fik 75 min massage af Mio i Valby afdelingen igår. Super massage. Hun tog godt fast, hvilket var meget tiltrængt med alle mine myoser, men hun var meget opmærksom på om jeg var ok hele tiden. Kan absolut anbefale hende og min ryg og nakke er så meget bedre idag.. :-)
Bedste skuldermassage!
Har idag fået 75 min. traditionel massage af Mio efter store rygsmerter den seneste uges tid. Kroppen er som ny. Kan varmt anbefales.