Nygaard Motorcycles Anmeldelser 12

2,3

1. Motorcykelforhandler
  2. Butik med motorcykeludstyr og -tilbehør
  3. Motorcykelbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Salg af reservedele og tilbehør til Harley Davidson

2,3

Under middel

UBEHØVLET PERSON
Jeg ringer og spørger om en del til et dashboard,men bliver overfuset af Jens i firmaet,så det var bare at kigge i kataloget eller kommer over med cyklen til ham,så en utrolig arrogant og nedladende telefonisk samtale

26. marts 2026

Jeg har handlet mange gange ved Jens…

Jeg har handlet mange gange ved Jens Nygaard og har også haft telefonisk og skriftlig kontakt med ham. Jeg har aldrig oplevet nogen dårlig service hos ham, jeg er altid blevet guidet i den rigtige retning, jeg har selv gjort forarbejdet og kigget på de dele og numre der skal bruges, men hvis du så ringer og spørger om det er det rigtige, så har jeg altid fået en guidene hånd til hvad jeg skulle have fat i. Så er super tilfreds og tingene kommer hurtigt når de er bestilt 👌

4. maj 2024

ringe service

de skal da 1. pladsen i ringe telefonisk service havde en forespørgelse på reservedele. som jeg ikke kunne finde fik bare af vide jeg ike havde set godt nok efter intet hjælp at henter der.. ligger bare mine penge i en anden butik.!!!!!

14. februar 2024

Købte et batteri til min hd FXR.

Købte et batteri til min hd FXR.
Ringede til nygaard mc ang batteri til min hd, fin samtale, blev garanteret at det var det bedste valg at købe netop deres batteri frem for Original, efter 400 km døde batteriet uden forvarsling, alt blev målt igennem ved autoelektriker, der fandt frem til at der ikke var forbindelse inde i batteriet, ringede til nygaard mc, forventede en simpel byt til nyt på garantien meen nej, de påstod der ikke er garanti på batterier da det er en sliddel??? Af alle jeg har haft kontakt til både professionelle og private er vi enige om at et batteri er omfattet af garanti selvfølgelig, nej ikke ved Nygaard mc 🤮

12. september 2023

Har lige bestilt dele til rep

Har lige bestilt dele til rep. af front bremsekaliber. Skrev en del med Nygaard MC inden køb, for at være sikker på de rette dele. Dele blev bestilt, og modtaget meget hurtigt. Alt passede 100%, og har fået en fin ny-renoveret kaliber. Har tidligere købt beslag, tændrør, olie, pakninger.......osv. Og har altid fået god service og hurtig levering. Så jeg handler stadig hos Nygaard MC.

14. november 2022

Køb IKKE reservedele hos nygård mc

Hvis man påberåber sig titlen til the number one place to go med hensyn til harley reservedele så burde man ikke ha' en så arrogant, fornærmende, utiltalende og forbavsende uvidende til at ta' telefonen og samtidig ha' den frækhed at kalde det "kundeservice". Jeg kan ikke forstå at de har et telefonnummer for man kan ikke få nogen form for hjælp andet end... "det er dig der er mekanikker så du må jo vide hva' du skal ha'."
Kæmpe idiot.!!!

2. september 2022

Jeg vil godt advare andre om at handle hos MC-Nygaard

Jeg vil lige gøre opmærksom på., at sådan behandler man ikke kunder, hvis man vil være forhandler..
Jeg er blevet overfuset af Jens i firmaet, som om det var mig der har sendt forkerte vare, selv om at jeg har taget foto, og mål at det jeg skulle bruge.. Her har han fuldstændigt ignoreret dette, og sendt nogle forkerte vare, som sket ikke passer, og ikke kan byttes igen.
Jeg vil advare andre om, at ikke købe reservedele, af dette firma, da man bliver betragtet som idiot, hvis man spøger ind til en vare.. Eller du får besked på, at få en mekaniker til at lave den, da han mener at man ikke kan finde du af det... eller sende ens motorcykel over til dem, hvis dit forehjul driller...

Dette var bare lidt af det jeg oplevede i MC-Nygaard.

Så jeg vil tilslutte mig denne anmeldelse, som en har skrevet om firmaet..

UBEHØVLET PERSON

Det var dog en utrolig arrogant og nedladende telefonisk oplevelse, jeg lige havde. Det er tydeligvis ikke her, man skal søge råd, vejledning eller reservedele. Ja, det koster simpelthen en anmeldelse på trustpilot, når man er sådan en idiot i telefonen mester. Jeg har egentlig aldrig oplevet noget lignede, og derfor tager jeg mig tid til denne lille ting, kun fordi du fortjener det ekstra meget. ÉN stjerne er allerede for meget, men 0 er ikke en mulighed, desværre..

22. juli 2019

UBEHØVLET PERSON

Det var dog en utrolig arrogant og nedladende telefonisk oplevelse, jeg lige havde. Det er tydeligvis ikke her, man skal søge råd, vejledning eller reservedele. Ja, det koster simpelthen en anmeldelse på trustpilot, når man er sådan en idiot i telefonen mester. Jeg har egentlig aldrig oplevet noget ligende, og derfor tager jeg mig tid til denne lille ting, kun fordi du fortjener det ekstra meget. ÉN stjerne er allerede for meget, men 0 er ikke en mulighed, desværre..

7. juni 2018

Fantastisk butik

Fantastisk butik.
Altid super hjælpsom hvis man står om mangler noget.
Ekspeditionstiden er utrolig hurtig. Har altid fået tingene inden får 1-2 dage.
Sidst bestilte jeg fredag kl. 13 og lørdag middag fik jeg besked at pakken var klar til afhentning i postbutikken.
Kan helt klart anbefales

26. september 2017