Ventede i en halv time
Ventede i en halv time - fik aldrig bekræftelse på min ordre, dårlig betjening over tlf, betjeningdamen virkede irriteret
Dårlig service.Man kan IKKE regne med dem!
Bestilt en taxa , fik en bekræftelse men når vi ankommet til Nyborg station 0025 andre har taget vores vogn. Andre gang har vi oplevet at når vogn er kommet for sent, chaufføren har ikke fået beskeden om bestilling.
O NUL stjerner!!!!. Jeg bestilte en taxa i går til en vigtig aftale idag. Jeg fik bekræftigelse på det via SMS, men idag kom der ingen taxa- blev totalt brændt af. Jeg ringede for at høre hvor taxaén blev af, men fik at vide der var ingen taxaér i området og hvad jeg forventede at han skulle gøre ved det.- Virkelig virkelig dårlig kunde-service !!!!!
Dårlig service
Vi bestilte taxa til 17:40 og den kom aldrig trods vi vi ringede og rykkede for den flere gange og hver gang lovede de den var det lige om lidt.
Virkelig den ringeste service jeg har oplevet. Blev lovet en taxa om 5 minutter - den kom en time efter…
Virkelig dårlig service. Prøvede at få fat i en taxa i 1 1/2 time. Ringede tilbage 3 gange , fik hele tiden det samme svar: der går 15 min. De påstod sågar at vi kun var registreret med 1 opringning. Meget uprofessionel personale. Det kan gøres meget bedre . Vi gav op , og afbestilte den.
Pas på! Du kan aldrig regne med om Nyborg Taxa kommer eller ej, jeg vil aldrig anbefale at bestille ved dem!
Som eksempelvis har jeg været ude for at bestille en vogn 2 timer forinden over deres app, og da jeg ringer til dem 5 min efter bestillingen får jeg afvide de ikke har nogle vogne ledige og der vil minimum gå 30 min.
Det resulterede selvfølgelig i at jeg missede mit tog, og skulle betale dobbelt.
Igen ALDRIG brug dette firma, det er fuldstændig ligeglade med kunder.
Lørdag d 2 bestiller jeg en taxa til klokken 8.20 søndag morgen. Søndag klokken 8.23 er taxaen ikke kommet og jeg ringer og får at vide, at den vil være på adressen om 5 min. Klokken 8.30 er der ikke tegn på taxa, så jeg ringer igen og får at vide, at taxaen ikke kan nå at komme, inden vores bus kører!!!!!! Er det en måde, at drive virksomhed på. Det var så den ferie!!
DET VÆRSTE TAXA SELSKAB JEG NOGENSINDE HAR OPLEVET. HOLD JER LANG VÆK FRA DETTE FIRMA. UTROLIGT DET STADIG EKSISTERER MED SÅ MANGE DÅRLIGE ANMELDELSER!!! SKAM JER!!!
Bestiller en taxa kl. 1056 via appen til kl 1250, da jeg skal med et tog kl. 1310, da den ikke er kommet kl. 1252 ringer jeg, for at få, at vide, at der er forsinkelser og det er der ikke noget, at gøre ved!!!!!!
Da man så i sidste øjeblik når banegården på cykel, holder der sgu 3 taxaer udenfor!!!!!
Hvad faen skal man bruge den app til og hvor lang tid i forvejen skal man bestille......
Selv da vi forudbestilte en stor vogn kom de 24 minutter for sent og med to små vogne, som kom meget forskudt af hinanden. Usandsynlig dårlig service!
En tilfældig søndag formiddag har Nyborg Taxa tre vogne holdende permanent i tomgang. Det er ikke ok. Andre steder i landet slukker man motoren.
De tager meget meget let på overholdelse af tiden man bestiller en taxa til. Ventetider på 45min til 1 time er mere reglen end undtagelsen. Når man ringer og bestiller en taxa får man af vide at den kommer om 15 min, den kommer så ALTID meget for sent. Jeg har brugt dem 2 gange om ugen og har misset mit tog vidre fra Nyborg et utal af gange. Deres central er bemandet med personale som er ligeglade.
Chaufførerne er dog super flinke men er præget af en dårlig administration fra centralens side. Planlægning af ture er bestemt ikke centralens stærke side.
Nyborg er afgjort en by hvor konkurrence ville være i kundernes interesse.