De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjælpelig med af melde bilen på Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Nyborg Autoophug er en organisation af miljøgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. Når du afleverer din skrotbil til autoophug, får du selvfølgelig en skrotpræmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjælp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug får du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen på din adresse. Vælger du selv at komme ned med den får du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse på skrot
Falstervej 23, 5800, Nyborg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Rigtig god oplevelse. Hurtig og tryg behandling og super venligt personale. Kan varmt anbefale.
God service behjælpelig og venlige personale. Anbefaler gerne man bruger dem👍
Virkelig god service, en aftale er en aftale og de holder på deres aftaler.
Flink Muddi hjalp mig med hele processen ind på borger.dk.
Pengene fik jeg med det samme.
Utrolig god og behaglig service.
Jeg anbefaler Nyborg Autoophug.
Hurtig og effektiv. Kom til tiden. Nyborg autoophug anbefales herfra.
MVH Hanne
Helt og igennem fantastisk service!
Helt smertefrit og du er hurtigt videre!
5 stjerner med et smil. Alt gik hurtigt og nemt.
Efter alle omstændigheder fik jeg en god betjening.
Super god service og en super flink Muddi som hjalp med at udfylde hele processen på borger.dk.
Pengene blev sendt via en straksoverførsel med det samme.
Jeg er glad helt ind til benet! Ringede idag med en bil jeg skulle skrotte med afhentning. På trods af de slet ikke havde tiden til at hente min bil idag gjorde de det dælme gjort alligevel!
SUPER SERVICE der fortjener mere end blot 5 stjerner!
Afhentningen gik så let og med god guide ved jeg hvad proceduren er ved skrotning af bil!
Jeg er super gla’ 💪🏻💪🏻
Alt supernemt og ligetil, super service og hurtig respons
Bil afleveret til skrot. God information og hurtig betjening fra medarbejder. Kan anbefales
Aldrig har vi fået en bedre kundeservice!! Venlige fra start til slut, effektive og penge på kontoen inde for 10 minutter.
Nyborg Autoophug får vores varmeste anbefalinger, da både service, ekspertise og hurtighed er 100%
Jeg kan anbefale Nyborg Autoophug, god og troværdig service.
God service samt meget bedre priser end konkurrenterne, selvom min bil holdte 500 m fra en anden hugger valgte jeg Nyborg Autoophug. Kan varmt anbefales
Meget god service meget glad for at i ordner det hele med processen. Meget venlige personale. Tak for hjælpen med at udfylde formularen på borger.
mvh. Kim Madsen
Så dejligt at komme et sted, hvor deres hjemmeside lever op til hvordan det så også forgår! super service, virkelig god information om skrotning af bil + plus god humør :)
Mange tak herfra
Hilsen
Jesper Rasmussen
Super service. Er godt tilfreds med behandling. Kan anbefale jer til andre 👍
Afhentet på aftalt tidspunkt. Hurtigt og effektivt. Hjælp til afmelding. Behagelig medarbejder.
Pengene stod på kontoen 20 min efter afhentning.
Super god service. kan anbefale nyborg autoophug til andre. tak for i hentet min lille yaris.