Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Nyborg Autoophug er en organisation af miljøgodkendt autoophug og genbrugsvirksomhed placeret i Nyborg. Når du afleverer din skrotbil til autoophug, får du selvfølgelig en skrotpræmie, men derudover genanvender vi faktisk minimum 80% af bilen. Det vil sige, at vi – ved hjælp af effektiv autoophug til reservedele – kan sikre din gamle skrotbil evigt liv. Hos Nyborg Autoophug får du 3500 kr hvis vi selv afhenter bilen på din adresse. Vælger du selv at komme ned med den får du 3700kr Nyborg Autoophug 5 stjernet oplevelse på skrot
Falstervej 23, 5800, Nyborg, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
God kundeservice. Hurtig til at lave en aftale og overholdt sin aftale trods for travlhed.
Han tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. betalte deres andel af skrotnings præmien straks. Inde han kørte med bilen.

Besvarelse fra Nyborg Autoophug
Har lige fået afhentet min bil de var utrolig hjælpsomme med at få den afmeldt ved borger.dk og udbetalte nogle af pengene med det samme meget flinke folk.

Besvarelse fra Nyborg Autoophug
Dårlig til holde en aftalen hold jer væk fra dem de kommer og giver andre priser i telefonen sade vi giver 3700 og når de så dukker op siger de 2600 det var dårligt stil men jeg skriver ogse min mening. Som man har ret til det mvh Lars

Besvarelse fra Nyborg Autoophug
Super god service og fine priser. Fin plads med forskelligt udvalg. Vil anbefale folk at tage et kig dernede👍🏻

Besvarelse fra Nyborg Autoophug
Det er meget sjældent at jeg skriver anmeldelser på Trustpilot, men i dag er en undtagelse. I dag skulle jeg sige farvel til mine 2 gamle fantastiske Toyotaer. Det var meget sørgmodigt, men de kunne ikke mere så derfor ringede jeg til Nyborg Autoophug, fordi jeg havde fået dem anbefalet. Det viste sig at holde stik. Det var en svær opgave, fordi den ene havde stået stille siden 2017. Men de to fantastiske mennesker, der ankom med ladbil og trailer løftede opgaven til UG. Næste gang jeg har en bil der skal skrottes så ved jeg godt hvem jeg henvender mig til. Tak for hjælpen og tak for den hurtige afregning.

Besvarelse fra Nyborg Autoophug
De får 10 stjerner ud af 5 mulige, herfra :-)
Utrolig flinke og top-professionelle. Meget behjælpelige i alle henseender, og guider igennem hele forløbet, som en naturlig del af projektet. En helt klar anbefaling, herfra.

Besvarelse fra Nyborg Autoophug
De tog sig tid til at forklare proceduren for at skrotte en bil. De var meget behjælpelig med af melde bilen på Borger.dk som man skal som bil ejer. Nyborg Autoophug betalte deres andel af skrotnings præmien straks, resten kommer fra staten. Nyborg Autoophug tilbød at afmelde nummerpladerne gratis, hvilket ellers koster 120kr i en synshal.

Besvarelse fra Nyborg Autoophug
Blev hurtigt kontaktet efter videresendt henvendelse fra Skrotbud.dk. Hurtigt aftale om afhentning som blev overholdt til fulde og penge modtaget samme dag👍
Fantastisk hurtig betjening høflig og god service 10 stjerner herfra
Rigtig god service. Pengene sendt med det samme. Holder aftalen med at hente bilen. Intet at komme efter , kan kun anbefale dem
Nu har jeg brugt dem 2 gange og sikke en fantastisk service, det er nemt, behageligt, hurtigt og så får man en mega god pris for sin skrotbil og pengene sendt via straksoverførsel.
Jeg kan kun anbefale dem 😃
Fin og let overskuelig bestilling af afhentning, venlige mennesker i telefonen, og super fin afhentning af køretøjet hvor Muddi i en håndvending klarede læsning, afmelding og overførsel af betaling, et ekstra plus var hans venlige væsen, så klart fem stjerner for den oplevelse herfra.
Mega god oplevelse
De er så søde og hjælpsomme og det var ingen problem at bilen ikke stod på den aftalte adresse.
KLART EN ANBEFALING HER FRA.
Mange andre firmaer kunne lærer noget af deres service
Udsøgt service.
Skrotning af min bil tog under 5 minutter
Kan varmt anbefale Nyborg Autoophug
Nemt og hurtigt. Nyborg autoophug klarer afmeldingen på under 5 min og kontant afregning med det samme. Super service.
Længe siden jeg har oplevet så Go en service hos en ophugger, skulle hente nogle dele sammen med min søn til hans Suzuki Swift. Og for det ikk ska være løgn så ville jeg ha min søn til og købe nogle andre dæk for hans var slidte men jeg ku ikk banke det ind i min søn for han ville ingenting men så kom ham vi handlede med og sagde det der går altså ikk kammeret, så han fik ham til og skifte mening, vi fik 4 gode dæk til en kanon pris. Stor tak til dig i peak performance trøjen og kasketten .
Du var sku dagens mand.😎🫵🏻
Mvh Frank .
Jeg fik god kontakt til dem over MSN. Hvor han fik mit nummer og ringede mig op.
Og Jeg kan kun sige hvilken behagelig betjening. Vi aftalte en dag. Da han kom, var han rigtig flink, min søn og jeg fik god betjening og alt den hjælp vi havde brug for. Fik, en konto overførsel, da bilen var læsset. Han var hurtig, og dygtig. Men uden at virke stresset på nogen måder. 🙂
Mega god og hurtig service- ind og ud på 5 minutter . Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det , de havde fundet killinger i en bil der skulle skrottes og handler resolut ved at ringe til dyrenes beskyttelse for at få hjælp til dem.
Sikken en service. Udfyldte en simpel formular på nettet. Blev hurtigt ringet om af en sød og venlig mand, hvorefter afhentningen blev aftalt. Meget behagelig oplevelse.
Bilen blev afhentet på aftalte tidspunkt uden udfordringer og pengene hurtigt overført.
Tusinde tak for en rigtig god og kompetent service. Skal vi have skrottet en bil en anden gang, så bliver det helt klart hos jer!!