Nyboe Vejle Anmeldelser 4

3,2

3,2

Middel

Formentligt Danmarks dårligste antenneforening

Formentligt Danmarks dårligste antenneforening.

Ikke styr på noget som helst, mega dyrt og man orienterer medlemmerne om intet - særligt når servicen gøres ringere.

Aldrig igen! Heldigvis har youSee oppet sig og er langt bedre end Stofa/Nyboe Antenneforening.

Anmelderen Peter Nielsen har tilsyneladende ikke sat sig i tingene, eller han er en fake-profil, som skal forsøge at rette op på de sande anmeldelser herinde.

12. maj 2017

Dejligt med en gennemskuelig …

Dejligt med en gennemskuelig antenneforening, som faktisk tænker på medlemmerne.

Jeg kan se flere har anmeldt foreningen dårligt her, men dette er vist fordi de ikke har sat sig ind i tingene, for de tager fejl.

Jeg kan ikke få det billigere hos andre, uden at skære, for mig, vigtige kanaler og services væk.

Top$ her fra :-)

(Medlem på 12 år)

18. april 2017

Aldrig oplevet lignende!

Jeg kom hjem fra arbejde i midt januar 2016 og troede ikke mine øjne: Min pakke 3 var blevet formindsket fra 74 til 56 kanaler UDEN at jeg var blevet oplyst fra Nyboe Vejle - prisen forblev den samme: Mere end 500kr for 25% færre kanaler. En dårlig vits!

Jeg har aldrig oplevet lignende! Og jeg har været kunde hos mange antenneforeninger igennem tiderne.... Alle medarbejdere hos Stofa, som jeg havde talt med, var ligeså målløse pga. Nyboe Vejle. De havde heller ikke fået noget at vide.

Nyboe Vejle valgte at gennemføre så graverende programændringer (fra 74 til 56 kanaler) UDEN at orientere, tilbyde afmelding/midlertidig kompensation eller varsle kunderne. Dette vidner om arrogance over for deres kunder, samt ekstrem dårlig kundeservice.

De burde virkelig genoverveje deres kundekommunikation i fremtiden.

7. marts 2016

Til dig der sidder i et lejemål med nyboe antenneforening.

Vil ikke gå i dybden - kort og kontant...

Her er oversigt over bl.a. den store pakke 1+2+3:

Programafgifter (Øhmmm...) 4.108kr.
Fordelsaftale (altså DIN fede fordel for at have den store pakke) 367kr.
Adminstration (da det kræver det vilde) 85kr.
copydan og koda (STATEN) 445kr.
Forbedringer (såsom?..... PAMPER TUR MED KONERNE FOR BESTYRELSEN - ORDENTLIG KAGE - KAFFE DAG) 99kr.
Kontigent m.m. (Ja, det jo ikke nok med admin. og forbedringer? så her skal de også hente penge, hvem skal ellers betale der sydlandske rejser) 250kr.
Pris for HELE DEN FANTASTISKE HERLIGHED pr. år. 5.375kr.

DET VIL SIGE... AT DU BETALER 5.375KR. + LICENS PÅ SMÅ 2200KR.

Jeg vil opfordre på det KRAFTIGSTE at se sider med tilsvarende kanalpakker såsom Fullrate & boxer.
OG MELD DIG HURTIGST UD AF DENNE KARTEL FORENING.
MEDMINDRE DU GERNE BIDRAGER TIL DERES ARRANGEMENTER DE HOLDER FOR DINE HÅRDT TJENTE PENGE.

Jeg synes det er uhyggeligt at jeg skal være den første til at smide en anmeldelse ind om Nyboe Antenneforening, Vejle.
Det her er bare ikke iorden.

28. september 2013

Er dette din virksomhed?