Ik heb de antisnurk nekbrace besteld maar die zit totaal maar dan ook totaal niet lekker. Een keiharde brace die wel goed is voor neksteun maar niet voor anti snurk in combinatie van de C-pap. Ik vi... Se mere

PERFECTE SERVICE NA VERKOOP!!! De batterij van mijn onlangs gekochte G89PRO smartwatch ging zaterdag stuk (was binnen 30 minuten terug leeg). Diezelfde dag via de mail functie van Bol.com gemeld.... Se mere

GDe klantenservice is prima toegankelijk, erg vriendelijk en snel reagerend. Zo kan het ook! Wij hadden een innovatief product - de ultrasoon reiniger - waarvan het oplaadsnoertje een zwak onderdeel... Se mere

1. Udbyder af e-handelsløsninger

Nuvance is een Nederlands merk dat bekend staat om haar betrouwbare en voordelige producten. In 2020 is Nuvance haar zoektocht begonnen om een uitgebreid assortiment aan te bieden op verschillende platformen binnen de Nederlandse markt. Nuvance levert innovatieve producten welke veelvuldig in het dagelijks leven van pas komen. Het volledige assortiment van Nuvance is uitvoerig getest. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten blijven waarborgen. Daarnaast heeft de zeer succesvolle aanloop ertoe geleid dat Nuvance is uitgegroeid tot een bekend en vertrouwd merk binnen de online verkoopkanalen, zoals bol.com. Voor alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven ben je bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan een uitgebreid assortiment binnen fitnessaccessoires, wonen en tuin, hobby, elektronica en gadgets! Het is onze missie om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken doormiddel van een uitstekende klantenservice, scherpe prijzen en een snelle leverbelofte.

4,3

Svarer typisk inden for 1 uge

Top service na verkoop - fitnesshoepel

Ik kocht de fitneshoepel met gewicht een jaar geleden. Deze werd correct en tijdig geleverd. Gisteren brak een wieltje af, waarop ik de klantendienst contacteerde. Tot mijn verbazing kreeg ik (zeer laat in de avond) bijna onmiddellijk respons, en is 1 dag later mijn vervangstuk reeds onderweg, mits enkel de verzendkosten te moeten betalen.

Top service, hoedje af!

8. januar 2023

MK22

De levering duurde langer maar gelukkig dag voor kerst binnen en smart watch is top verpakt en werkt zoals het moet mijn zoon is er erg blij mee

22. december 2022

De CO2-meter moet iedere dag 2 à 3 uur…

De CO2-meter moet iedere dag 2 à 3 uur opgeladen worden en na ongeveer 8 uur valt hij uit. Ik dacht dat er een 1600mA oplaadbare batterij in zou zitten, maar het is 1000mA volgens de gebruikshandleiding. Het scherm is super duidelijk afleesbaar, verbruikt 3.5 W /uur.
Bij aflevering was de bruine verpakking al opengescheurd. Het apparaatje zat er nog wel in.

19. december 2022

Beste R. Berendsen,

Dat vind ik erg vervelend om te horen! Heeft u voor mij het bestelnummer van uw bestelling? Dan kan ik hier gelijk achteraan en met een gepast oplossing komen!

Luc - Nuvance

Levering was vlot en de reactie op mijn…

Levering was vlot en de reactie op mijn mail was ook snel en er werd een goede oplossing aangedragen (nasturen van nieuwe oplader). Oplader inmiddels ontvangen, product werkte nog niet naar verwachting. Product retour gezonden.

20. december 2022

Beste M.R,

Ik vroeg mij af of u de oplader al heeft ontvangen? Zo, niet hoor ik het natuurlijk graag en dan ga ik het direct voor u oplossen.

Goede drone gekocht

Ik heb bij u een drone gekocht maar door eigen schuld lukte het niet zo goed na overleg is alles goed gegaan daarna extra onderdelen bestelt en geen problemen was zo geregeld. Ik ben zeer yevreden

24. november 2022

USB aansluiting past niet

USB aansluiting past niet. Muis daardoor onbruikbaar.

25. november 2022

Beste,

Vervelend om te horen dat uw muis niet werkte zoals verwacht! Ik help u graag persoonlijk verder om de juiste oplossing te vinden. U kunt mij een e-mail sturen of een belletje doen naar de klantenservice en dan sta ik u graag te woord.

Wist u trouwens dat onze muis ook te gebruiken is via bluetooth verbinding?

Wat een top bedrijf

Wat een fijn bedrijf. Heb al een review geschreven maar kreeg nogmaals de melding. Wat een top klantenservice, alleen daarvoor al wil ik deze review opnieuw schrijven.

22. november 2022