Ik heb de antisnurk nekbrace besteld maar die zit totaal maar dan ook totaal niet lekker. Een keiharde brace die wel goed is voor neksteun maar niet voor anti snurk in combinatie van de C-pap. Ik vi... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Ik kocht de fitneshoepel met gewicht een jaar geleden. Deze werd correct en tijdig geleverd. Gisteren brak een wieltje af, waarop ik de klantendienst contacteerde. Tot mijn verbazing kreeg ik (zeer... Se mere
PERFECTE SERVICE NA VERKOOP!!! De batterij van mijn onlangs gekochte G89PRO smartwatch ging zaterdag stuk (was binnen 30 minuten terug leeg). Diezelfde dag via de mail functie van Bol.com gemeld.... Se mere
GDe klantenservice is prima toegankelijk, erg vriendelijk en snel reagerend. Zo kan het ook! Wij hadden een innovatief product - de ultrasoon reiniger - waarvan het oplaadsnoertje een zwak onderdeel... Se mere
Nuvance is een Nederlands merk dat bekend staat om haar betrouwbare en voordelige producten. In 2020 is Nuvance haar zoektocht begonnen om een uitgebreid assortiment aan te bieden op verschillende platformen binnen de Nederlandse markt. Nuvance levert innovatieve producten welke veelvuldig in het dagelijks leven van pas komen. Het volledige assortiment van Nuvance is uitvoerig getest. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze producten blijven waarborgen. Daarnaast heeft de zeer succesvolle aanloop ertoe geleid dat Nuvance is uitgegroeid tot een bekend en vertrouwd merk binnen de online verkoopkanalen, zoals bol.com. Voor alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven ben je bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan een uitgebreid assortiment binnen fitnessaccessoires, wonen en tuin, hobby, elektronica en gadgets! Het is onze missie om onze klanten zo tevreden mogelijk te maken doormiddel van een uitstekende klantenservice, scherpe prijzen en een snelle leverbelofte.
Graafschap Hornelaan 116B, 6004HT, Weert, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Qua contact prima winkel.
En voor dit geld is de Nuvance Mp3 geen slecht apparaatje..
Geweldige service! Helaas was mijn horloge binnen het jaar kapot gegaan, door een onbekende reden. Nuvance gaf aan dat dit helaas een productiefout kon zijn. Kosteloos een nieuw horloge opgestuurd gekregen na heel fijn contact gehad te hebben met altijd een snelle reactie op mijn e-mails. Nogmaals bedankt Nuvance!
Ik heb goeie ervaring hier mee snel geleverd top service 👍👍
Hebben gedaan wat ze op de website beloofd hebben.Top volhouden
I overpayed watch just because you offer delivery in two day’s it’s four days after datę and I receive message that you can help me after 5 day’s. Soo not nice !

Besvarelse fra Nuvance
Via Bol.com een Mp3 speler gekocht. Binnen 3 maanden ging deze kapot deed helemaal niets meer. Contact opgenomen met Nuvance. Geholpen door ene Thomas. Ik kreeg keurig antwoord en hij handelde zeer snel. Na wat mailwisselingen ontving ik binnen 1 dag een gloednieuwe speler. Nog nooit zo goed en snel geholpen in dit soort gevallen. Ik raad dit bedrijf zeker aan om zaken mee te doen. Chapeau!
Het product kwam kapot aan, heb het retour gestuurd en mijn geld werd terug gestort.
zeer correcte firma, problemen worden proffessioneel opgelost, ben zeer tevreden
roller was kapot gegaan. Binnen 2 dagen een nieuwe geleverd. Geweldige service. Ook makkelijk te bereiken en snel antwoord. Top.
I encountered a hardware issue with an adapter I had bought from this company. Not only did they respond promptly, but the customer service provided by Thomas, my designated contact person, was truly exceptional. I conveyed to him that it was precisely this exceptional level of service that guaranteed my loyalty as a lifelong customer.
Bij bol.com een Nuvance - MP3 Speler met Touchscreen en Bluetooth besteld, leverancier TLS Commerce. De Nuvance leek het beste aan te sluiten op de wensen. Het pakketje werd binnen 24u bezorgd. Het geluid blijkt erg mooi en de koppeling met bluetooth headset gaat, net als het uploaden van bestanden, soepel. Helaas bleek wel het beloofde sd-kaartje te ontbreken. Deze tijdelijk geleend uit een ander apparaat. Bol.com adviseerde het artikel te retourneren en opnieuw te bestellen; dat leek mij wat overdreven. Een email gestuurd naar TLS Commerce, waarop zeer snel en uiterst correct gereageerd werd. TLS heeft gelijk SD-kaartje nagestuurd, deze binnen 24uur ontvangen. Natuurlijk kan er altijd een foutje gemaakt worden, maar als dat zo correct hersteld wordt, dan verdient dit bedrijf gewoon de volle 5 sterren!
Ik had via Amazon een bluetooth muis gekocht alleen de bluetooth wilde niet in mijn lijst verschijnen. Vervolgens heb ik Nuvance zelf een mail gestuurd dat ik het gek vond dat de BT het niet deed.
De klantenservice is echt top. Je word echt als mens behandeld ipv als nummertje. Ik vind persoonlijk dat deze mensgerichte klantenservice overal toegepast zou moeten worden. Het is geen standaard uit het hoofd geleerd verhaaltje wat naar je toe gemaild word. De mensen van deze klantenservice helpen je mee zoeken naar een oplossing en denken goed met je mee.
Ik heb binnen een week een replacement gekregen.
Na binnenkomst van de nieuwe muis heb ik de oude muis uit elkaar gehaald en gekeken wat er mis was. Terug gemaild met de gebreken en ze waren erg dankbaar voor de informatie en foto's.
Na 2 maal een mail gestuurd te hebben dat het product niet werkt en beide keren een bedankt voor uw
mail terug hebt ontvangen, heeft U de moed om te vragen of het product bevalt, grote klasse
H.Snelders.
Nuvance krijgt van mij 5 sterren omdat mijn ervaringen zeer positief zijn op gebied van de service na verkoop, die TOP is, maar ook vanwege het directe contact en de snelle respons op vragen of meldingen.
Ik had een batterij probleem met een smartwatch en heb dat zaterdag gemeld via Bol.com. Maandag kreeg ik al een email en de toezegging dat ik direct een nieuwe smartwatch opgestuurd kreeg en inderdaad op woensdag lag hij in de brievenbus. Dát noem ik TOP service. Geen moeilijk gedoe, maar direct de oplossing.
Mijn tweede smartwatch, de Nuvance CF11, heb ik rechtstreeks bij Nuvance besteld en ook die werd binnen enkele dagen geleverd. Overigens die CF11 is een eerste klas smartwatch met een super helder en groot scherm en bovendien ook nog eens volledig te personaliseren met favorieten en wijzerplaten tot en met je favoriete foto als achtergrond. Al dit ondersteund door de fantastische DA Fit app.
Dus Nuvance geeft je niet alleen goede service, maar heeft ook nog eens goede producten.
Bedankt mensen. Ik ben een super contente klant.
Het eerste voetmassageapparaat was defect. Na dit gemeld te hebben, is er gelijk een nieuw apparaat opgestuurd
Paar weken geleden een hoelahoep met gewicht aangeschaft. Snelle levering. Van de week brak er een onderdeel af, ik stuurde een mailtje en kreeg diezelfde dag nog antwoord. Twee dagen later had ik de nieuwe onderdelen binnen...super afgehandeld. Geen kosten
Læs mere om andre typer anmeldelser.