Dank voor de fijne, goede hulp van vandaag. Na een telefonische vraag, er wordt meteen gehandeld, en opgelost ! Dank je Berry voor de goede zorgen en oplossingen super ! Connie Weijters
Se, hvad kunderne siger
Ed is een fijne en geduldige verkoper Hij weet met al zijn kennis een keuken naar de wensen ons samen te stellen en deze voor een zeer acceptabele prijs aan te bieden. Bedankt van Chantal en Hermie... Se mere
Nuva was verbonden aan ons nieuwbouwproject. Bij het rondkijken in de showroom al een mooi advies gekregen. Uiteindelijk is het ook die keuken geworden. Bij de intake zeer goed geholpen en ook bij he... Se mere
Nuva Heerlen keuken gekocht met adviseur Maurice. Meerdere goede en stevige discussies gevoerd. Alles bespreekbaar kunnen maken. Bij 2e gesprek kwamen er prima opties/alternatieven tov het model wat w... Se mere
Ook in het weekend open.
We zijn zeer goed geholpen door medewerker Stefan. Hij gaf goede tips over de indeling en apperatuur keuze. Ook voor de opstelling van de keuken. Fijne vriendelijke medewerker waar we meteen een klik mee hadden zodat we snel een keuze konden maken. Er is ruim voldoende keuze in alle prijsklasse. Dat werd ook gezegd als het op een andere manier goedkoper kon. We zijn erg blij met onze keuken keuze. En zijn zeer positief over Nuva keukens.
Kitchen
It was a pleasure and definitely the right choice to work with Nuva Keukens for my new kitchen. Thanks to Albert for his extensive support during our design and review meetings. I absolutely recommend the company.
Goed advies, leuk gesprek en mooie keukens
Heel prettig en deskundig advies-en verkoopgesprek gehad. Geen druk, veel keuze, kwalitatieve materialen en een goede inzichtelijke offerte. We kijken uit naar onze nieuwe keuken!
Top service
Top service! Ze nemen de tijd om samen tot een goed eindproduct te komen. Het zal een plaatje woorden. Communicatie vriendelijk/helder/open. Een aanrader!
De keuken is inmiddels bijna een jaar…
De keuken is inmiddels bijna een jaar in gebruik. Vanaf het moment dat wij te horen hadden gekregen dat wij een nieuwbouw woning kregen ben ik begonnen met het ontwerp van onze praktische keuken. Kleur van werkblad en frontjes was nog niet vastgesteld, wel de hoeveelheid kasten en apparaten. Nuva Keukens nam zelf contact op met ons omdat zij de voorkeursleverancier zijn van het nieuwbouwproject. Dit is onze eerste eigen keuken en we hadden al wat horrorverhalen gehoord en gelezen. Uiteindelijk toch een afspraak gemaakt in Deurne. Lou heeft mijn ontwerp genomen, is aan de slag gegaan en binnen no time had hij mijn ontwerp vertaald in wat haalbaar is (gezien de afmetingen die wij nog niet concreet hadden). Omdat zij al voor meerdere huizen binnen dit project keukens hebben geleverd, ging het zeer vlot. Meelopen om de fronten uit te zoeken, apparatuur, werkblad, lichten onder de bovenkasten maar ook gehoord worden als ik mijn afwegingen uitte. Lou is echt een vakman, verstaat de koper en vertaalt het naar een werkbaar ontwerp. Wij zijn gegaan voor de houtlook fronten, JetStone granieten werkblad en zwarte apparatuur. De keuken gekocht in 2022, huis werd medio 2024 opgeleverd. Wij werden tussentijds netjes op de hoogte gehouden van aanpassingen (zoals dat de afzuigkap niet meer in het assortiment was, Lou gaf ons keuze met advies tussen andere modellen met tips etc.). In 2024, na ontvangst sleutel, kon de keuken worden geïnstalleerd en dit werd gedaan door een zeer deskundige monteur (ben zijn naam helaas vergeten)! Wij kwamen er tijdens de installatie achter dat de geleverde kraan niet de kraan was die wij hadden gekocht. Ook dit werd na een bericht van ons zeer snel en deskundig afgehandeld door Lou. Het ontwerpen, indelen, kopen en montage van de keuken met alles erom heen is, achteraf gezien, de minst stressvolle ervaring geweest van alle aankopen binnen onze woning. Ik ben niet zo van de woorden 'droom'keuken of 'droom'huis, maar echt; terwijl ik dit typ kijk ik nogmaals naar de keuken en ben ik 1000% tevreden. Bedankt Lou!
Fijne koop ervaring voor onze eerste keuken!
Paar weken terug een keuken aangeschaft bij Nuva Keukens. Zij waren aangesloten bij een nieuwbouw project waar wij één van de gelukkigen waren die een bouwnummer toegwezen hebben gekregen. Vanaf het eerste contact moment (Optantenavond) voelde het eigenlijk al goed en heeft Ilona (de verkoopadviseur) ons vervolgens verder geholpen in locatie Tilburg. Er werd goed meegedacht en ze kwam totaal niet opdringerig over. We naderden ook al richting sluitingstijd, maar ook dat maakte voor haar niets uit. Fijn om zo iemand te hebben die de tijd ervoor wilt nemen. Uiteindelijk zijn we weggegaan met een keuken waar we super blij mee zijn incl. de aanpassingen die nodig zijn om rekening te houden met toekomstige apparatuur, zoals een Quooker enz. Daarnaast bieden zij ook nog een flexibiliteit aan, mocht het nodig zijn dat je toch nog dingen kunt wijzigen voor een bepaalde periode. Helaas kunnen wij nog niks zeggen over de installatie en ons ervaringen hiermee, dit kunnen we pas oordelen als we ons nieuwbouw woning hebben (over 2 jaar).
Nogmaals bedankt Ilona voor het fijne gesprek, je input, je geduld en het op en neer lopen voor de samples. We hopen in ieder geval dat jij je 10.000 stappen heb gehaald :D
Vandaag hebben wij een mooie keuken…
Vandaag hebben wij een mooie keuken gekocht bij Nuva Keukens. We zijn goed geholpen door René. En erg tevreden over zijn adviezen en begeleiding.
Onze nieuwe keuken
Voor ons nog te bouwen appartement zijn we op zoek gegaan naar een keukenleverenacier. Onze keuze viel op NUVA keukens in Heerlen. Wij werden geadviseerd door verkoopadviseur Maurice. Hij maakte op ons een rustige, niet opdringerige indruk. Nadat hij onze wensen gehoord had, heeft hij ons in de showroom, waar een groot aantal keukens staan opgesteld, de mogelijkheden laten zien die voor ons van toepassing zijn. Naderhand werd ter plekke het keukenplan op schaal ingetekend. Ook aan onze wens om een keukeneiland te realiseren werd voldaan. Het advies over de keukenapparatuur werd voortreffelijk uitgevoerd. Een prettige bijkomstigheid is dat er later eventueel nog veranderingen aangebracht kunnen worden.
Ook van belang: de prijzen van NUVA zijn interessant.
Maurice, bedankt voor je hulp en expertise in deze.
Het was bijzonder prettig samenwerken.
Familie Francotte
Weer een goede fijne ervaring met Nuva!
We hebben 17 jaar geleden naar volle tevredenheid een keuken gekocht bij Nuva. We waren toen al erg tevreden over de begeleiding van de aankoop en service. Nu er door omstandigheden een renovatie nodig is hebben ze bij Nuva goed meegedacht en zijn we tot mooie oplossingen gekomen. Door de koop destijds van een goede degelijke keuken kunnen we nu met wat aanpassingen weer jaren vooruit. Met het gevoel toch weer een ‘nieuwe’ moderne keuken te hebben en zo een duurzame keuze te hebben gemaakt. Dank ook deze keer weer voor de prettige hulp en het meedenken.
Prettig geholpen
Wij zijn erg prettig geholpen door Inge tijdens ons afspraak. Alle mogelijkheden werden rustig doorgenomen en wij werden bij de verschillende mogelijkheden deskundig van een advies op maat voorzien. Blij mee!
Positief verrast
Positief verrast! Jos heeft ons in Bergeijk vakkundig geholpen. Hij heeft onze wensen en ideeën omgezet in een mooie, betaalbare keuken. Hij had meteen goed in de gaten wat we wel en niet willen in onze keuken en heeft erg praktisch met ons mee gedacht. Aanrader!
Een prettige samenwerking
In Januari 2025 hebben wij onze nieuwe keuken bij Nuva Keukens gekozen. Wij zijn uitstekend geholpen, in het bijzonder door Marjolein Vugts die de begeleiding verzorgde tijdens het verkooptraject. We hadden zelf in grote lijnen een duidelijk idee wat we wilden, met Marjolein kwamen we samen tot de verdere invulling, details, apparatuur en materialen. Al met al een prettige ervaring en met een professionele begeleiding, we hebben dit wel eens anders meegemaakt. Wij bevelen Nuva Keukens van harte aan.
Nuva Keukens Tilburg
Wij zijn uiterst professioneel geholpen door Stefan. We kregen alle tijd om rond te kijken en vragen te stellen zonder enige druk. Stefan heeft goed naar ons geluisterd en geadviseerd. Zelfs bij het inmeten was er nog de mogelijkheid tot aanpassingen op basis van het advies van Stefan (in werkelijkheid ziet het er toch wat anders uit dan vanaf een foto).
Wij waarderen de vriendelijke, professionele en vooral geduldige manier van Stefan en de wijze waarop hij ons heeft geholpen.
We kijken uit naar onze nieuwe keuken.
Gr. Carlos en Michelle
Top service, vak mensen, A kwaliteit.
Aanrader voor iedereen zonder kennis van keukens. Uiterst professioneel geholpen door Maurice.
Eigenlijk gaat onze familie al jaren naar Nuva Keukens in Heerlen.
De belangrijkste kernpunten:
- er wordt geluisterd!
- onze wens is hun doel.
- je krijgt enkel tegenadvies als het beter is voor jezelf.
Tuurlijk is een keuken prijzig, echter wil je hier wel heel lang mee kunnen doen, zonder problemen.
We krijgen de keuken pas week 9, maar zelfs nu, tijdens de verbouwing krijgen we advies en vrijwel direct reactie op bouwtechnische vragen.
Hoe vaak wordt je als consument niet doorverwezen naar een makelaar?
Echt chapeau voor Nuva Keukens.
Inge & Glenn.
Ps. Kijk vooral vanaf maart 2025 op de site bij Nuva voor het resultaat.
Correcte ontvangst en ruime keuze in assortiment
Voor mij persoonlijk is dit de 2e keuken bij Nuva in 10 jaar bij verkoper Maurice in Heerlen. Ik kan iedereen aanraden om eens een afspraak te maken met Nuva alvorens een beslissing te nemen. Ook de service achteraf is fantastisch geregeld.
Nuva Keukens - Heerlen
Nuva Keukens - Heerlen
Graag willen wij een recensie achterlaten over Nuva-Keukens te Heerlen.
Eind 2023 hebben wij de knoop doorgehakt en hebben we besloten om een keuken te bestellen bij Nuva.
Waren ze de goedkoopste? Dat niet, maar de positieve reacties van andere mensen in onze naaste omgeving vonden we erg belangrijk.
Ook vonden wij de offerte vanaf het begin erg duidelijk en heel erg compleet, elk onderdeel werd benoemd en beschreven. Bij elk daarop volgende gesprek werden de aanpassingen in de offerte verwerkt en naar ons opgestuurd.
De montage (april 2024) verliep zo als verwacht, alles was goed voorbereid. Natuurlijk zijn er nadien nog een paar vragen/ opmerkingen geweest, deze werden door de servicedesk meteen opgepakt en snel opgelost.
Inmiddels hebben we onze keuken al enkele maanden in gebruik en zijn we heel erg blij dat we de adviezen van Maurice Lambrichts hebben opgevolgd, Maurice bedankt hiervoor :-)
Straks is het 31 december en willen wij op Maurice en alle andere NUVA medewerkers toosten als dank voor de hulp van het afgelopen jaar en wensen wij jullie alle goeds voor 2025
Groetjes van Margriet en René
Fijne benadering
Op zoek naar een keuken….waar te beginnen? Keukenzaak in, keukenzaak uit. En zo ook bij Nuva in Heerlen naar binnen gewandeld. Een vriendelijk gezicht dat “goedemiddag” zei vanachter de balie. En voor de rest…..lieten ze ons met rust. En dat vond ik heerlijk! Gewoon op het gemak eens rondkijken, zonder dat iemand meteen naast je staat en vraagt of hij je kan helpen of je allerlei dingen gaat laten zien waar je niet in geïnteresseerd bent.
Het voelde meteen goed in de showroom. Veel opstellingen, ruim opgezet en goed licht.
Na een poosje heb ik me gemeld met wat vragen. Er werd zeer uitgebreid de tijd genomen, voorzien van een kopje koffie en een appelflap. Er werd goed geluisterd en meegedacht. Ik kreeg de ruimte om lang te twijfelen over dingen, zoals de kleursamenstelling.
Het voelde goed!
Ook over de rest van het traject kan ik alleen maar lof geven. Fijne communicatie. De monteurs hebben goed gewerkt en waren net zo vriendelijk. En ook de medewerkers van het servicepunt, waar ik nog contact mee heb vanwege een lichte beschadiging. Ik heb er voldoende vertrouwen in dat ook dat goed wordt afgehandeld.
Kortom, naast degelijke materialen en apparaten, wat minstens zo belangrijk is, was het vooral het contact wat voor mij heeft gezorgd voor de volle score van 5 sterren. Dank voor alles Nuva!
Goede dienstverlening!
Wij zijn zeer tevreden over de service van Nuva keukens. Via een nieuwbouw traject met Nuva in aanmerking gekomen. Nuva heeft, naar ons weten, de meest nette en diverse showroom, met talloze opties en netjes en behulpzaam personeel.
We zijn goed geholpen, en kijken uit naar de keuken.
NUVA keukens in Heerlen
NUVA keukens in Heerlen; professioneel advies, accurate en snelle reacties, duidelijke offerte, faire prijs-afspraken.
Kortom; aanrader!
Ilona heeft ons geholpen tot het kiezen…
Ilona heeft ons geholpen tot het kiezen van een keuken naar al onze wensen en ook nog eens voor een mooie prijs! Wat een top service! Ik zou nuva keukens erg aanraden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.