Var på restaurant i går, blev henvist til vores bord. Tjener kom ned og snakkede kun engelsk. Han forstod ingen ting. Gider ikke tale engelsk på restaurant i Danmark. Bestilte så maden, pizza med sala... Se mere
BEDSTE sted at finde! Maden er utrolig, den lækreste pastaret med skaldyr i hele Danmark😍 Altid lækker mad, og noget for alle. Simpelthen også den skønneste betjening! Tak til den skønne kvi... Se mere
Fik forkert ret trods korrekt bestilling med både nummer og benævnelse. Tjenerne forlangte vi betalte både for den forkerte og den rigtige ret. Lang diskussion med to tjenere og deres chef. Endelig a... Se mere
Vi var 11 småsultne mennesker, der ville have lidt at spise efter bowling i RC. Der var intet brugbart i RC på det tidspunkt (kl 18 lørdag aften) Vi ringede til jer (Nuova Italia), og da vi kom frem t... Se mere
Dårlig oplevelse på italiensk restaurant
Jeg har idag bestilt via nettet en pizza og en gang pasta. Vel afhentet og ved hjemkomsten opdager jeg, at det er en forkert pizza, jeg har fået. Det kan selvfølgelig ske ved en fejltagelse.
Efterfølgende ringer jeg til restauranten og klager.
Her bliver jeg arrogant afvist med begrundelsen, at jeg er gået ind på en forkert hjemmeside.
Det er det værste vrøvl og udenomssnak - det er useriøst og uprofessionelt at behandle en klage uden at tage stilling til problemet.
Jeg fraråder alle at besøge denne restaurant.
Den bedste pizza i Rødovre
Fredag d. 19 juli skulle vi finde et sted at spise og det skulle være take away. Valget faldt på Pizzariaet i Carlsro, Rødovre.
Her bestilte vi en Hawarii pizza. Aldrig har vi før fået en så god pizza
ØV!!!
Vi var et selskab på 11 personer, glade ved ankomst.
Alle var tilfredse med maden. Tjeneren forstod dog ikke at stoppe fjolleriet - som desværre udviklede sig til lettere irritation.
Ved betalingen fik hver og én i selskabet en skideballe over, at vi ikke betalte samlet. Vi fik at vide, at vi skulle have meddelt at vi skulle betale hver for sig. Én blev uretmæssigt beskyldt for ikke at have betalt sin øl.
Det er ikke første gang man besøger en restaurant, og det er aldrig et problem andre steder at splitte regningen op.
Så den gode stemning blev erstattet med vrede og irritation på vej ud af døren.
Anmeldelsen er om restauranten på Fortvej i Rødovre.
Dejlig oplevelse på Nuova Italia 3 i…
Dejlig oplevelse på Nuova Italia 3 i Skovlunde. Maden er rigtig god, og der er rigelig af den. Betjeningen er høflig og hele tiden opmærksom. Bestemt et besøg værd.