Dansk Numismatisk Forening
Dansk Numismatisk Forening, DNF
Når det gælder korrekt og dygtig kvalitetsvurdering, så slår DNF samtlige danske og norske møntforeninger, mønthandlere og auktionshuse, der slet ikke har evner og viljen til at vurdere lige så professionelt og kyndigt.
DNF har noget materiale i udbud, der er top pop af hvad numismatikken har at tilbyde, hvis man f.eks. ser det over en 10 årig periode, og det er så varieret, som det overhovedet kan være, så der er noget for alle.
Der er et godt sammenhold i DNF. Nogle af klubbens ældre herrer har kendt hinanden, siden de var unge for 50-60++år siden.
Lige i dag, her den 22.10-25, sidder jeg dog med en meget ærgerlig følelse. I aften er der den årlige generalforsamling med spisning efterfølgende, og DNF har frataget mig muligheden for at deltage.
Man skulle melde sig til spisningen efter auktionen via mail, hvilket jeg har forsøgt med en (kort) mail om deltagelse allerede den 14.10, men jeg har ingen bekræftelse fået for deltagelse retur på trods af flere mails og til ikke mindre end 3 bestyrelsesmedlemmer. Et "modtaget og bekræftet" havde været rigeligt. Nu sidder jeg her og havde glædet mig, men skal ikke afsted, da jeg ikke ønsker at deltage uden også at deltage i spisningen efterfølgende, da det sociale er afgørende for mig.
Mail har nu fungeret her i Danmark i ca. 25-28 år. Det er min opfattelse, at det generelt altid har haltet med mail kontakt hos DNF. Mail har den fordel, at den kan sendes, modtages og besvares døgnet rundt 365 dage om året. Skal vi medlemmer til at ringe til jer i stedet, det tænker jeg ikke, at I på nogen måde ønsker.
Var jeg et nyt medlem, havde jeg jo givet jer 1 stjerne, men nu er jeg jo et ældre medlem, så derfor får I stadig 5 fuldfede stjerner, men mail kontakten, og mangel på samme, er jeres svage punkt.