NUDIENT Anmeldelser

4.493
TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kæmpe anbefaling af Nudient! Jeg er virkelig imponeret over hele oplevelsen fra start til slut. Leveringen var super hurtig, og hele købsoplevelsen føltes bare nem og gennemført. Da jeg modtog mit... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Jeg bestilte 24/11/2022 to covers. En uge senere 01/12/2022 skriver jeg til dem da jeg stadig ikke har modtaget varen. De siger at der normalt går 2-6 hverdage og ingen yderligere forklaring. Nu er... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Modtog varen 14 dage efter bestilling, og det er bare ikke godt nok. Hvis man vil sælge via nettet, skal der være bedre styr på leveringsdelen. Varen (cover til iPhone) virker umiddelbart ok, men sam... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mit cover gik i stykker efter blot få uger. Jeg sendte nogle billeder af coveret, dokumenterede at det var købt for under en måned siden, og bad dem sende et nyt da det allerede var gået i stykker... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med mobiltilbehør

Skrevet af virksomheden

NUDIENT is a fashion tech brand creating products designed from the core. Established in Stockholm in 2016, our products are worn by people all over the world from London to Tokyo. NUDIENT wants to be a meaningful brand and the top-of-mind fashion tech brand that Gen-Z want to be associated with.

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3 ud af 5

4 t anmeldelser

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 19 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4.493)

197 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super hurtig levering trods…

Super hurtig levering trods landegrænser. Købte mobil cover og fik valgfri iPod cover med som gave - håber det bringer glæde juleaften!

15. december 2023

Thank you so much for your review! 💙

We're delighted to hear that you're happy with your shopping experience with us.

Have a good day!

Nudient det spiller bare

Covers fra Nudient spiller bare.
God kvalitet, hurtig levering og mange valgmuligheder. Jeg har vendt tilbage til Nudient hvergang jeg har fået ny mobil eller mangler covers til f. Eks. AirPods.

24. april 2023

Thank you so much for your review! 💙

Have a good day!

Dårlig distributionsservice

Dårlig distributionsservice. Det tager alt for langt tid at få varen

24. november 2023

We are truly sorry for this trouble and we apologize for the inconvenience.
Sadly we can’t see which order you’re referring to, please contact our support at support@nudient.com and we’ll work on a solution!

Jeg er tilfreds

Jeg er tilfreds, men jeg kunne godt have tænkt mig at jeg havde fået besked om at der ville gå op til 5-7 dage før mit køb ville være i Danmark, så snart det var det gik det stærkt. Jeg var ikke klar over at det tog noget tid for varerne at komme igennem Tyskland og ind i Danmark. Men ellers er jeg meget tilfreds.
Vh. Dorte

29. november 2023

Your satisfaction is our main focus at all times.

If there's anything else we can do to exceed your expectations, please don't hesitate to reach out.

Perfekt…

Har modtaget hvad jeg bestilte i den sædvanlige høje kvalitet ….. Var klar over den lidt lange leveringstid, så ikke noget problem

29. november 2023

Hi,

Your positive review means a lot to us!
Thanks for your support.

We wish you a great day!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Coveret sidder ikke ordentligt på…

Coveret sidder ikke ordentligt på telefonen, det ryger af i hjørnerne

7. december 2023

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg bestilte det cover den 23/11 det er…

Jeg bestilte det cover den 23/11 det er i dag den 5 dec og har stadig ikke modtaget det, så lang tid må det aldrig tage at modtage et iPhone cover 😢

23. november 2023

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Forsinket levering og manglende kundeservice

Købte fra dem d. 24/10. Ift. tracking af pakken har den stået stille siden d. 28/10.
Deres support ønsker ikke at hjælpe med at lokalisere pakken og vil ikke sende en ny pakke afsted.
Kommer desværre ikke at handle her længere på trods gode produkter.

4. december 2023

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har ventet 12 dage på Cover.

Har ventet 12 dage på Cover.
Får at vide de er blevet væk posten.
Der er stadig ikke sendt nyt.
dårlig service

30. november 2023

Modtog forkert cover

Jeg bestilte et cover, og modtog 2 dage senere det forkerte. Jeg skrev derefter en mail til nudient, og forklarede situationen. Nudient svarede tilbage efter 24 minutter, og sagde de ville sende et nyt. De får derefter sendt et nyt cover (denne gang det rigtige). Der går dog næsten 2 uger før det rigtige cover blev leveret. Produktet er godt, og jeg er overordnet tilfreds. Der er dog en skam at jeg skulle vente 2 uger på levering af det andet cover når, leveringstiden når man bestiller er på Ca. 2 dage.

Konklusion:
Levering: 2/5 stjerner
Kundeservice: 5/5 stjerner

8. november 2023

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Iriterende st de bliver ved med at…

Iriterende st de bliver ved med at skrive til mig selvom jeg har afmedt mig fra deres email.

26. oktober 2023

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Lidt lang...

Lidt lange leverings tid, Men det var det værd. Det tog ca 8 dage om at komme. smukt cover og god kvalitet.👍
Det kan godt anbefales hvis det ikke er til gave, pga den lidt lange leverings tid.😊

5. november 2023

Hi,

Thank you for taking the time to provide us with your feedback and kind words.

Modtog aldrig min bestilling

Jeg venter 7 dage på at modtage mit cover. Da jeg den 7. dag endelig får en mail om, at nu bliver mit cover leveret, bliver jeg slemt skuffet da jeg kommer hjem til en tom postkasse.
Jeg tjekker tracking og nu står der pludselig, at min pakke er returneret til afsender. Jeg skriver til kundeservice som ikke helt forstår mig åbenbart - så vi skriver en del mails frem og tilbage. Hun skriver at min pakke er sendt retur, da adressen er forkert. Jeg beder hende sende min ordrebekræftelse til mig - og ser at adressen er helt korrekt. Det skriver jeg til hende, men jeg modtager ikke flere svar. Jeg får bare mine penge tilbage. Mærkeligt firma og jeg bestiller ikke herfra igen.

Order 1404091

10. oktober 2023

Forkert farve ift. billederne

Jeg har ejet to IPhone 12 covers fra Nudient. Det første købte jeg uden at kende Nudient, så det var lidt i blinde jeg købte. Efter kun halvandet år er det så gået i stykker, hvilket jeg ikke føler er den længste levetid på sådan et produkt. Jeg valgte dog så at købe et mere, da de faldt i min smag, men her anden gang har jeg så modtaget et cover, der ser så anderledes ud end på billederne, at det nærmest vil indgå under falsk varedeklaration. Produktet føles stadig ok lækkert (derfor 3 stjerner, ikke 2), men coveret der på hjemmesiden så flot mat ud i farven er decideret glossy, hvilket slet ikke er min stil. Ikke godt lavet Nudient.

1. oktober 2023

For lang leveringstid

Coveret jeg bestilte er fint og lever op til forventningerne.
Leveringstiden er dog alt for lang. Bestilte d. 17/9 og modtog varen d. 29/9

17. september 2023

We wish you a fantastic day!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.