Kæmpe anbefaling af Nudient! Jeg er virkelig imponeret over hele oplevelsen fra start til slut. Leveringen var super hurtig, og hele købsoplevelsen føltes bare nem og gennemført. Da jeg modtog mit... Se mere
Jeg bestilte 24/11/2022 to covers. En uge senere 01/12/2022 skriver jeg til dem da jeg stadig ikke har modtaget varen. De siger at der normalt går 2-6 hverdage og ingen yderligere forklaring. Nu er... Se mere
Modtog varen 14 dage efter bestilling, og det er bare ikke godt nok. Hvis man vil sælge via nettet, skal der være bedre styr på leveringsdelen. Varen (cover til iPhone) virker umiddelbart ok, men sam... Se mere
Mit cover gik i stykker efter blot få uger. Jeg sendte nogle billeder af coveret, dokumenterede at det var købt for under en måned siden, og bad dem sende et nyt da det allerede var gået i stykker... Se mere
NUDIENT is a fashion tech brand creating products designed from the core. Established in Stockholm in 2016, our products are worn by people all over the world from London to Tokyo. NUDIENT wants to be a meaningful brand and the top-of-mind fashion tech brand that Gen-Z want to be associated with.
Svarer typisk inden for 1 måned
Coveret til iPhone 13 pro har en okay pasform ----> Leveringstiden derimod var næsten på 4 uger.....
Jeg reklamerede over en revne i et cover.
På få dage var reklamationen behandlet og et nyt cover på vej til mig.
Super service fra Nudient.
Bjarke

Besvarelse fra NUDIENT
Som jeg desværre kan se så er jeg en af mange der stadig venter på min ordre her næsten en måned efter! Har kontaktet kundeservice flere gange, men får bare at vide at den “snart kommer” gang på gang. Køber aldrig hos Nudient igen.

Besvarelse fra NUDIENT
Ordrer ankommet 😊 kun to dage for sent.
Tracking nummer virkede ikke, irriterende ikke at kunne følge med i forsendelsen.

Besvarelse fra NUDIENT
Jeg har bestilt et cover for mere end 3 uger siden og har endnu ikke modtaget min ordre! Jeg har skrevet til deres kundeservice 2 gange, men ikke hørt fra dem. Samtidigt modtager jeg “anmeld dit seneste køb”-mails fra dem og det er simpelthen bare en tåkrummende forfærdelig købsoplevelse!
Hvad sker der???
Bestilte den 1/12 og endnu har jeg intet modtaget.
Det kan da ikke tage 2-3 uger for levering.
Mest elendige service.
Har desværre købt der før og sagt at jeg ikke vil handle der igen.
Men nu er det absolut sidste gang.

Besvarelse fra NUDIENT
Har haft det her cover i ca 4 måneder og arbejder kontor job til hverdag, hvilket vil sige telefonen ligger på et bord det meste af tiden. Træner ikke med den eller lign.
Nu er området til knapper brudt i stykker, som om plastikken er mør. For 300 er det ringe kvalitet..
Et af de bedste kvalitet covers jeg har købt, leveringstiden var dog frygtelig idet der står på deres hjemmeside at det maks. vil tage 5 hverdage at komme - men ender med at tage 10 hverdage. Der var mangel på en mail om at den vil ankomme senere, samtidig med at ordren heller ikke kunne spores. Man skal derfor være klar over den lange leveringstid hvis man køber derfra.

Besvarelse fra NUDIENT
Terrible delivery terms and support

Besvarelse fra NUDIENT
Overordnet god oplevelse. Jeg modtog et godt produkt der virker til at være god kvalitet. Dog er leveringstiden lidt længere end de lover, men ikke meget. De lover 4-5 hverdage, min kom efter 7 hverdage, men igen er det ikke noget der gør noget.

Besvarelse fra NUDIENT
Alt alt alt for lang leveringstid! Jeg har nu ventet en uge, og coveret er stadig ikke nået frem. Der er kun en ting at sige: det er ringe, og jeg kommer ikke til at handle hos NUDIENT igen, alene pga leveringstiden. Kan man ikke levere her anno 2024 inden for 1-2 hverdage, skal man bare droppe at drive webshop. Hilsen en utilfreds kunde.
I en moderne verden er det virkelig ringe service at skulle vente i over to uger på et cover. Spar din tid og køb et andet sted fra. Denne virksomheds leveringstid er under al kritik.
Bestilte covers fra Nudient’s website til mine nye telefoner, og fik en leveringstid som passede med, at jeg kunne have covers inden leverancen af mine telefoner.
Undrede mig over, at forsendelsen ikke blev foretaget, og kontaktede derfor Nudient’s kundeservice som kunne fortælle at ordren ikke var blevet afsendt som lovet, og at der ikke var nogen ETA på hvornår den ville blive afsendt.
Bliver ærgerlig over websites der lokker med leveringstider de ikke kan leve op til, og ligeså undlader at give besked om, at varen ikke er blevet afsendt som lovet.
Eneste formildnede omstændighed er, at deres support svarede hurtigt, og at deres supportmedarbejder var venlig og imødekommende.
Mit bedste råd er, at man som kunde bør undlade at benytte Nudient, med mindre det ikke spiller nogen rolle hvornår man modtager sine varer.
Deres leveringstid på deres hjemmeside passer ikke. De sender fra udlandet. Det er næsten hurtigere at bestille en pakke fra temu i kina end her.
Jeg har ventet over en uge, og frygter jeg skal vente ihvertfald en uge endnu. Deres support er ikke til nogen gavn.
Hold jer væk
Langsom levering, svært at levere retur, ved fejlbestilling. - det tager 10 dage at få dine ting leveret, og du har 5 dage til at returnere hvis du har bestilt forkert. - Du skal indlvere din pakke til Deutsche Post , hvilket jeg ikke umiddelbart lige aner hvordan man gør i Danmark. Jeg har spurgt om jeg selv kan betale for fragt og sende med GLS. - Det har jeg ikke fået svar på, og nu er det korte 5 dages vinude gået, som du har til at retunrere. - Kan smide mit cover ud nu.
Meget langsom levering. Modtog de bestilte mobilcovers efter tre uger.
Pris og kvalitet er dog i orden.
Levering på 4 dage, så det var dejligt. Jeg købte en “Bold Case - Linen Beige” og jeg er virkelig glad for den. Den føles virkelig dejlig i hånden og gør knapperne dejlig lette at trykke på. Efter mange dårlige covers, var dette tiltrængt!
Ekstrem langsom levering. Der er gået en uge nu og har intet modtaget eller fået besked om hvor langt pakken er.
14 dage efter bestilling, og jeg har stadig ikke modtaget min pakke. Øv! Ved kontakt med Nudient får jeg svaret, at den først meldes savnet efter 10 hverdage - på trods af at de skriver at levering til DK tager 4-6 dage. Dårlig oplevelse med kundeservice - det bliver en returnering, hvis den nogensinde når frem.