Ik bestelde hier op 21 februari 2 stuks pianokapstok. Beloofde leveringstijd 4 à 5 werkdagen. Echte leveringstijd 3 weken na veel hoera-aankondigingsmailtjes. Surprise: slechts 1 stuk geleverd. Je rei... Se mere
Dit bedrijf haalt zijn zeer slechte producten uit China en verkoopt het voor veel geld door. Te laat ontdekt. Lijkt een fraaie website, maar volkomen onbereikbaar. Track en trace geeft geen info. Gee... Se mere
2 artikelen besteld (blazers) en beide kwamen veel te laat binnen. Direct aangegeven dat ik de producten retour wil sturen maar ik krijg geen antwoord meer op mijn mails en zonder reactie kan ik de ar... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Ik bestelde een puppy draagtas
Ik bestelde een puppy draagtas, bij de betaling werd gevraagd of ik korting wilde, toen ik ja aanklikte had ik 2 draagtassen besteld. Direct een mail gestuurd, vriendelijk antwoord dat de 2e tas teruggedraaid zou worden en het geld teruggestort. Een uurtje later werd dat weer teruggedraaid omdat de bestelling al geplaatst was! Terugsturen moet naar China! OHet zijn absoluut oplichters, nooit iets bestellen bij NUBIL.
Nubil levert niet
Nubil levert in 3 termijnen: vandaag niet, morgen niet en nooit niet. De button “volg je zending” is nep want die doet ‘t niet. Betalen gaat wel binnen 1 seconde.
OPLICHTERIJ
OPLICHTERIJ. Sweater leek in de verste verte niet op de foto. Te gênant om te dragen, zo goedkoop zag ze eruit. Willen terugsturen, maar na enkele mails over en weer geeft men een adres in China. Pakje terugsturen kost bijna meer dan het schrale artikel zelf.
Heb smartwath aangekocht kan deze niet…
Heb smartwath aangekocht kan deze niet aan de praat krijgen of registreren in se tracker
Geen internet verbinding denk dat ik in de zak ben gezet door de misleidende reclame er werd geschreven dat deze klok GPS ontvangst heeft nada😤😤😤😤😤
Ik zou dit bedrijf afraden
Ik zou dit bedrijf afraden heb 1 verwarmde jas besteld daar zouden powerbanks bij in zitten zaten aangegeven als (inclusief stroom voorziening) er niet bij dus achter aan gemaild en gebeld telefoon bestaat niet meer en powerbanks zouden na geleverd worden nu aantal weken verder nog geen powerbanks ontvangen dus zeer zeker niet bestellen bij deze oplichters. Ik overweeg aangifte doen bij politie wegens oplichting.
Oplichters
Een kapstok besteld.. maar nooit wat gekregen. Dit zijn echte oplichters!
Levert onjuiste item en biedt geen…
Levert onjuiste item en biedt geen mogelijkheid om terug te sturen
Even one star is too much
Even one star is too much! Never order from this company, as they are big scammers!
I ordered some boots that never arrived, and they keep pretending they will send them…
In the end, they send a fake Chinese product. The boots can not be used even for Carnival😂
The return is of course to China… if I want to spend additional money
F, Kang Zhong Building No. 2 Commercial Second Street
Niushan Zhong Wu Wei, Dongcheng Street
Dongguan, 523000, China
Date of experience : January 31, 2025
I would give zero star to this website
I would give zero star to this website. fake chinese product with incomplete accessories.
No proper customer service.
This is fake Chinese website posed and nl.
Do not but anything from here unless you want to waste your money.
Ik moest ook eerst reviews lezen
Ik moet ook eerst reviews lezen. Ik heb mijn 110 euro kwijt door deze site. Altijd beloftes en uitnodiging voor andere dingen te kopen met ‘korting’ goed dat ik niks verder besteld had voordat ik mijn bestelling krijg. Jammer. Nooit bestellen bij hem!
Oszustwo!!!!
Oszustwo!!!!! Jakość najniższą jak od ,,chińczyka,, a ceny wygórowane!Kpina!
Product gevonden via Google op…
Product gevonden via Google op Nubil.nl. Bestelling geplaatst, betaald met Ideal en inmiddels al 10 mailtjes gehad, maar er wordt niet geleverd! Track en Trace werkt niet en telefoonnummer op website klopt ook niet. Dus niet bestellen bij deze firma. Oplichters!
"Bestelling #Nubil(nummer) bevestigd", "Confirm Your Subscription", "Bedankt voor je bestelling, (naam)!" "Een verzending van bestelling #Nubil(nummer is nu onderweg" "We zijn bezig met je bestelling" "Je bestelling wordt op elk moment verzonden" "Je bestelling is onderweg" "We hebben geweldig nieuws. Je bestelling gaat vooruit" etc.
Zero stars - absolute scam
Zero stars. This is absolutely a chinese scam website. They pose as a european website as shipping within EU is 'free' but returns are impossible due to chinese customs. I waited one month on a coat that i needed for a party. Now i finally received it after i think 6 complain emails. They refused to cancel my order.
levering duurt nu meer als 8 weken…
levering duurt nu meer als 8 weken waardeloze service. iedere keer weer valse beloftes. melding nu gemaakt bij de consumenten bond.
Niet bestellen
Ik zou dit bedrijf afraden heb 2 verwarmde jassen besteld daar zouden powerbanks bij in zitten zaten aangegeven als (inclusief stroom voorziening) er niet bij dus achter aan gemaild en gebeld telefoon nemen ze niet op en powerbanks zouden na geleverd worden nu aantal weken verder nog geen powerbanks ontvangen dus zeer zeker niet bestellen bij deze oplichters
Dit is bedrog !
Ik zou het liefst 0 sterren geven . Maar ik moet 1 ster geven anders kan ik niets schrijven ...
Na 6 weken weg en weer gemail , loze beloftes over een vervangpakket opsturen , telkens maar opnieuw gegevens moeten bevestigen, altijd dezelfde mails terugkrijgen , ... kregen we een laatste mail dat uit onderzoek gebleken is dat het pakket echt geleverd is op 7 januari en dat ze niets meer kunnen doen voor ons ....
Het is een echte schande !
Jammer dat ik deze reviews niet eerder zag ... dit bedrijf is helemaal niet betrouwbaar en enkel aan te raden als je je geld wilt kwijt zijn zonder iets in de plaats te krijgen !!
Oplichting niet bestellen hier
Dit is oplichting. Het pakje is nooit ontvangen, bevestigd door de koerier dat het verloren is. De terugbetaling nooit ontvangen. Ook na 40 dagen. Sturen altijd hetzelfde mailtje, zonder gevolg te geven.
Tot nu toe jas nog niet ontvangen
Tot nu toe jas nog niet ontvangen, 4 weken geleden besteld en betaald. Wel heel veel mails dat ze er mee bezig zijn ed. Klantenservice gemaild, geen trackingnummer te vinden, pakje is verloren gegaan. Check voor het juiste adres dan sturen ze en nieuwe. Ik ben benieuwd of het uberhaupt nog aan gaat komen.
Niks kopen!!
Nog steeds niks gekregen ,ik blijf…
Nog steeds niks gekregen ,ik blijf wachten maar ven er al zeker van dat ik ook in ´t zak gezet ben ,in ´t vervolg ben ik slimmer en kij´ ik eerst op trustpilot reviews....
......