nu3 Anmeldelser

3,9

Bestilling ordrenummer: #DK1180228609 den 28. februar. I dag en uge efter har jeg intet hørt fra nu3 selv om beløbet blev hævet på mit visa-kort allerede på bestillingsdagen den 28. februar . I g... Se mere

Bestilte tirsdag eftermiddag, mail tirsdag aften om at de var sendt, besked onsdag om at de kunne afhentes på posthuset. Virker som et godt produkt (fiskeoliekapsler), dufter fint. Ville klart handl... Se mere

På deres hjemmeside skriver de, at pengene først hæves, når ordren er afsendt. DET ER DIREKTE LØGN. Jeg bestilte en vare, med 9 ugers leveringstid, men de hævede pengene på min konto dagen efter... Se mere

Rigtig godt service, ringede om morgen for at skulle have noget ekstra med en bestilling jeg havde lavet aftenen før. Bestiliingen var allerede gået igennem, men fik lov til at få gratis fragt på det... Se mere

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skønt, nemt, lille misvisning/overraskelse

Meget effektiv købsportal. Fornøjelse!
Levering var hurtig, og produktet i perfekt stand og med spændende sample fra deres egenproduktion, som var rigtig interessant at prøve for en gangs skyld. Jeg synes det gav mer-værdi.
Dog kom det bar på mig da leveringsmailen meddelte mig at pakken skulle hentes på posthuset, og ikke i pakkeboks, som annonceret. Det resulterede i lidt kø ved posthuset, som jeg ellers er stor fan af at undgå, den netop pakkeboks. - Som forbruger sætter jeg stor pris på at få ajourført information i købssituationen, eller at ændringer betyder en bedre løsning, fremfor en forværring.
En lille forværing relativ til 100 års levetid, men relativt til de ultra effektive 4 min jeg brugte på at finde og bestille produktet, så tog afhentning 3 gange så lang tid. Derfor ikke 5, men 4 stjerner. - Er det i virkeligheden postdanmark som er ansvarlig mon? Uanset skal endelige leveringsmetode svare til den lovede.

21. marts 2016

Mine fordomme kom til skamme.....

Super hurtig levering ... og gode tilbud.
Jeg forsøgte med en lille ordre, da jeg var nervøs for ikke at modtage mine vare.
Men mine vare kom til 2 dage efter bestilling og track & trace virkede fint.
Har lige lagt en større bestilling uden bekymringer.

10. januar 2016

Lige efter bogen!

Fremragende udvalg til super gode priser. Leveringen er rigtig hurtig. Lige efter bogen, kan varmt anbefales til andre!

26. september 2015

Hej Martin,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Ønsker dig en rigtig god start på ugen.

nemt og hurtigt

God hjemmeside med stort udvalg og flere gode tilbud. Varerne kom som lovet 3-4 dage efter bestilling!

29. juli 2015

Hej Trine,

Mange tak for dine fine anmeldelse.

nu3-teamet

Har aldrig modtaget varen, men mine penge er blevet trukket

Som andre også skriver, oplevede jeg, at pengene for min ordre blev trukket før, varen blev sendt. Jeg skrev en mail til kundeservice, som kunne informere mig om, at varen ikke var på lager!! Dette var jeg på ingen måde blevet gjort opmærksom på tidligere. Jeg fik lovning på, at varen ville blive afsendt 8.juni (bestilte 17. maj), men da jeg igen rykkede for varen, fik jeg at vide, de først får varen i september!!!! Det er simpelthen så dårlig service. Jeg vil ALDRIG bestille noget hos nu3 igen!

11. juni 2015

Hej Karoline,

Tak for din anmeldelse, det er vigtigt for os at høre vores kunders bedømmelse, så vi kan forbedre vores services.
Vi skriver altid på produkt siden, samt i indkøbskurven hvor lang leveringstid der er på varen. Vi er dog klar over at dette let kan overses. Så vi arbejder på en bedre løsning. Selvfølgelig kan der også ske fejl og hvis det er tilfældet hos dig kan jeg kun beklage. Det er dog altid muligt at få annulleret sin order.

Vores kundeservice kan altid hjælpe enten over telefonen eller mail.

Telefon: 78791423
Mail: service@nu3.dk

Fantastisk service!

Jeg bestilte mine vare i starten af februar og fik på forhånd at vide, at der var stor efterspørgsel på de pågældende vare, så der ville gå ni uger, før jeg ville modtage dem. Løbende har nu3.dk skrevet og informeret mig om, hvordan det stod til med mine vare, og allerede efter seks uger modtog jeg min pakke. Jeg er en MEGET tilfreds kunde - ikke nok med at prisen var lav, så var servicen i top! Det er ikke sidste gang, jeg handler hos nu3.dk.

13. marts 2015

Hej Catja,

Mange tak for din anmeldelse, vi er rigtig glade for at høre at du er glad for vores service.

nu3-teamet

Fornuftige priser og ingen ventetid

Jeg havde en god oplevelse med nu3, da jeg længe havde kigget efter Quest Nutrition til fornuftige priser - og det fandt jeg der - og så fik man oven i købet gratis fragt ved købt af 500 kr., så det tilbud benyttede jeg mig af. Vareren tog vistnok 2 dage om at komme, hvilket var ganske fint.
Dog tror jeg, at postvæsnet meget gerne ville sørge for, at jeg fik dem i dag, da pakken var mast ind i postkassen. Dette skal nu3 dog ikke have kritik for, men kan det have noget at gøre med valg af fragt DHL?
Kort og godt - jeg køber nok hos nu3 igen :-)

13. marts 2015

Hej Julie,

Vi takker for din anmeldelse og ser frem til dit næste besøg hos os.

Køb ALDRIG her fra!

Køb aldrig jeres kosttilskud herfra. Deres priser er billige men i får aldrig varen! Plus de trækker pengene med det samme selvom de ikke må før de afsender varen.

Købte mine varer d. 3/2-15 og der gik over en uge før jeg valgte at kontakte firmaet om hvor mine varer blev af. Fik at vide de var gået i restordre og jeg først ville kunne få dem imellem d. 20-24 FEB. Har dog idag d.24/2-15 fået en mail fra dem at grundet varene er i restordre så vil der gå endnu længere tid før de vil kunne sende varen. Der blev ikke specificeret hvornår. Ser derfor firmaet som fup og fidus der langt fra kan hvad de lover og har annulleret min ordre hos dem.

24. februar 2015

Hej Kristoffer,

Vi er kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse med at handle hos os. At vi ikke har kunne specificere det nærmere har skyldes et svigt fra vores leverandør.

Vi sidder altid klar til at hjælpe både over chat, mail og telefon og en annullering af din ordre er selvfølgelig ikke et problem.

Ikke i orden

Jeg bestilte en vare, med 9 ugers leveringstid, men de hævede pengene på min konto dagen efter jeg bestilte.
Jeg kontaktede dem, men det er endnu ikke ændret i deres handelsvilkår.
DET ER BARE IKKE I ORDEN.
Men ellers en god pris på populærer produkter.

11. februar 2015

Hej Mette,

Tak for din feedback, vi får det undersøgt det nærmere.

God dag,

Team-nu3

Billige produkter og hurtig levering

Hurtig levering - pakken kom to dage efter bestilling.
Derudover en rigtig fin pris på de bestilte produkter.

24. januar 2015

Hej Thea.

Mange tak for den fine bedømmelse.

Team-nu3

Vis anmeldelser på alle sprog. (34 anmeldelser)