1. Business to business-service
  3. Virksomhedsudviklingskonsulent
  4. Cloudcomputingtjeneste
  5. Cloud-lagringstjeneste
  6. Softwarevirksomhed

Het NTNT team bestaat uit ongeveer 60 vrouwen en mannen die elke dag klaar staan om jouw ICT te regelen. Dat doen wij vanuit onze eigen kernwaarden. Ons team is verantwoordelijk en teamwork is voor ons erg belangrijk. We wensen iedereen een positieve, inclusieve en veilige werkomgeving toe en zetten ons daar hard voor in. Onder andere; ICT diensten voor het MKB: Wij helpen proactief mee en onderzoeken vrijblijvend mogelijkheden om jouw ICT-omgeving professioneel neer te zetten of simpelweg goed en veilig te laten opereren. Dit doen we door te adviseren, te informeren en door het structureren van jouw ICT-omgeving. Managed Services: Laat specialisten het werk uit handen nemen en ga voor volledige ontzorging of ondersteuning bij het beheer van jouw ICT-omgeving. Flexibele ondersteuning: Ons team van ervaren professionals wordt intern opgeleid om jouw bedrijf optimaal te ondersteunen.

4,0

God

Wat fijn dat er bedrijven bestaan als…

Wat fijn dat er bedrijven bestaan als NTNT die hun kernwaarden uitademen: recht door zee, betrouwbaar en energiek en dat aangevuld met een goed gevoel voor humor. Ik kan niet anders dan ze van harte warm aanbevelen, omdat het kundige professionals zijn, betaalbaar en kwalitatief sterk. Ik kan me nu focussen op mijn core business, omdat zij ondersteunen waar het nodig is als het gaat om IT support, IT beheer en Cloud oplossingen en dat vertrouwen is er, dus met een gerust hart, volle focus op dat wat voor onze business en klanten belangrijk is.

27. juni 2022

Samenwerking NTNT en HR Abonnement

In januari dit jaar zijn we vanuit HR Abonnement gestart met een HR project bij NTNT. Het belang om eerlijk en transparant te zijn en NTNT een duidelijke identiteit te geven typeert wat ons betreft de organisatie. Dat is namelijk wat ze ook uitdragen en leven. Een betrokken Rotterdamse ICT dienstverlener zowel voor haar werknemers, klanten en haar leveranciers. Wij van HR Abonnement hebben de samenwerking in dit project als heel prettig en open ervaren met NTNT.

15. april 2022

Ik ben al meer dan 13 jaar werkzaam…

Ik ben al meer dan 13 jaar werkzaam voor NTNT en rechtsvoorgangers en ik hoop dat nog lang te doen. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Ook de korte lijntjes naar het management vind ik erg fijn NTNT zorgt voor een veilige werkomgeving, dat heb ik al een paar keer mogen ervaren.

7. april 2022