1,8

Under middel

Inkompetent Crew

Inkompetent Crew
Jeres Crew på parkeringspladsen er ikke politiet, selv om, de selv tror det. Alt for emsige, når man henter sit barn, som har brækket storetåen. Min søn var heller ikke glad for at være der, så aldrig mere NPF..

16. oktober 2021

God service og minimale fejl

Jeg er på 5 year streak med npf ser frem til nummer 6
ja 2017 var der ikke noget net men det var ikke npfs skyld.
før en masse siger "jov det er noget dårligt ****" nej. Som datatekniker mig selv og fik lige et kig på servern var fejlen ikke hos NPF men en internet udbyder som ikke kunne klare at 5130 pc var på nettet og det tog tid at finde ud af.
men udover det ja NPF er "The Best lan party" der er styr på alt og fantastik service og sikkerhed, der kunne komme nogle små ændringer med alså npf er bare menesker og man kan sku ikke værer perfect til the hele.
Kan helt klart anbefales!

21. september 2018

Mildest talt har lanet sejlet hele …

Mildest talt har lanet sejlet hele vejen igennem. Det har været så lummert i hele den store hal at man nærmest har haft klistrede kugler.

Der mangler en MASSE infomation ang turneringer. Man skulle tro at i var bange for og snakke?

CSGO turneringen der er altid delay til NPF og derfor river i bo3 ud det må bare ikke ske. MILDEST TALT ET GYLLE LAN.

Lyden sejler når komikerne er på og i buldere derude af med musik når folk sidder og spiller kampe, jeg spørger jer lige dybt seriøst tror i vi er til en stor fedt technofest i Holland eller hvad?

Mildest talt et gylle lan. Og jeres mad steder sejler, Maden var skide koldt.

Ingen net 1/3 af lan'et!

15. oktober 2017

svindel og humbuk A/S

svindel og humbuk A/S - nok det mest uprofesionelle lan jeg nogensinde har været til. intet internet i 1/3 af lanet, og fjerner double elimination efter gruppespillet, pga tidspres. Så ikke nok med de ikke har styr på deres internet, de straffer også gæsterne yderligere ved at gøre deres kampe de endelig kommer igang med til vind eller forsvind. Ydermere har de højtalere der brager derudaf med 180 km/t så man hverkan kan høre noget som helst ingame eller hvad sidemanden siger til en. HOLD KÆFT ET LORTELAN!!!

Næsten perfekt

Der kan selvfølgelig foretages nogle "små justeringer" såsom internet leverandøren, ventilationsanlæg osv. Men ellers er det sku ligeså hyggeligt, som det plejer! Det skal siges, at det er 4. år jeg er med.!

14. oktober 2017

værste gang skrald jeg nogensinde har …

Vi sveder så meget herinde i midten at vores hår er helt vådt og klamt.
ved ikke om dette er en måde i håber på og få udsolgt jeres bade billetter og slush-ice eller så noget. Vi er helt fugtige i ansigtet osv. og vi er 10 man
og man kan se alle andre herinde i midten og mange andre steder at de er våde og alle sveder som svin, og det bliver det her ikke mindre fugtigt af.
Tør slet ikke tænke på den ilt mangel vi alle har, vi sidder 3 man og tager panodil og de andre klager også over hovedpine. Håber i er stolte over jeres lan
men det kan i jo arbejde lidt på så kan det være der sker noget om nogle år hvis NPF overhovedet kan overleve næste år

Ikke en god oplevelse

Det startede ud med, at de ikke vil lukke os ind bare 5 min før tid sådan der ikke vil være kø i flere timer, det blev der så. Så gik nettede hvor vi ikke fik noget af vide bare at det ville være fixses snart og det skete heller ikke.
Nu kan man sidde i hallen og svede fordi, de ikke gider at åbne nogle døre.
Når man spøger dem svare de os ikke. Tuneringerne var også helt ubruglige men det er forståligt, fordi det er meget svært.

14. oktober 2017

Det er lykkedes NPF at overgå hk lan og …

Det er lykkedes NPF at overgå hk lan og cph Games i hvor dårligt et lan event kan blive afholdt. Det er under alt kritik at der ikke er noget internet de første 12-14 timer og når det endelig kommer tilbage er det sindssygt ustabilt. Alle turneringer er udskudt eller blevet bedt om at starte med dem der nu kan connecte. Vores første kamp var 5v2. Håber virkeligt de tager sig sammen og giver kompensationer ellers er det sgu sidste gang jeg kommer til sådan en omgang useriøs fiesta

ellers tak

I får 0 stjerner da i er den største omgang tis jeg længe har været til. Jeg har aldrig i mit liv følt at jeg har spildt så meget tid af mit liv på at være her. I giver tis service og høje priser, kan slet ikke se hvordan det hænger sammen.

14. oktober 2017

Værste oplevelse i Danmark til et LAN.

Værste oplevelse i Danmark til et LAN.
LAN'et kører i pt. på sin 24. time ud af deres 43 i det hele UDEN NET! Crew og admins er ligeglade og giver ingen form for refundering. De giver samtidig SPILUDGIVERNE skylden (Riot Games, PSYONIX osv.) for at deres net ikke virker. Dog virker alle spil på ALLE andre netværker end NPF's. Selv mobilnet virker!
League of Legends-turneringen er tvunget startet hvor kampene er 2 mod 5. Det er den absolutte værste oplevelse.

14. oktober 2017

FIX JERES NET, DETTE ER IKKE ET "LAN"

Den her lan lader dig ikke spille cs:go comp hverken i tuneringer eller bare matchmaking, fordi du vil hele tiden leve i frygt for at din server vil lagge eller bare dig. Og at du så vil dø og ryge i rank... og så er det da meget sjovt når vi alle klapper fordi nettet ikke virker.

11. oktober 2014

FANTASTISK HVER GANG!!

Har du ikke prøvet det i nu, så er det bare med at komme igang!!
Net Party Fyn er uden tvivl det bedste og største lan-party i DK!
Har selv været med siden 2008! og ser frem til mange år i selskab med #NPF
Hilsen en af dem med de orange kegler ;-)

16. august 2013

Er dette din virksomhed?