2,6

Under middel

Særdeles tilfredsstillende rengøring

Jeg har haft hyret Novo Service rengøring i det private til en flytterengøring og der var ikke en finger og sætte på det. Var yderstilfreds med personalet og den service de ydet - og man får en professionel og venlig behandling af deres ansatte. Pengene er i den grad givet godt ud ved, at hyre Novo Service.

5. december 2016

Godt og gennemført

Jeg har brugt Novo Service igennem længere tid.
De er så dygtige , og de lever absolut op til hvad de giver udtryk for.
Dermed giver de fair priser som man kan forstå.
Hytten samt lokalerne bliver bestemt som man forventer.
Når de siger rengørings, så ER det rengøring.
Jeg har sågar anbefalet dem til andre, som også kun har haft en god oplevelse med dem. De har medarbejdere der er søde og imødekommende.

Novo Service vil jeg gerne anbefale :-) både til erhvers & privat !

1. december 2016
Novoservice-logo

Besvarelse fra Novoservice

Hej Ingrid.

Mange tak for din venlige besked. Vi er glade for at kunne yde en god service.
Vi glæder os til at se jer igen.

God dag.

Novo Service

Ikke ansvarsbevidste og holder ikke deres aftaler.

Jeg har benyttet mig af Novo Service for første og sidste gang. Jeg kontaktede firmaet i forbindelse med en flytterengøring. Jeg gjorde dem opmærksom på, at der var en del kalk i bruseniche, og tilbød dem at komme på besøg for at besigtige lejligheden, så de havde et begreb om omfanget af opgaven. Dette blev afvist, da de skønnede, at det ikke var nødvendigt.

Jeg bad om et tilbud med fast pris, plus synsgaranti. Det fik jeg, og synes det så ud som en god aftale, så jeg takkede ja.

Dagen før synsdagen kom der to mand og brugte hver syv timer på rengøringen. Jeg tog lidt billeder og kommenterede nogle af de steder, hvor der var lidt synligt kalk, og sagde, at jeg tvivlede på at det ville gå igennem synet.

På synsdagen fandt synsinspektøren fem punkter som ikke var i orden. Jeg sagde, at det var ikke noget problem, for jeg havde synsgaranti på aftalen. Inspektøren sagde, at normalt slutter de sagen dér, men han tillod dog, at rengøringsselskabet kunne komme dagen efter for at rette op på manglerne.

Jeg kontaktede derfor kontaktpersonen hos Novo Service og gennemgik de mangler der var, samt efterfølgende sendte hende en email med beskrivelse af manglerne, samt billeder. Hun sagde, at hun ville sende en derud næste dag.

Et par dage senere tager jeg kontakt til varmemesteren for at høre om de havde fået rettet de mangler der var. Svaret var et klart nej! De kunne stort set ikke udbedre de mangler der var, og at der nu ville blive rekvireret et andet rengøringsfirma til opgaven.

Jeg modtog nogle dage senere et overslag på rengøringen fra boligforeningen, som jeg vidregav til Novo Service, og forlangte en dekort på den ekstra regning, som følge af ekstra rengøring foretaget af andet firma.
Det blev afvist, men at de kunne slå et mindre beløb af prisen, svarende til ca. 40% af den ekstra udgift jeg har måtte betale.

Jeg gjorde Novo Service opmærksom på, at i følge aftalen er der synsgaranti med fast pris, og at den service de havde udført ikke havde klaret synet. I aftalen står der, at “prisen dækker alle omkostninger i forbindelse med arbejdet.” Derfor måtte de jo tage den ekstra udgift på deres skuldre.

Jeg kontaktede igen varmemesteren og adspurgte, om det andet rengøringsselskab havde klaret rengøringen? Det bekræftede han, at rengøringen var blevet udført og godkendt. Dette bekendtgjorde jeg overfor Novo Service, og foreslog, at jeg kunne indbetale det fulde beløb minus det overslag jeg havde modtaget.

Det blev afvist, og jeg fik at vide, at de ville køre et normalt fakturerings forløb, hvis jeg ikke ville betale det beløb, hvor de havde slået et mindre beløb af.
Hvad er en fastpris- og synsgarantiaftale værd, hvis man skal til at betale ekstra fordi de ikke er kompetente nok til opgaven? Fast pris, hvor det dækker alle omkostninger i forbindelse med arbejdet. Hvad er der at tage fejl af?

Jeg synes Novo Service har klaret opgaven og kundebehandlingen yderst uprofessionelt, og bærer præg af amatørisme. Besynderligt, at de ikke kunne klare en opgave, som et andet firma kunne, og dernæst ikke vil tage det fulde ansvar for den opgave jeg havde bestilt dem til.

Jeg skal på det kraftigste fraråde potentielle kunder om at benytte Novo Service, da de ikke agter at overholde afgivne garantier. Find et andet firma - der er nok at vælge imellem.

18. september 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (4 anmeldelser)