Nooit meer!!! 15 mei aangekomen. Huisje niet gepoetst, vuil linnen lag nog op de slaapkamers! Kookpotten zagen zwart van binnen, zeker niet appetijtelijk!!! Bij aankomst telefonisch contact genome... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Communication très compliquée. Prix des charges exhorbitants. Changement des prix entre signature du contrat et paiement! Contact avec un humain très compliqué à avoir. Toujours pas reçu le remboursem... Se mere
Foto's op website misleidend zij laten enkel interieur zien. Exterieur is blote steen, geen trap naar voordeur overal puin en onkruid in tuin interieur keuken badkamer toilet in orde. Slaapkamer matra... Se mere
Wij boeken al jaren onze vakantie via novasol.be. Zeer overzichtelijke en mooie website. Bij boeking gebeurt alles zonder problemen en snel. De huizen die wij al reserveerden zijn steeds piekfijn in o... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
NOVASOL verzorgt sinds 1968 de verhuur van meer dan 50.000 vakantiehuizen verspreid over heel Europa! Jaarlijks profiteren ruim 2 miljoen gasten van de Beste Prijs Garantie en dé grootste keuze in vakantiehuizen. Kijk op www.novasol.be en boek nu zonder boekingskosten!
NOVASOL Vakantiehuizen
Skrevet af virksomheden

- Dé grootste keuze in vakantiehuizen!
- Kies uit ruim 44.000 exclusieve vakantiehuizen in Europa.
- Beste Prijs Garantie
- Alle vakantiehuizen op onze website worden aangeboden tegen de laagste huurprijs.
- Meer dan 50 jaar ervaring
- Wij bestaan al sinds 1968! Hierdoor hebben wij jarenlange internationale ervaring in het verhuren van vakantiehuizen!
- Service ter plaatse
- In veel bestemmingen hebben wij servicekantoren vlakbij uw vakantiehuis, zodat we u ook ter plaatse te woord kunnen staan.
- Uw mening telt!
- Dankzij uw bevindingen kunnen wij onze service samen met onze huiseigenaren blijven verbeteren.
Gegarandeerd de laagste Prijs!
Boek met de Beste Prijs Garantie

Kontaktoplysninger
Belgien
- novasol.be
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Altijd prachtige huizen in Denemarken…
Altijd prachtige huizen in Denemarken gehuurd via Novasol en erg genoten met kinderen en kleinkinderen!
Terug vakantiehuis geboekt bij novasol
Terug vakantiehuis geboekt bij novasol
Omdat vorige huis was,geannuleerd door eigenaar
Op een week voorschot terug gekregen van novasol .daarom terug bij novasol geboekt
Duidelijke website met actueel inzicht
Alles wat je moet weten of doen is…
Alles wat je moet weten of doen is duidelijk. Perfect dus.
Klantenservice onbereikbaar
Er is met de klantenservice geen contact te krijgen. Niet via email, niet telefonisch. Via chat contact gehad en zou wat horen, dat is nu meer dan een week geleden...
Rechtzetten annulatie
Wij reserveerden. Een uur later annuleerde ik per vergissing deze reservatie. Ik nam contact, maar te laat. De annulatie was gebeurd. Ik kreeg melding dat het betaalde voorschot zal terugbetaald worden en ik een nieuwe reservatie moest doen en opnieuw betalen.
Ik deed dit en hoop nu dat het eerste voorschot inderdaad terug betaald wordt.
Zeer vriendelijke medewerker
Zeer vriendelijke medewerker, niets was te veel om te helpen
Goeie ervaring in het verleden
Reeds meermaals een goede ervaring gehad met jullie diensten in het verleden. Tevreden klanten keren terug.
Reserveren gaat vlot
Reserveren gaat vlot, jammer dat er weinig flexibiliteit is in de keuze van aankomst en vertrek. Alleen van za tot za.
snel en duidelijk
Al een paar keer een boeking gedaan via…
Al een paar keer een boeking gedaan via Novasol. Dit is altijd goed gegaan, zeer tevreden.
100% betrouwbaar. Super leuke huisjes
Gemakkelijke website. Goed overzicht en heel veel keuze. Met een paar klikken heb je jouw huisje uitgezocht, gereserveerd en geboekt. De huisjes zijn zoals op de foto's dus geen verrassingen.
De uitleg in de mails zijn uitgebreid en duidelijk. Toch nog een probleem dan kan je telefonisch ook terecht en helpen ze je vriendelijk verder.
Je kan nooit het bureau bereiken als er…
Je kan nooit het bureau bereiken als er iets is of als je vragen hebt. Dit is echt heel vervelend
Mooi aanbod met een duidelijke uitleg
Jullie hebben een mooi aanbod in verschillende prijscategorieën. Ook de beschrijving op de site is oké maar wat mij betreft ontbreekt er één ding. Hoeveel units het domein telt is bv. handig om weten voor mensen die niet van de drukte houden. Dit staat niet overal vermeld. Verder heb je info en foto's genoeg. Jammer dat je niet online kan betalen met een Belgische bank. Doordat we eerst een Visa voor de betaling hebben moeten aanvragen was het huisje dat we op het oog hadden verhuurd en hebben we een ander moeten nemen. Het contact via de chat hierover was wel aangenaam.
altijd zeer goed geregeld
Schandalige service
Na bijna twee maand geleden een huis in Frankrijk geboekt te hebben, voorschot betaald en alles, krijgen we plots een mail dat de reservering niet kan doorgaan en wordt geschrapt. Ook krijgen we bericht dat er geen alternatief gevonden is door NOVASOL. Echt schandalig dit. We hadden al verblijven onderweg er naartoe geboekt ook.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.