Køb ikke fra dette firma
Køb ikke fra dette firma! For det første er det enormt dårlig kvalitet og 3 uger om at aflevere. Du får en mail om dit tøj skal tolddeklareres - din konto bliver misbrugt.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Meget lang leveringstid. Firmaet står er fra Holland, leveringen kom fra Hongkong. Havde bestik to sæt tøj á la buksedragt, kvaliteten er ekstremt ringe! Størrelsen passer ikke og jeg tvivler på det kan sendes retur.
Bestille et sæt tøj med gule og blå farver, den gule top matcher overhovedet ikke den gule farve på bukserne.
Jeg vil ABSOLUT IKKE anbefale det er her til nogen!
Kunne jeg give nul stjerner gjorde jeg det straks. Jeg har forsøgt at komme i kontakt med det shitty firma mange gange, men de undlader at svare. Jeg har modtaget et rædsel af en kjole som overhovedet ikke svarede til billedet og kvaliteten er yderst ringe. Så hold jer langt væk fra det firma. Jeg skal have en returseddel/adresse for at sende den ting som jeg har modtaget retur!
Jeg bestilte Loise’s tm Tankini i str. 3XL. Skulle efter deres målskema være str. 52-54. Jeg bruger omkring str 50 og den passer slet ikke. Barmen kan ikke være der, trusser og skørt er dog ok. Jeg skrev til firmaet med det samme for at returnere, men har ikke hørt en lyd. Det er kineservarer, og det tager laang tid, før der kommer noget. Det er vist et pop-op og luk-ned firma. Kan ikke finde dem på Facebook længere!
KAN IKKE ANBEFALES!
De var næsten 3 uger om at levere, dao leverer iøvrigt ved, at hænge min pakke på døren ud til gaden. De produkter jeg fik, var ikke det samme, som det på billede.
Man skal også selv betale for, at sende retur.
Dette er et firma der bestiller deres tøj fra Hong kong
Mig tøj sæt skulle være det blødeste satin men var nærmest plastiskfantastisk
BRUG IKKE DETTE FIRMA!!!!
Der gik 13 dage fra bestilling til jeg fik pakken. Jeg købte loises tankinisæt, og størrelsen passede, og kvaliteten er umiddelbart ok.