Novant
Denne virksomheds TrustScore er ikke tilgængelig lige nu på grund af overtrædelse af vores retningslinjer.
Gør sig ud for at være en europæisk hjemmeside, men mannskal sende retur til en adresse i Kina mod egenbetaling. Det påstår let tilbagelevering, men det er det ikke. Det krævede fire mails frem og til... Se mere
Overtrædelse af retningslinjer
Jeg har desværre bestilt en vare hos…
Jeg har desværre bestilt en vare hos jer og har endnu ikke modtaget nogen. Har nu læst trustpilot og fortryder så meget, at jeg har bestilt noget. Har også forsøgt flere gange at rykke for det, men man får den ene efter den anden undskyldning. Jeg vil have mine penge tilbage og må nok gøre en indsigelse tilbage til banken I skulle skamme jer. 😡😡😡
skjorte desværre i polyester og ikke…
skjorte desværre i polyester og ikke bomuld
TOTAL FUP FIRMA !!
TOTAL FUP FIRMA !!! Har aldrig oplevet noget lignende. De burde meldes!!!!!
Novant er et fup-firma
Novant er et fup-firma. Køb ikke hos dem.
Jeg har købt en jakke fra Novant, og det der kom var noget værre skrammel. Virkelig dårlig kvalitet og en helt forkert størrelse og lignede slet ikke det på billedet.
Jeg ville have mine penge tilbage, og Novant tilbød mig 30%, retur hvilket slet ikke var nok. Jakken var forholdsvis dyr. Novant bad mig så sende jakken til en adresse i Kina, hvilket jeg gjorde, men adressen de gav er snyd og pakken bliver ikke hentet.
Nu kan jeg læse, at jeg langt fra er den eneste der er blevet snydt, og mange står med dårlige oplevelser med Novant.
Og jeg kan kun i stemme koret: Køb INTTE af deres produkter. Det er et fup firma.
Har jeg lært noget af dette, så er det at man ALTID skal læse Trustpilot hvos man køber en vare uden for Danmark :-)
Advarsel!!
Jeg troede jeg havde købt en frakke.Der kom en "kittel" til godt 500kr. Siden har jeg brugt masser af tid på at få returneret pakken. Det viser sig at være umuligt. Jeg er blevet tilbudt 30% af pakkens værdi. Det er sådan det tjener penge. De burde politianmeldes, det er ren tyveri. Jeg fraråder, at handle med det firma.
Snyd og svindel
Det er TEMU varer. Nærmest umuligt at bytte eller returnere TIL Kina. Du bærer alle omkostninger om det er det ene eller det andet. Elendig service
Aldrig mere Novant. Fup side
Handle ikke der
Ikke et gode sted at at handle køber aldrig der igen 😡😡 man skal sende det til Kina hvis det skal byttes og det koster lige så meget som varen
Der er intet godt at sige om dette firma
Der er intet godt at sige om dette firma - elendig kvalitet, ubrugelig pasform og forfærdelig kundeservice.
Billige materialer umulig retur
Billige materialer , uden stof angivelse, muligvis polyester det hele? , dårlig pasform, uanvendeligt tøj, umulig retur, ingen returadresse , svarer på mail men ikke det du spørger om, muligvis retur til Kina, for egen regning , pris ca 400kr , svar på fransk men næppe franskmand der svarer, Tøjet som præsenteres svarer ikke til det fremsendte.
Galskaben er startet.
Novant er efter min mening rendyrket snyd. De markedsfører sig som en dansk/europæisk butik med fysisk adresse i København, men det er decideret vildledende. Når man forsøger at returnere en vare, bliver man kastet rundt i meningsløse mails, tilbudt andre produkter, rabatter og undskyldninger – alt sammen for at undgå at tage varen retur.
Til sidst står det klart, at man selv skal betale for at sende varen retur til udlandet, hvilket de belejligt undlader at gøre tydeligt fra starten. Produktet var ringe kvalitet, ekstremt overpriced og på ingen måde pengene værd. Kundeservice er uprofessionel og trækker bevidst processen i langdrag i håb om, at man giver op.
Jeg vil kraftigt fraråde alle at handle hos Novant. Det her er en butik, man bør holde sig langt væk fra.
Ren svindel – hold jer væk!
Novant udgiver sig for at være en dansk butik med adresse i København og dansk CVR-nummer, men det er ren løgn. Produkterne er elendige, dyre og sendes fra udlandet.
Deres "lette retur" er umulig; man bliver mødt med falske adresser i Amsterdam eller krav om returforsendelse til Kina for egen regning. De forsøger desperat at spise dig af med andre varer fremfor at give pengene tilbage. Ekstremt utroværdigt firma, som man absolut ikke bør handle hos.
Kinesisk scam og meget dyr TEMU.
Først og fremmest er dette en scam. Giver sig ud for at have en butik i København, og to forskellige adresser i Amsterdam. De findes ikke. Ville returnere deres mildt sagt elendige, men dyre, produkt og have penge tilbage. Det viste sig at selvom deres danske side siger gratis returnering skal man selv betale for at sende til Ningbo i Kina. Da jeg skrev til dem og anførte at de skriver gratis returnering og jeg ville sende til deres Hollandske hovedsæde - og jeg ville have det fulde beløb refunderet - holdt de op med at vende tilbage. Så lær af alle os andre og hold dig langt væk fra denne kinesiske scam
Klassisk scam fra Kina. Bestilte beige striktrøje og modtog…
Bestilte beige striktrøje og modtog polyester fleece i lyserød. Novant anerkendte fejlen og tilbød rabat på 10%. Klassisk scam forretning der foregiver at have forretninger i europa men opererer med dårlige produkter fra varehus i Kina
Jeg har problemer med at sende min vare retur
Jeg har problemer med at sende min vare retur og de bliver ved med at tilbyde mig noget andet og i andre str.
SKAL aldrig købe noget her mere og vil absolut ikke anbefale siden til nogen andre.
Bestilte et par hjemmesko
Bestilte et par hjemmesko. de er ok men størrelsen er forkert.
Har 2 gange forsøgt, at komme i kontakt med NOVANT 1 gang på dansk 2. gang på fransk.
Har intet hørt fra dem. et fupfirma af rang. så køb dine varer et andet sted.
Samme Fup firma som Madsens butik.
Samme Fup firma som Madsens butik.
Lad være med at købe hos dem
Novant er et svindel og humbug firma
Som andre har beskrevet er det et helt utroværdigt firma. Jeg købte en bluse d. 12.12. 25 Blusen blev leveret d. 25.12.25. Blusen levede på ingen måde op til det foto jeg havde købt ud fra, var meget uklædelig. Der var ingen købsnota vedlagt og ingen returseddel.
D. 29.12.25 skrev jeg en venlig mail hvor jeg beskrev at blusen ikke klædte mig og jeg derfor ønskede at returnere den og få min penge retur.
Så startede balladen:
1. Et venligt AI genereret svar hvor de opfordrede mig til at sende foto eller video så de kunne vejlede mig. Underskrevet Daniella. Jeg takkede nej og gentog mit ønske om at returnere.
2. Et venligt AI svar med tilbud om 10% rabat. Underskrevet af Celine. Endnu engang Nej tak!
3. Nu blev det til 20% rabat og forklaring om hvor lang tid og hvor vanskeligt det er at sende retur til Kina. Denne gang et menneske der skrev på engelsk men til gengæld ikke underskrev med navn.
Jeg har haft kontakt med min bank i dag håber at de kan hjælpe mig med at få mine 394 kr. tilbage.
I morgen politianmelder jeg firmaet.
Min opfordring : Hold Jer langt fra dette fup og fidus firma.
Absurd dårligt
Absurd dårlig kvalitet fra Kina og helt uden bare acceptable muligheder for returnering. Køb ikke her - det er elendigt.
Det har og er virkelig den dårligste…
Det har og er virkelig den dårligste oplevelse, jeg har haft ift nethandel. Jeg har i en venlig mail bedt om at returnere varen jeg har modtaget. Er nu oppe på fire mails, hvor de tilbyder rabatter og information om retur til fjernlager i Kina og ikke adressen i deres refusionspolitik???
Jeg er så træt af det. Min anbefaling: hold jer langt væk fra det firma!!!!
Et firma du skal holde dig fra
Et firma du skal holde dig fra, den vare du bestiller er ikke den du modtager!