Novalouv

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Heb eind januarie mijn bestelling…

Heb eind januarie mijn bestelling geplaatst tot heden niets ontvangen een email gestuurd naar ene Erik weels en hij vertelde dat de bestelling nog onderweg was weken later nog een mail willen versturen en zag dat de email niet meer bestond het zijn oplichters!! Weet iemand hoe we oks geld op zijn minst kunnen trug krijgen? Eventueel met een klacht in te dienen zou dat helpen?

28. januar 2025

Nova louv niet vertrouwen

Bestelling gedaan begin februari tot heden niks ontvangen mail gestuurd ene Erik beantwoorde E-mail ik kijken waar het blijft na dit E-mail bericht niks meer vernomen weer e-mail verzonden info@……. Vervolgens krijg mail binnen dat E-mail adres niet meer bestaat MENSEN PAS OP BESTEL NIKS MEER BIJ DIT BEDRIJF komen hun afspraken niet na

7. april 2025

Helaas kan ik geen 0 ster geven

Helaas kan ik geen 0 ster geven! Op 6maart 2025 een bestelling gedaan bij NovaLouv het gaat om de 4 loungewear pakken. Tot op heden staat via de zogenaamde track dat ie verzonden is vanaf 12maart. Samen met een vriendin hebben wij dit samen besteld maar beide apart betaald. Ze heeft research gedaan en kwam er op deze manier achter dat dit om oplichting gaat. Zoals het mailadres bestaat niet meer en de site ook niet meer. Erg jammer dat dit op deze manier moet gaan en dat je nog opgelicht word ook.

6. marts 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1 ster omdat ik helaas 0 sterren kan…

1 ster omdat ik helaas 0 sterren kan geven. Begin Maart dit jaar een bestelling gedaan. 4 loungewear pakken besteld . Tot op heden NIETS binnen. En via e-mail contact gehad met ene ERIK WHEELS.
Hij zegt pakketje is onderweg.. na 5 mails verder kreeg ik uit eindelijk een track and trace code ( 12maart de track and trace ontvangen ). Maar tot op heden is de track and trace code niet bijgewerkt en het is nu al 31Maart. En je krijgt continu het zelfde standaard mailtje. Meneer beweerd te zeggen dat het 4 tot 6 weken duurt de levertijd.. dus met andere woorden china troep.. nou opzich kan dat geen probleem zijn. Maar we weten nu al, dit is geen clean bedrijfje. Maar gewoon oplichters!!!

Ik zag net na mijn bestelling dat NOVA LOUV geen zuiver bedrijf was. Ik had DIRECT een mail verstuurd en de zelfde dag nog een mail gekregen van de zelfde man dat mijn bestelling al verstuurd was en dat daardoor mijn bestelling niet geannuleerd kon worden. Wat een onzin, als ik precies een uur daarna dat mailtje al krijg..

Oplichters dus. En weet je wat nog het ergste is!! Een vriendin van mij had precies de zelfde bestelling geplaatst op haar eigen naam. En ook bij haar is er niets veranderd, dus ook NIKS ontvangen..
OPLICHTERS OPLICHTERS OPLICHTERS

Ontvangen vandaag van Erik Wheels om 20:04 (31maart2025)

( hele aparte tijd om van een website een mail te ontvangen, maargoed dat terzijde )

De mail is alsvolg
- Hallo m,

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen.

We wachten nog steeds op de trackingbevestiging van ons fulfilmentteam, omdat zij de tracking per batch verwerken.

Het spijt ons echt dat we je bestelling later dan gebruikelijk hebben verzonden. Zodra de tracking is vrijgegeven, sturen we je trackinggegevens meteen door.

Hartelijk dank voor uw geduld.

Met vriendelijke groeten,
Erik Weels
Nova Louv

31maart, 20:57
Wat is dit voor een onzin mail?
Ik heb aangegeven dat ik aangifte ga doen en dat ik binnen 1 week mijn pakket wil ontvangen of mijn geld retour

Word vervolgd.

Vandaag 5-april-2025 opnieuw een mail verstuurd en doorgegeven dat er een aangifte in behandeling is. En dat ik tot op heden geen pakket of geld terug heb ontvangen.

Vanuit daar DIRECT een mail terug ontvangen met ; Adres niet gevonden
Je bericht is niet bezorgd aan info @novalouv.com omdat het adres niet kan worden gevonden of geen e-mail kan ontvangen.

Dus je kan wel zeggen ,pure oplichterij. Nu zag ik wel een site waarmee je je geld zou terug kunnen halen, heeft iemand daar ervaring mee?
Nietbezorgd
Kan geen hele site of emails hierneerzetten helaas.

Als iemand er ervaring mee heeft verneem ik dat graag.

Politie zegt simpel om online aangifte te doen en niet in persoon. En dan word het landelijk opgepakt

Ik heb er weinig hoop in, maargoed ik hoop iig geval dat iemand dit nog leest voordat zij bij een dergelijk bedrijf zoals dit bestellen. Eerst revieuws etc lezen. Helaas was ikzelf net te laat daarmee.

Ik zal vast mijn geld niet meer terug zien, maar het is iig nu bekent.

Mvg

1. marts 2025

NIET BESTELLEN!!

Niet bestellen het is allemaal een scam ik heb bestelt van een van hun websites. En ze zijn allemaal ineens verwijderd. Het is gisteren gebeurd dus ik ben er nog mee bezig

19. marts 2025

OPLICHTERS!!!!!!!!!!

Dit zijn vieze oplichters!!!!! Niet bij bestellen! Schuilen nu onder een andere naam, maar hadden eerst een andere naam en een andere webshop daar bieden ze dezelfde producten aan 40 euro betaald nooit wat gekregen! Ga werken voor je geld ipv mensen oplichten! A.u.b. mensen bestel hier niks!!!!!!!!!!!!!!!!!

26. februar 2025

SCAM! KOOP NIKS

Ik heb deze gekocht op 1-12-2024 dus dit is moment van schrijven al ruim 2 maanden gelden nog steeds nks ontvangen geen bericht. Geprobeerd te bellen niks te vinden.

1. februar 2025

oplichters

Dit is pure scam.. er is geen contact te maken met deze “onderneming” twee bestellingen geplaatst 😩

2. februar 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.