Notuly is een Nederlandse AI-notulist voor fysieke meetings. Je legt je telefoon op tafel, voert het gesprek, en ontvangt de samenvatting met actiepunten in je mail. Geen toetsen, geen meetypen, geen uitwerkwerk achteraf. — — — WAARVOOR Voor de gesprekken waar geen Teams of Zoom bij draait. Klantbezoeken, bouwvergaderingen, intakes, MT-overleggen, taxaties. De gesprekken die er echt toe doen, maar waarvan de helft verdampt zodra iedereen de kamer verlaat. — — — DE BELOFTE Stop met typen. Start met luisteren. Onze gebruikers besparen gemiddeld twee uur per week. Dat is honderd uur per jaar. Tweeënhalve werkweek vakantie. Notuly werkt op iOS, Android en in elke moderne browser via notuly.nl. Geen installatie, geen training, geen IT-afdeling nodig. Je kunt vandaag beginnen. — — — PRIVACY ALS UITGANGSPUNT Wij zijn een doorgeefluik, geen archief. Audio wordt binnen één minuut na verwerking permanent verwijderd. De tekst gaat naar je mailbox en verdwijnt daarna uit ons systeem. Wij bouwen geen database op van jouw gesprekken. Onze servers staan in Amsterdam. Data verlaat de EU niet. We draaien onze eigen AI, dus geen OpenAI, geen Microsoft, geen Amerikaanse partijen. Jouw gesprekken worden nooit gebruikt om AI-modellen te trainen. Een verwerkersovereenkomst ligt klaar voor zakelijke klanten. — — — VOOR WIE Sales, makelaars, recruiters, consultants, uitvoerders in de bouw, gemeentes, zorginstellingen, en iedereen die een hekel heeft aan administratie achteraf. — — — Notuly is een product van Scolutions B.V., gevestigd in Deventer. Vragen of feedback? Mail naar team@notuly.nl. We lezen alles.
Grote Overstraat 8, 7411JC, Deventer, Holland
- 085 076 1409
- team@notuly.nl
- notuly.nl
Ingen anmeldelser
Denne virksomhed har ikke fået nogen anmeldelser endnu.