super service :)
synes jeg fik meget hjælp, også efter jeg havde købt produkter hos notown. virkeliog god service og god tone :)
Notown.dk blev stiftet i 2006 og har siden den gang ydet vores service til en masse tilfredse kunder. Vi har siden start tilbudt salg og service af IT og HIFI, hvor vi primært har bygget alle computere efter kundernes ønsker. Igennem de sidste mange år har markedet inden for IT, HIFI og mobiltelefoner været i rivende udvikling, og det har defor været naturligt for os for at følge med. Dette har vi selvfølgelig gjort så du trygt kan blive ved med at bruge os som stabil samarbejdspartner, med den nødvændige viden, så du ikke behøver bruge tid og krafter på at følge med selv. Igennem årene har vi lyttet til vores kunders behov og har udviklet os til at være den foretrukne og eneste leverandør hos mange af vores kunder. Vi kan tilbyde stort set alt inden for IT, HIFI, mobil, netværk, forbrugsstoffer og rådgivning, til yderst konkurrencedygtige priser. Du kan under services se hvad vi bl.a. kan tilbyde. Lige fra start, har Notown.dk haft en god synergi. Vi har haft stor kompetence inden for vores felt, og arbejdet er noget, vi alle i Notown.dk, brænder for. Dette betyder for dig at du altid for kompetent rådgivning, af glade og smilende medarbejdere der elsker hvad de laver. Med stor erfaring og stabilitet kan vi tilbyde en sikker og kompetent IT-partner. "Hvis vi ikke ved det, finder vi ud af det!"
Vedbæk Stationsvej 12, kld., 2950, Vedbæk, Danmark