Twee paar oorbellen gekocht, waarvan 1 kapot aankwam, en de andere is na nog geen maand al stuk gegaan. Gezien de prijs had ik toch betere kwaliteit verwacht. Erg jammer, want ze hebben leuke designs,... Se mere
Ik had een horloge besteld in augustus en was hier super tevreden over. Staat heel mooi en is precies zoals de foto’s. Spijtig genoeg was deze na een maand kapot gegaan, ik nam contact op met de klant... Se mere
Ich liebe den Schmuck von Notbranded, Preis Leistung ist super, Gold färbt wirklich trotz baden sehr lange nicht ab (älteste Schmuckstücke von vor 1 Jahr noch schön!). Lieferung schnell und pro... Se mere
I placed my first order a couple weeks ago, I realized I wanted to add something and they were very helpful and fast. Tracking number was available only from when the parcel reached my Country, but... Se mere
Heiligeweg 47, 1012 XP, Amsterdam, Holland
- info@notbranded.nl
- notbranded.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Sieht schön aus, aber geht schnell kaputt :(
Ich finde den Schmuck echt schön, hatte selber einiges davon gekauft und auch schon geschenkt bekommen. Doch bei den Ohrringen ist nach ein paar Wochen der Stein abgefallen und das Armband was ich hatte, ist auch nach dem zweiten mal Tragen gerissen.
Ich habe vor kurzen eine Kette Geschenk bekommen und sie ist mir auch gerissen.
Ich dachte bei den ersten zwei Malen, dass es ja mal passieren kann oder ich nicht achtsam mit dem Schmuck umgegangen bin, aber jetzt mit der Kette hat mir gezeigt, dass es doch an der Qualität lag, vor allem weil ich nicht daran rumgespielt habe oder weiteres. Bin leider echt enttäuscht, da ich den Schmuck eigentlich ganz schön finde :(

Goede Service
Goede Service
Goede kwaliteit
Mooie collectie en assortiment voor ieder wat wils

Besvarelse fra Notbranded
Tijdloos, uniek en dat tikkeltje extra
Ik heb inmiddels al meerdere keren besteld bij Not Branded en ik ben elke keer opnieuw super tevreden! ✨
De juwelen zijn niet alleen prachtig en stijlvol, maar ook van uitstekende kwaliteit. Zelfs na veel dragen blijven ze mooi en verkleuren ze niet. De collectie is uniek, tijdloos en perfect om elke outfit net dat tikkeltje extra te geven.
Ook de service verdient een dikke pluim: de bestellingen worden snel geleverd, zijn mooi verpakt en je merkt echt dat er aandacht wordt besteed aan elk detail.
Als je op zoek bent naar betaalbare, kwalitatieve en trendy juwelen, dan kan ik Not Branded alleen maar aanraden. Ik blijf hier met veel plezier bestellen! 💛
Bestelling: #679478

Super toller Schmuck
Super toller Schmuck, der schnell geliefert wird. #599757

Meestal goede juwelen
Meestal goede juwelen, maar soms van mindere kwaliteit. Prijs is correct. Kan oorbellen ongeveer één jaar doordragen (dagelijks) dan lichte afschilfering bij sommige; maar over algemeen zeer tevreden dus.

Besvarelse fra Notbranded
Al meerdere kettingen gekocht en echt…
Al meerdere kettingen gekocht en echt fantastisch blij mee. Ze verkleuren echt niet, zelfs niet met douchen en sporten! Ik heb er een al een jaar, nog steeds perfect

Amazing!
I found out about notbranded via Instagram and I gave them a chance, best decision ever made! The products are well made, the customer service is great and there's so much choice, I ended up having to get a new jewellery box just for their things :P

Besvarelse fra Notbranded
Ich bin wie immer unfassbar happy
Ich bin wie immer unfassbar happy. Die Ohrringe, die ich mir ausgesucht habe, sind wunderschön und qualitativ sehr hochwertig. Der Versand erfolgte wie immer super schnell! Meinen Schmuck bestelle ich hier nur noch 🥰 meine letzte Bestellung war #697210 🩷

Besvarelse fra Notbranded
Mooie juweeltjes voor een betaalbare…
Mooie juweeltjes voor een betaalbare prijs. Vlotte bestelling en even vlotte levering. Alles top!

Livraison rapide
Livraison rapide, bonne communication pendant la livraison.

Goede service!
Leuke oorbellen en andere sieraden, voor ieder wat wils. Ik had bij een oorbel na een laar weken een probleempje. Nadat ik hierover gemaild had, kreeg ik heel snel antwoord en een nieuwe set toegestuurd. Dus super goede service.

Besvarelse fra Notbranded
Om vrolijk van te worden!
Altijd snelle levering, uitgebreide en voldoende wisseling in collectie (maar wel met oog op behoud van de nodige basics). Prijs kwaliteit is ook erg goed! Ik word er altijd erg vrolijk van 🤩

Besvarelse fra Notbranded
Best earrings I ever had!
Hi, I would like to say, that not only your offer is amazing, but the quality of earrings and how my skin loves them is exquisite! 😍 You brought me back to wearing earrings again, after about 4 years:) I recommend your site to everyone hahh

Good Quality & lovely customer service
I have ordered from Notbranded a few times and have always been so happy with the quality.
Recently I ordered and there was a small issue with the delivery, which their customer service was quick to respond to and solved immediately.
Highly recommended!
Order number

Besvarelse fra Notbranded
The quality of products is great
The quality of products is great, and thw designw ia lovely.

Produits de qualités
Produits de qualités, les bijoux sont créatifs avec chois variés, les prix sont raisonnables et délai de livraison court!
Je recommande à 100%

Besvarelse fra Notbranded
Ik ben zeer tevreden over de…
Ik ben zeer tevreden over de sieraden,snelle service en blijft mooi
De collectie is heel uitgebreid en leuke aanbiedingen dus Top

The jewellery is amazing
The jewellery is amazing - I couldn’t be happier with my purchase!