Virksomhedsoplysninger

1. Rejsebureau
  2. Skiferie

Skrevet af virksomheden

Nortlander Skitours har siden 1990 arrangert skireiser og skiferier til Alpene og er i dag et av Skandinavias største skireiseselskaper. Vi har valgt å fokusere på store, høyt beliggende skianlegg, som vi mener gir den absolutt beste opplevelsen. Vi har både leiligheter og hoteller i alle kategorier, samt egne hoteller som vi driver i egen regi og med eget personale. Alle våre skireiser inkluderer heiskort og guideservice. Vi håper at vår erfaring og kompetanse kan komme deg til gode på din neste skireise.

Kontaktoplysninger

2,6

Under middel

TrustScore 2.5 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bokade en skidresa via Nortlander och…

Bokade en skidresa via Nortlander och det blev en rejäl besvikelse.
När vi kom fram var rummet inte alls som på bilderna på hemsidan. Vi försökte direkt byta rum och kontaktade både huvudkontoret och de lokala skidguiderna. Huvudkontoret hänvisade bara vidare till guiderna på plats.
Det tog tre dagar innan vi ens fick kontakt med någon. Då visade det sig att de “försökt nå oss”, men hänvisade till problem med deras mailsystem – trots att de själva hade tre olika mailadresser och tre olika telefonnummer. Ingen kontakt togs med oss.
Vi fick aldrig något nytt rum. Tre personer i ett litet rum med enbart en garderob på en skidresa när man har ganska mycket kläder. Till och med hotellet bekräftade att vi fått fel rum, men eftersom de var fullbokade gick det inte att lösa.
I efterhand kontaktade vi huvudkontoret igen, men de tar inget ansvar alls och erbjuder ingen ersättning.
Undvik detta företag.

24. februar 2026

Hej Anna,

Tack för att du delar din upplevelse – vi är verkligen ledsna att höra att din skidresa inte levde upp till förväntningarna.

Vi vill väldigt gärna undersöka detta närmare och hjälpa dig vidare. Tyvärr kan vi utifrån informationen i ditt omdöme inte hitta ditt ärende i våra system, då vi saknar bokningsuppgifter som referensnummer, efternamn eller vilken skidort det gäller.

Du är mycket välkommen att antingen uppdatera ditt omdöme med ditt referensnummer, så att vi kan hitta ditt ärende direkt, eller kontakta oss på info@nortlander.se med dina uppgifter.

Vi ser fram emot att höra från dig och göra vårt bästa för att reda ut detta.

Mvh Emil på Nortlander

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi bestilte en familiereise til Bad…

Vi bestilte en familiereise til Bad Gastein med 3-sengsrom. Ved ankomst fikk vi feil rom. Den tredje «sengen» var en vanlig sofa oppredd med laken i et svært lite rom med minimal oppbevaringsplass – helt uegnet for tre personer på skiferie.
Hotelsjefen bekreftet at vi hadde fått feil rom. Første natt kunne problemet ikke løses fordi vi ankom sent og ingen ansvarlig var til stede. En av oss fikk ryggplager etter å ha sovet på sofaen, noe som påvirket skidagene.
Etter en del frem og tilbake fikk vi tilbud om et ekstra rom. Det løste det praktiske, men ødela formålet med reisen, siden vi hadde bestilt for å bo sammen som familie.
Northlander mener at det ekstra rommet utgjør full kompensasjon og har deretter ikke fulgt opp vår anmodning om ny vurdering.
Mangelfull levering, svak håndtering og lite vilje til å ta ansvar i etterkant. Vi kommer ikke til å bestille hos dem igjen.

19. januar 2026

Hej Håkan,

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi är verkligen ledsna över att er resa till Bad Gastein inte levde upp till de förväntningar ni med rätta hade. Det är självklart inte den start på en familjesemester man ska få när man bokat ett 3-bäddsrum och ser fram emot att bo tillsammans.

Vi kan bekräfta att ärendet fortfarande är aktivt hos oss. Vi har tagit emot ditt senaste mejl och håller just nu på att se över ärendet internt en gång till. Vi beklagar att du inte har fått återkoppling ännu.

Vår ambition är alltid att hitta en skälig och korrekt lösning, och vi återkommer till dig via mejl så snart vi har en uppdatering i ärendet.

Tack för ditt tålamod.

Mvh // Emil på Nortlander

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alt sto til forventingene og litt til

Alt sto til forventingene og litt til! Veldig hjelpsomme guider som var tilgjengelige og hyggelige.

23. marts 2024

Hej,
Velkommen hjem fra skiferien - så flott å høre at du hadde en god opplevelse hos oss.

Tusen takk for din anmeldelse, det varmer her på kontoret.

Vi håper at vi kan ønske deg velkommen igjen en annen gang.

Italia på sitt beste!

Enkel, rask og presis oppfølging frem mot avreise. Godt tilrettelagt reise, og meget hyggelig service under hele oppholdet. Anbefales!

30. marts 2024

Hej Anders

Velkommen hjem fra skiferien - så flott det er å høre at du hadde en god opplevelse hos oss.

Tusen takk for din anmeldelse, det varmer her på kontoret.

Vi håper at vi kan ønske deg velkommen igjen en annen gang

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

God oppfølging underveid og på tur

God oppfølging underveid og på tur. Første turen i Alpene var veldig bra, kommer nok tilbake. God oppfølging underveis og aktiviteter vi kunne være med på. Anbefaler Nortlander

8. marts 2024

Hej Silje

Velkommen hjem fra skiferien - flott å høre at du hadde en god opplevelse hos oss. Tusen takk for din fine anmeldelse, det varmer kontoret.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Transportene gikk fint og vi fikk god…

Transportene gikk fint og vi fikk god info i forkant og underveis i oppholdet.

9. marts 2024

Hej Petter

Flott uke i Zell am See

Kjempefin uke i Østerrike.

Super kommunikasjon i forbindelse med bestillingen og kjempebra oppfølging frem til avreise. Ble godt tatt i mot ved ankomst og super oppfølging gjennom hele turen av supre guider. Kan absolutt anbefale å reise med Nortlander.

2. marts 2024

Hej Glenn

Velkommen hjem fra skiferien til herlig Zell am See - flott å høre at du hadde en god opplevelse hos oss. Tusen takk for din fine anmeldelse, det varmer kontoret.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Var en uke i Breuil Cervinia og…

Var en uke i Breuil Cervinia og bestilte tidlig i oktober da var det ekstra alperabatt også. Bestilte internasjonalt heiskort noe jeg anbefaler å gjøre ved bestilling.
Cervinia er perfekt for deg som elsker carving. Og ikke bare søker sorte pister. Så har du muligheten til å dra over til Zermatt og komme deg opptil 3880mtr. Restaurantene i løypene byr på gode matopplevelser og alltid påfyll av væske. Og er du glad i mat så har Cervinia mange meget gode restauranter å teste ut. Vi kommer tilbake neste og Nortlander er vårt første valg.

3. februar 2024

Hej Kjetil

Velkommen hjem fra skiferien til herlige Cervinia - flott å høre at du hadde en god opplevelse hos oss. Tusen takk for hyggelig anmeldelse, det varmer her på kontoret.

Fin skiferie

Godt organiserte skiferier i alpene

10. februar 2024

Hej Erik

Tusen takk for hyggelig anmeldelse, det varmer her på kontoret.

En fantastisk uke i Østerike

En fantastisk uke i Østerike.

Booket en stund i forveien og fikk god pris. Ble godt tatt vare på før og under reisen. Vært flere ganger tidligere med andre reisebyrå. Nortlander er like gode som Lion Alpin og STS. Anbefales.

27. januar 2024

Hej Andreas

Velkommen hjem fra skiferien - flott å høre at du hadde en god opplevelse hos oss. Tusen takk for hyggelig anmeldelse, det varmer her på kontoret.

Nortlander // Hanne

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.