Absolut den bästa leverantör som jag har varit i kontakt med. Allt stämde överens med vad de skrev om varan och leveransen. Bra service, toppenfin paket som skorna kom i. I paketet fanns också en ret... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jag råkade köpa rejält för små skor av misstag. Öppnade inte lådan förrän flera månader senare och inser då mitt fatala misstag. Chansar och tar kontakt med Northsport och frågar om jag får returnera... Se mere
Har köpt totalt fyra par skor från Northsport. Har snabb leverans. Har också haft ett par kontakter med kundtjänst (pga krångel med Postnord och hund som äter skosnören). Har fått snabba och hjälpsamm... Se mere
Jag ringde till kundtjänst och fick prata med en kunnig och trevlig norrlänning. Jag fick jättebra tips på olika produkter efter mina behov. Nu har jag två par nya barfotaskor som jag är riktigt nöj... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vi bakom Northsport.se är elitskidåkare, löpare och äventyrare. Vårt stora intresse för idrott och äventyr utgjorde grunden till att starta denna butik. Vi har hög kompetens inom skidåkning, löpning, paddling, klättring och uteliv. Att tänka nytt gillar vi! Vi var förmodligen den första butiken som öppet kritiserade de traditionella löparskorna och istället satsade enbart på lätta och mer naturliga skor som FiveFingers och VivoBarefoot. Att hålla till i norra Sverige är viktigt för oss. Här är naturen och förhållandena bra för att testa gränserna för både oss själva och de produkter vi säljer. Vi har höga krav på vårt sortiment . Allt i butiken är därför noga testat och utvalt av oss. Våra kunder är det viktigaste för oss. Vi strävar hela tiden efter att ha snabba leveranser och ge bästa möjliga service!
Kontaktoplysninger
Storgatan 31, 93651, Jörn, Sverige
- 073-022 74 95
- info@northsport.se
- northsport.se
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snabb leverans med varor som var på…
Snabb leverans med varor som var på nedsatt pris,båda passade bra så behöll båda skorna.
Snabb och bra service via mail
Snabb och bra service via mail, väldigt kunnig personal och snabb leverans.
Snabb leverans 👍
Alltid lika bra att ha att göra med!
Alltid lika bra att ha att göra med!
Snabba leveranser, och snabba svar vid frågor!
Bra service
Bra service. Bra produkter som passar mitt behov. Goda möjligheter till kontakt trots att jag handlar på distans. Aldrig krångel om det blir något problem.
Mycket bra kundtjänst
Snabb leverans. Bra information om produkten i webbshopen. Superbra och hjälpsam kundtjänst.
Kanske världens snabbaste leverans.
Snabb leverans och enkel retur
Snabb leverans och enkel retur! Väldigt smidigt att både beställa och returnera, känns proffsigt!
Snabba leveranser och lika snabb…
Snabba leveranser och lika snabb returhantering om något behöver returneras.
Speed is essens. Just do it.
Väntade onödigt länge för respons på en enkel mailfråga, förutom detta alltid bra kundfokus och trevligt bemötande.
Snabb leverans. Retursedel i paketet om något inte passar. Bra utbud. Är väldigt nöjd med de skor, strumpor mm jag beställt.
Fikk skoene på kort varsel !
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.