1. E-handelsservice

Hos Northern Nights skaber vi moderne kvalitets letvægtsudstyr til friluftsliv i Norden. Udstyr, der er nemt at bruge, nemt at pakke og skabt til at give dig ro, komfort og frihed – uanset om du sover i telt, shelter eller under åben himmel. Vores produkter er udviklet til både nybegyndere og erfarne friluftsmennesker, der ønsker let, gennemtænkt udstyr uden unødvendig kompleksitet. Vi vil gøre det enkelt at pakke, bære og bruge udstyret – hvad enten turen er kort eller lang. Bag Northern Nights står vi to med en stor passion for friluftsliv. Vi tilbringer mange timer i naturen – på vandreture, camping og overnatninger – og den glæde og frihed, vi oplever derude, ønsker vi at dele med andre gennem vores produkter. Vores mission er simpel - At gøre friluftslivet mere tilgængeligt for alle!

4,4

Perfekte luftmadras

Egentlig bare den perfekte luftmadras! Letvægt og nemt at have at gøre med

4. maj 2026

Besvarelse fra Northern Nights

Tusind tak for din anmeldelse Victor!

“Den perfekte luftmadras” – det bliver vi altså virkelig glade for at høre 🙌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Virkelig gode luftmadrasser

Virkelig gode luftmadrasser - de fylder meget lidt i opbakningen, nemme at få pustet op og super lækker kvalitet.
Testet på en shelter tur, hvor madrasserne var koblet sammen 👌🏻

28. april 2026

Besvarelse fra Northern Nights

Tusind tak for din skønne anmeldelse Maria!

Det lyder som en rigtig god sheltertur – og hvor er det fedt at høre, at I har haft glæde af at koble madrasserne sammen 👌🏻

Vi er glade for, at du oplever dem som både kompakte, nemme at puste op og i lækker kvalitet – det er lige præcis det, vi går efter 🙌

Tak fordi du delte din oplevelse! 😊

Hurtig levering/ super produkt

Hurtig levering, og meget fint og fyldestgørende information med i pakken om produktet. Liggeunderlaget/luftmadras er super nemt og meget funktionelt, og man ligger rigtigt godt, og det er meget nemt at pakke ned igen. Kan kun anbefale dette produkt☺️👍

24. april 2026

Besvarelse fra Northern Nights

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Martin!

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og den medfølgende information – vi gør os umage for, at det hele spiller fra start til slut 🙌

Fedt at høre, at liggeunderlaget lever op til forventningerne, både når det gælder komfort, funktionalitet og hvor nemt det er at pakke sammen igen.

Tusind tak for din anbefaling – det betyder meget for os! 😊👍

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. God kvalitet. Kan klart anbefales

23. april 2026

Besvarelse fra Northern Nights

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede både en hurtig og nem proces, og at kvaliteten levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os videre.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang 😊

Testet på tur

Testet på tur, hvor nætterne er kolde, men søvnen var varm og uden knolde.
Let at pakke, stabil som få - Northern Nights får fem stjerner herfra, no doubt, no show. ⛺️🛶🌟

20. april 2026

Besvarelse fra Northern Nights

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse Kirsten!

Det lyder som en skøn tur – og vi er virkelig glade for at høre, at Northern Nights kunne holde dig varm og komfortabel gennem de kolde nætter.

Tak for de fem stjerner og de fede ord – det sætter vi stor pris på! Vi håber, den får lov at komme med på mange flere eventyr ⛺️✨

Fantastisk luftmadras fra northern…

Fantastisk luftmadras fra northern nights

Blev brugt da jeg skulle besøge en kammerat i Norge, den var lille og kompakt, samt utrolig nem at have med. Virkelig fedt at hele ens bagage ikke skal fyldes med pumpe og liggeunderlag💪💪 Derudover ligger man virkelig godt, hvad angår luftmadrasser

Besvarelse fra Northern Nights

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det lyder som en fantastisk tur til Norge – og vi er virkelig glade for, at Northern Nights kunne gøre rejsen både nemmere og mere komfortabel for dig. Netop det med at spare plads i bagagen og stadig få en god nattesøvn er noget, vi lægger stor vægt på 🙌

Fedt at høre, at du også synes, den er behagelig at ligge på – det betyder rigtig meget for os! Tak for de stærke anbefalinger 💪😊

Fantastisk oplevelse

Fantastisk produkt.
Madrassen kom super hurtigt, og er utrolig lækker at ligge på og nem at pumpe op med fodpumpen.
Jeg glæder mig allerede til at komme på længere motorcykelture, med min nye madras, som næsten ikke fylder noget - fedt manner.

Kæmpe fan af dette firma, det er absolut ikke sidste gang jeg shopper her!

Besvarelse fra Northern Nights

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med både levering, komfort og den indbyggede fodpumpe – det er lige præcis sådan en oplevelse, vi gerne vil skabe 🙌

Det lyder helt perfekt til motorcykelture, hvor pladsen er vigtig, og vi håber, madrassen bliver en fast del af mange gode eventyr fremover!

Tak for din opbakning – vi ser frem til at have dig som kunde igen 😊

God kvalitet og super service

Jeg er meget tilfreds med luftmadrassen, den er super nem at have med på tur og jeg er specielt glad for klick systemet.
Jeg er ny indenfor friluftslivet og fik rigtig god service hos Northern Nights - en klar anbefaling herfra.

Besvarelse fra Northern Nights

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og servicen 🙌 Og hvor er det fedt, at du er kommet godt i gang med friluftslivet!

Dejligt at høre, at du er glad for kliksystemet – vi har netop designet det med fokus på brugervenlighed og fleksibilitet på tur.

Tak for din anbefaling, det betyder rigtig meget for os. Vi håber, du får mange gode oplevelser i naturen fremover 🌿😊

Super nem og ligetil købsoplevelse

Super nem og ligetil købsoplevelse, samt et højt kvalitetsprodukt jeg har modtaget.

Ikke ligesom meget af det andet man kan finde online der ikke er hvad der bliver lovet. Forfriskende.

Besvarelse fra Northern Nights

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du havde en nem og ligetil købsoplevelse, og at produktet lever op til dine forventninger 🙌

Vi arbejder netop hårdt på at levere ærlig kvalitet, der matcher det, vi lover – så det betyder meget at få den slags feedback. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 😊

Godt produkt og hurtig service!

17. april 2026

Besvarelse fra Northern Nights

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både produktet og den hurtige service. Det betyder meget for os, og vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Virkelig et godt produkt 🙌 nemt at…

Virkelig et godt produkt 🙌 nemt at bruge og super lækker kvalitet. Også nemt at pakke sammen og tage med ud på tur

20. april 2026

Besvarelse fra Northern Nights

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙌
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du både synes produktet er nemt at bruge og i høj kvalitet. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får endnu flere gode oplevelser med det fremover 😊

Bedste luftmadras

Det var den bedste luftmadras jeg har brugt!
Efter mange år på spejder-ture kan jeg kun sige god til den luftmadras!
Man kan virkelig mærke forskel både når man ligger på den og den skal pakkes ned.
Hvis man skal på tur i Shelter eller bare sove under himlen kan den på det varmeste anbefales!
Min kammerat fik lov at prøve den og han har nu bestilt en også! :)

17. april 2026

Besvarelse fra Northern Nights

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den var virkelig en fornøjelse at læse! 🙌

Det betyder meget for os, at du med din erfaring fra spejderture kan mærke forskellen – både når du ligger på madrassen, og når den skal pakkes sammen. Det er lige præcis de ting, vi har haft fokus på i udviklingen af produkt.

Og hvor er det bare fedt at høre, at din kammerat også er blevet overbevist – det er nok det bedste kompliment, vi kan få! 😄

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og rigtig god fornøjelse på mange flere ture under åben himmel!