North Advokatpartnerselskab Anmeldelser 9

4,3

1. Advokatfirma

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

North Advokater er et advokatfirma for erhvervslivet i København og Nordsjælland. I advokatteamet har vi specialister inden for erhvervsret, herunder fast ejendom, M & A, selskabsret og ansættelsesret.

4,3

Super service, helt fra start til slut. Følte vi var i trygge hænder og blev hjulpet rigtigt godt i vores firma tvist med et udenlandske firma. Proffesionel og klar/tydelig rådgiving. Især stor tak til Jonathan fra North. Han svarede os dag og nat ;-).... Vi ved hvem vi skal tag fat i næste gang. Kan varmt anbefale North Advokatpartnerselskab.

1. maj 2026

Det er jo ikke hvilken som helst…

Det er jo ikke hvilken som helst advokat man tiltror sin forretning til ej heller deler sin fremtid med og dermed jo også de forhindringer der følger. Morten er ikke bare en advokat, Morten tager ejerskab og lever sig ind i din virksomhed og giver én den tryghed som er en absolute nødvendighed for at være en virksomhed i opstart til at være godt igang. Den beste advokat er jo den der holder din virksomhed på sporet, dette er kun muligt hvis der forståelse!
Det er din investering, hvor vil du helst spare?

Bent Løje Nielsen
Euro Ventum Holding

28. september 2020

Professionelle

Professionelle, tryghed skabende og top kvalitet udført arbejde.
De giver ro i maven og plads til at fokusere på hverdagens udfordringer.
Kan kun anbefale dem.

Professionel og kompetent sparring

Vi har udelukkende ros til North, der er blevet en fast samarbejdspartner når vi har brug for juridisk assistance og gode råd i forretningsøjemed.

Vi anbefaler at tage en snak med de kompetente medarbejdere hos North for der er man i rigtig gode hænder bliver altid mødt med en altid professionel indstilling og ærlige svar.

Thomas Hanke

Har haft en del arbejde med North Advokatpartnerselskab - Thomas Hanke i forbindelse med selskabs struktur samt vedr. køb/salg af virksomhed og Thomas har været en super advokat at have med ind over !

23. juli 2020

Hurtig, menneskelig og professionel rådgivning.

Jeg var havnet i en uoverskuelig situation med mine virksomheder pga Corona.
Morten hjalp mig mentalt og strategisk hvilket resulterede i at min situation ikke længere er uoverskuelig. Han gav mig uvurderlig hjælp til refinansieringsmuligheder.
Han sætter sig hurtigt ind i tingene og er god til at finde løsninger der passer netop din situation og temperament. Det menneskelige er meget vigtigt for mig og det har Morten, samtidig med at han er skarp på de juridiske og økonomiske muligheder.
Han får mine varmeste anbefalinger.

15. juli 2020

Det er virkelig godt at vide, at der altid er nogen, der har ens ryg.

North Advokatpartnerselskab har via Morten Arup Neergaard rådgivet og hjulpet mig adskillige gange. Og til topkarakterer hver eneste gang. Der skulle være kontrakter på plads i forbindelse med andres brug af et onlineprogram, som jeg var med til at skabe. Jeg er trådt ud af et partnerskab som delejer, hvor Morten sørgede for, at jeg kom godt igennem det hele med de rette forudsætninger på plads. Jeg har etableret to selskaber i Norden, som North hjalp mig med at stifte. Og endelig har jeg af flere omgange haft brug for hjælp i tvister om ophavsret til materiale produceret af undertegnede, samt til persondataretlige problemstillinger ved online salg, posting og markedsføring. Norths bistand har uden tvivl været uvurderlig og jeg er altid blevet lyttet til samt rådgivet på bedste vis. Morten og teamet er kompetente, insisterede, troværdige og ikke mindst anstændige mennesker. Det er virkelig godt at vide, at der altid er nogen, der har ens ryg.

14. juli 2020

Morten har igennem en årrække bistået…

Morten har igennem en årrække bistået mit selskab MS-Concept med helt centrale erhvervsretlige emner - alt fra samarbejdskontrkater med store kunder som fx Københavns Lufthavn, udfordringer med medarbejdere overtaget ved virksomhedsoverdragelse til vores overenskomst HORESTA/3F/Lederne og helt centrale emner for ledelsen og ejerne. Morten er en virkelig kompetent og stærk rådgiver til den mellemstore ejerledede virksomhed.

11. juli 2020

Det bliver ikke bedre Fantastisks

Kan kun give de varmeste anbefaldelinger Og kun give en virkelig god anmeldelse for vort langvarige tilfredsstillende samarbejde og min kompetence indenfor Hotel og Restauration branchen har samarbejde i mange år med Nord Advokater kun med gode resultater og en god sparring samt rådgivning mange tak

11. juli 2020