NorstatpanelAnmeldelser

3.769

2,5

Fantastisk side med mulighed for at hygge et par minutter om dagen, mod lidt betaling. Nem udbetaling til gavekort. God service over telefon. Fedt nok at være med til større undersøgelser fys... Se mere

Meld dig aldrig til norstatpanel, glemmer du at svare på undersøgelser, smider de dig ud, uden varsel, og du kan IKKE komme ind igen. Selvom jeg havde point til gode, så kunne jeg ikke få indløst dem... Se mere

Interessant måde at behandle sine loyale medlemmer på, og det vækker da stof til eftertanke. Jeg har personligt aldrig deltaget på baggrund af det økonomiske incitament (det er ~50 kr per time... Se mere

Fungerer superfint. Appen er ikke noget at råbe hurra for, og det er ret træls, at man ofte skal genstarte en undersøgelse, hvis man fx kommer til at swipe for langt ned, så den opdaterer siden. Enga... Se mere

1. Analyseinstitut

At Norstatpanel your answers to our surveys form the data that market researchers can work with. Membership with Norstatpanel is completely free and non-binding and may be cancelled at any time. As a member you are regularly invited to take part in questionnaires and studies. Membership with Norstatpanel is by invitation only or as part of a special promotion. For reasons of research methodology, we cannot offer membership directly to those interested in participating in Norstatpanel.

Under middel

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

(3.769)

283 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

En god app/hjemmeside

En god app/hjemmeside, hvor man kan få lidt ekstra penge for at hjælpe dem med svar på spørgeskema!

Hej Sanne,
Ava-Lil og Norstat Teamet

God måde at tjener lidt penge på

God måde at tjener lidt penge på. At man kan svarer på spørgeskema og få lidt penge hvor dem der har lavet spørgeskemaerne får ens svar, som de jo selvfølgelig kan bruge

Hej Carl,
Tak for din anmeldelse!
Det er vi meget glade for at høre :))

Spænende og lærrig

Jeg tænkte at det kunne være spænende at prøve. Man kommer til at tænke på nye oplevelser og får en bredere viden.

Hej Maria,

Nemme spørgeskemaer

Som regel korte, relevante spørgeskemaer, som man selv vælger, om man vil deltage i. Enkelte op til 20 minutter. Gode belønninger, som kan bruges til gavekort

Hej Dorthe,

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Lidt ærgerligt at man ikke får at se den samlede besvarelse på undersøgelserne, hvorfor det er blevet til 4 stjerne.
Nemt og ligetil, og man kan deltage i det man har lyst til.

Hej Siff,
Tak for din anmeldelse!
Angående din kommentar omkring muligheden for at se den samlede besvarelse på undersøgelserne, er det noget vi selvfølgelig vil viderebringe til rette person.
Inputs til vores undersøgelser er altid meget velkomne, og kan bruges i vores fremadrettede arbejde.
Mange tak for hjælpen!
Ava-Lil og Norstat Teamet

Let og overskuelig app løsning

Svar på spændende undersøgelser i et let og overskueligt app miljø - og så bliver du endda belønnet for din indsats 👍

Hej Claus,

Mange forskellige undersøgelser

Mange forskellige undersøgelser

Men det var bedre førhen. Nu skal man være heldig at få tilsendt en enkelt undersøgelse om ugen, for så bare at få at vide at man ikke passer ind i målgruppen alligevel.

Hej Jeanette,
Tak for anmeldelsen!
Jeg forstår din frustration og vil forsøge at forklare herunder.
Som regel bliver man smidt ud i starten af en undersøgelse hvis man ikke passer ind i målgruppen.
Dog kan der forekomme enkelte fejl, hvor man kan blive smidt ud længere ind i undersøgelse.
Det er naturligvis ikke retfærdigt, da panelisterne skal belønnes for deres brugte tid.
Derfor er du velkommen til at skrive til vores support hvis dette sker, så vi kan finde en løsning.
Derudover kan mængden af undersøgelser variere ift hvilken periode man er i (man vil i nogle perioder modtage flere undersøgelser end i andre) og hvilken målgruppe man er i (nogle vil modtage flere end andre).
Dette kan forklare hvorfor du ikke nødvendigvis får så mange undersøgelser som du ellers havde ønsket.
Dog håber vi at du får glæde af de næste undersøgelser som du får tilsendt!

Nemt og sjovt

Hej Jonas,
Ava-Lil og Norstat Teamet

Spørgeskemaer der er lidt at forstå og…

Spørgeskemaer der er lidt at forstå og interessante.

Hej Maibritt,
Ava-Lil og Norstat Teamet

God deal, jeg er tilfreds 👍

Jeg er tilfreds med at bruge min tid på at besvare spørgeskemaer og være med i fokusgrupper hos Norstat. De får værdifulde data fra mig og jeg får værdifulde Norstat-mønter fra dem. Jeg kan veksle mønterne til f.eks. gavekort. Det er en god deal! 🙂👍

Hej Lasse,
Tak for din anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre at du synes godt om panelet :))

Fed og troværdig app

Fed og troværdig app. Jeg har aldrig oplevet nogle fejl ifht mønter og modtager dem altid lige efter spørgsmål.

Hej Stephanie,

Siden virker altid !!

Siden virker altid og det er gode og aktuelle undersøgelser der skal svares på.

Hej Kurt,

Det fungerer bare

Det fungerer bare. Svar på spørgeskemaer, få belønninger, brug dem til at købe eksm gavekort og få det ud af det, som du ønsker.
En hyggelig måde at spare op til forkælelse på.

Hej Pernille,
Tak for anmeldelsen!
Vi er super glade for at høre, at du synes godt om panelet! Vi håber også at du bliver glad for dine belønninger :)
God dag til dig,

Det fungere bare

Jeg synes helt bestemt at hovedparten af alle spørgeskemaer er nemme at gå til, og jeg oplever det seriøst.

Hej Lena,
Tak for din anmeldelse!
Det er skønt at høre, at du synes godt om vores undersøgelser :)
Tak for det,

Det super godt....

Hej Lars,
Det er skønt at høre !!
Tak for den fine kommentar :)
Ava-Lil og Norstat Teamet

Det er spændene at være med

Det er spændene at være med, og giver mig nogen vidne om ting man ikke lige tænker på.

Hej Geert,
Ava-Lil og Norstat Teamet

Jeg er forholdsvis ny bruger

Jeg er forholdsvis ny bruger. Kan godt lide at man ind i mellem kommer til at tage stilling til spørgsmål, som man måske ikke lige går og tænker over i hverdagen. Og så er det da et plus, at man sparer op til gavekort.

Hej Klaus,

Venlig personale

Hej Mikkel,
Tak for din anmeldelse!
Det er skønt at høre :))
Ava-Lil og Norstat Teamet

Jeg er godt tilfreds med Norstat.

Jeg synes at det er dejligt at man kan få ex. et gavekort, når man deltager i nogle undersøgelser.
Super fine belønninger.

Jeg har i flere år været Norstat-bruger og det har jeg været fint tilfreds med. Specielt det, at man ikke bundet af at deltage i undersøgelserne og kan deltage i dem som man har lyst, tid og overskud til.

Hej Pia,
Tak for din anmeldelse!
Vi er meget glade for at høre at du synes godt om panelet :))