UPROFF
fikk null oppfølging selvom vi ble lovt det, fikk ingen av godene vi ble lovt og rett og slett uproffe. ringer å kjefter på oss på røde dager og ghoster.

Besvarelse fra Norsk Dugnad
Vi tilbyr lag, foreninger, skoleklasser og russ en enkel og trygg måte å tjene penger til cup, klassetur, treningsleir eller drømmereisen.
Charlotte Andersens vei 5D, 0374, OSLO, Norge

Besvarelse fra Norsk Dugnad
Seriøst firma med god kundebehandling og rask levering. Kvaliteten på dopapiret var topp. Anbefales.
Det var grei levering av toalettpapir, men jeg tror at dere leverte for mye. Jeg satt igjen med en hel pall som det tok lang tid for meg som lærer å bli kvitt. Dessuten er det dyrt. Det er altfor lite papir på rullen, men jeg forstår jo at det er måten dere tjener penger på. En vanlig dorull fra butikk varer dobbelt så lenge. Jeg føler at jeg er snytt. Og jeg føler at jeg selger noe som ikke holder mål. Papiret er god kvalitet, men herlighet, det er altfor lite på rullen.
Jeg kommer ikke til å bestille doruller igjen.

Besvarelse fra Norsk Dugnad
Rask levering og en fin måte å samle inn penger på, men kort frist på å selge ut varene og betale faktura.

Besvarelse fra Norsk Dugnad
Tusen takk for godt samarbeid! Dette var super service, og rask levering.
Bra produkt til avtalt tid og pris
Anbefales