Købte deres Vacum forkogte "søde" majskolber gennem Netto. Altrig før har jeg smagt Majs som smager af gæret vin eller Portvin. Kan ikke anbefale.

Jeg klagede over deres Lakridskonfekt som er så tør at den knaser - mener firma straks burde refundere eller - sende alternativ produkt ELLER oplyse ved produktet at det SKAAL være knas... Se mere

Alt er bare lækkert, jeg er begyndt at gå direkte efter jeres mærke efter flere rigtig positive oplevelser, senest jeres kiks med kakaocreme, hold fast de er gode, god kiks og smørblød creme, og jeres... Se mere

1. Slikbutik
  2. Bageri
  3. Konfekturebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Shop powered by PrestaShop

1,8

Under middel

spicy peanuts/ lecakugler 🫣

Har købt og smagt spicy peanuts. Super ringe kvalitet. Overvejer at bruge dem som lecakugler. Meget hårde så man næsten brækker tænderne. Og smagen er flad og meget stærk chili. Jeg har ikke noget mod stærke madvare, men disse er kedelige og har intet med andre crunchy peanuts at gøre. Igen. Kedelig oplevelse fra nordthy. Beklager

24. september 2025

Dårligt produkt

Deres mandler er kedelige , tørre , bløde og ikke pengene værd !

SÅ DE KAN BESTEMT IKKE ANBEFALES !

10. september 2025

Bland selv slik

Deres Bland selv slik er af virkelig ringe kvalitet. Kopi af labrelarver, skolekridt, skum svampe, m.m. jeg vil næsten sige at det er uspiseligt, og vi har aldrig fået så ringe slik før. Vi holder os frem over til andre mærker.

8. september 2025

Karameller, der pose efter pose indeholder stykker, der sidder fast i sølvpapiret, og uspiselig drømmekage pga. uhyrlige mængder vanilje!

Der er 56 anmeldelser af Nordthy her med et karaktergennemsnit på 2.0. Jeg er fuldtud enig i den lave karakter. Jeg har fra tid til anden købt firmaets meget velsmagende karameller hos nethandelen Nemlig, som kalder dem Chokolade med karamel. Det hedder de måske, det ved jeg ikke, jeg har smidt posen med de sidste karameller ud! Der er altid flere stykker i en pose, der hænger så meget i sølvpapiret, at de ikke kan spises. Hvilket aldrig var tilfældet med tilsvarende karameller, som Aldi i sin tid solgte under et andet navn. Jeg havde besluttet ikke at klage til Nemlig denne gang. Men så sendte Nemlig mig en drømmekage fra Nordthy som erstatning for den meget velafstemte og velsmagende drømmekage fra Dancake, som jeg altid har bestilt efter at have prøvet Nordthy’s dyrere kage. Fy for den! Jeg smed den i skraldespanden efter første stykke. Den ikke bare smager af vanilje! Den er forgiftet med vanilje! Som jeg godt kan lide i passende mængder.. Så nu får Nemlig billeder og klage over Nordthy fra mig.

10. august 2025

Stjæler kundernes penge

Jeg bestiller 19 varer og betaler for 19 varer, men der kommer kun 16 varer og på følgeseddelen er alle varer noteret, så prøver jeg at ringe til dem for at hører om hvor de sidste varer er, men kommer aldrig igennem til dem har prøvet i over en time men
intet, det er virkelig dårlig service jeg overvejer virkeligt at lægge dem up på Facebook som fup firma for de stjæler da kundernes penge.

25. juli 2025

Mini Kammerjunkere

Mini Kammerjunker smager ikke af noget som helst længere. Det sku lige være af mel. De har ellers smagt SÅ godt gennem flere år. ØV, så 2 poser er lige røget i skraldeposen.

29. juni 2025

Intet moralsk kompas

Jeg henvendte mig til Nordthy, for at stille spørgsmål til tankerne bag, at lade deres peanutbutter producere i Kina; en diktatorisk og fjendtlig stat på linje med Rusland, hvor man desuden ikke altid kan regne med, at tingene er, som de ser ud. Dertil kan man jo så overveje, hvad der ligger bag de resterende produkter i sortimentet (ud over den generelt dårlige kvalitet), når virksomheden ikke tydeliggør, hvor de kommer fra.

I det konkrete tilfælde var forsvaret , at 'det er der også andre, der gør'. Det lader altså til, at der ikke ligger mange tanker bag udover 'fortjeneste'. På min forespørgel om uddybning, vendte de ikke tilbage. Derfor bliver det selvfølgelig svært at have tillid til Nordthy som virksomhed.

28. juni 2025

Virkelig en dårlig peanutbutter og ikke…

Virkelig en dårlig peanutbutter og ikke mindst en dårlig oplevelse. Selve produktet kommer i en bøtte hvor peanutbutteren ligger i bunden som en tyk modellervoks, og ovenpå 2 cm olie. Du skal selv stå og røre/blande produktet sammen, som ikke mindst grisser og tager en evighed. Aldrig mere igen 👎

23. april 2025

udsolgt vare byttede de bare ud med anden

Havde købt lidt forskellige snacks men den ene variant som jeg havde bestilt var åbenbart udsolgt, det kunne man så ikke se på siden.

I stedet for at kontakte mig og høre om jeg ville have noget andet så skrev de at de håbede det var ok at de havde byttet den ud med en anden variant som jeg i forvejen havde bestilt ???

Var det ikke en ide at kontakte kunden hvis den bestilte vare ikke er på lager

Produkterne var så heller ikke friske, 2 måneder før de udløb.

21. februar 2025

Julekalender mere end 6 måneder for gammel

Har 2 julekalendere fra nordthy. Den med de små skikposer viser sig at have bedst før dato 1.5.24 - altså mere end 6 måneder for gammel.
Den med belgisk chokolade er ikke for gammel, men chokoladen er smidt ind, og indholdet af dagene passer ikke med den chokolade, der står bag på lågen. Til prisen på Ca 150-180 kr pr kalender er det simpelthen ikke godt nok

7. december 2024

Meragtig Smag !

Bestilte chokolade kugler og bolcher igår kom idag ! Læste trustpilot efter at have bestilt , og tænkte æv nu har jeg dummet mig ! Har ind til nu kun smagt på de stærke chokolade kugler ! De har en meragtig smag ! Skriver igen hvis jeg blir skuffet over noget .

15. november 2024

Danmarks ringeste brunkager

Danmarks ringeste brunkager - total smagsløse - en hvilken som helst pebernød smager af mere og bedre.
Jeg har smagt en del forskellige brunkager, men aldrig så smagsløse som dem fra Nordthy.

3. november 2024

Er dette din virksomhed?