1. Isenkræmmer

Hos Nordscape tilbyder vi en revolutionerende vandflaske, du kan have med dig overalt. Ved hjælp af UVC-lys dræbes 99.99% af bakterier og virus. Oplev helt rent og frisk vand, der kan holdes koldt eller varmt, temperaturen vises i displayet. Du kan få Nordscape-flasken til at minde dig om at drikke, hvert 90 minut.

4,2

God

Min nye favorit flaske -

Min nye favorit flaske -
Jeg har brugt flasken nu i en måneds tid, og er meget tilfreds.
Jeg har altid haft problemer med at genbruge mine vandflakser fordi jeg synes de nemt bliver klamme. Denne er super nem at holde ren og den lugter ikke klamt efter noget tid.
Faktisk en flaske som man kan genbruge og ikke behøver at skifte ud, fordi den er meget nem at holde ren.
Derfor ville jeg også mene at den er pengene værd, da jeg ikke skal bruge flere penge på vandflasker igen.
Det er lækkert at den kan rense vandet og giver en meget luksus udstråling med sit display på låget, med touch funktion.
Min er i lyserød og den er så fin:)
Helt klart en flaske med en eksklusiv fremtoning, og man er glad for at vise den frem og have den med rundt forskellige steder!

10. maj 2022

5 Flotte Stjerner Herfra!

Yderst tilfredsstillende produkt! Designet er flot og flasken lever op til alle forventninger, som den tilbyder i forhold til dets egenskaber teknologi.

Meget, meget tilfreds kunde her!

4. april 2022

Den perfekte

Den perfekte, intelligente drikkedunk, der minder mig om, at det er tid til at drikke. Den er smart og har et lækkert design. Den er nem at have med på tur, på job og til træning - og jeg er hele tiden sikret koldt og rent vand.

2. april 2022

Det hele spiller bare

Det hele spiller bare, bruger min nye vandflaske fra Nordscape hver dag.

Produktet virker perfekt, og jeg er godt tilfreds.

29. marts 2022
Nordscape-logo

Besvarelse fra Nordscape

Hej Martin

Tusind tak for din anmeldelse - Dejligt og høre du er blevet glad for den

Rigtig god dag!

Team Nordscape