Borde egentligen vara noll stjärnor
Borde egentligen vara noll stjärnor! Drop shipping och bedrägeri! Varning!!
Borde egentligen vara noll stjärnor! Drop shipping och bedrägeri! Varning!!
Katastrof! Lurad igen av ett Kinesiskt företag som ger sken av sig att vara svenskt. Beställde hängselbyxor som kom i två små plastpåsar. Jättedålig passform och sliddrigt syntettyg.
Returen får man betala själv och den går på ca 200:- . Ångrar så att jag inte gick in på Truspilot innan jag beställde. Lurendrejeri på högsta nivå!
Varan överenstämmde inte med bilden på sajten. Sladdrigt konstgjort glänsande tyg mot vad som såg ut att vara bomull matt färg på bilden.
Beställde hängselbyxor. Jätte dålig kvalitet. Sladdrigt tyg, slarvigt sytt. Dålig passform. Alldeles för dyra för den dåliga kvaliteten. 30 dgr retur stämmer men du får själv betala returen till Kina.
Lång leveranstid. Motsvarade inte förväntningarna eller bild. Trodde detta var ett svenskt företag men varan kom från Kina.
Köp inte!! Får en billig syntet blus i en liten plastpåse. Suddigt tryck av blommor. Finns ingen likhet ,som på bilden varken i utseende eller modell.Pris 499:- !
De framställer sig som ett seriöst företag , men tyvärr är de inte det. Kan inte skicka i retur
Sämsta jag varit med om. Kallar det ortopedisk mjuka osv.
Billig kvalité och inte lika som på bilderna.
Prissättningen är fusk och sen stor rea som ska locka kunder.
Se upp säger jag bara.
Bluff o båg...
Produkten motsvarar inte bilden, ingen material beskrivning. Slarvigt sydd.
Går inte att returnera.
Hittar inget org.nr..
Skickar efter en sommarklänning i bomull med broderier. Får en billig syntet klänning i en liten plastpåse. Suddigt tryck av blommor. Finns ingen likhet ,som på bilden varken i utseende eller modell.Pris 499:- !
De framställer sig som ett seriöst företag , men tyvärr är de inte det.
Det här företaget finns inte, jag har betalt men får ingen leverans, deras supportmail finns inte den studsar.
Så trist! Gör ngt riktigt istället för att scamma folk på pengar ni borde skämmas, om det nu är ngt som folk fortfarande kan relatera till.
Så besviken och 1 900kr fattigare
Detta verkar vara bluff. Reklam via FB. Exakt samma reklam som till ett annat dammodeföretag som heter Lovisa- Göteborg - samma bilder, samma kläder, samma priser - troligen är båda bluff. Varning! Kolla upp företaget innan ni handlar!
Bilderna på hemsidan är gjorda med AI. Kläderna och människorna finns inte på riktigt och därmed vilseledande, likaså bilderna från recensionerna är gjorda med AI. Kläder som säljs som ser ut att hålla hög kvalité har priser som är långt under det faktiska värdet. Det finns ingen adress till företaget, inget organisationsnummer nånstans. Det finns inget företag registrerat i Sverige med detta namn. Retur av kläder ska bekostas av köparen, vid tvist ska ARN kontaktas i Sverige. Det enda sättet att kommunicera med Nordova är genom ett kontaktformulär. Jag bedömer därför denna hemsida och dess övriga verksamhet som oseriös. Köpare som köpt kläder av företaget som inte stämmer med bilderna uppmuntras lägga ut bilder på vad de köpt och vad de trodde de skulle få.
Snabb leverans och bra kvalitet! Jag kommer definitivt tillbaka.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.