NordiskPuls™ Anmeldelser 785

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 634 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkterne, som de finder effektive og af høj kvalitet. Mange fremhæver, hvordan produkterne har hjulpet dem med at reducere angst, forbedre søvn og skabe ro i hverdagen. Bestillingsprocessen beskrives som nem og overskuelig, og leveringen er hurtig, ofte inden for få dage. Selvom de fleste oplever stor tilfredshed, har nogle få kunder haft udfordringer med leveringen, hvor pakker er blevet forlagt. Enkelte har også oplevet, at produkter var defekte ved modtagelsen, eller at de ikke havde den ønskede effekt. Derudover har nogle kunder nævnt, at produktet føltes ubehageligt eller gav små stød i starten.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktet positivt. Mange roser dets effektivitet til at fremme ro og forbedre... Se mere

Quality

Brugere beskriver positive interaktioner med kvaliteten. Mange forbrugere er tilfredse med produkterne, der... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med leveringsservice. Kunderne fremhæver især den hurtige levering,... Se mere

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen. Mange finder produktet nemt at bruge, og flere nævner, at... Se mere

Order

Anmeldere nævner positiv feedback om ordren. Kunder fremhæver nem og overskuelig bestilling samt hurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fik Pulsen som julegave. Jeg døjer med flere psykiske lidelser, herunder angst lidelser. Denne lille "dims" har redet min søvn adskillige gange. Den trækker automatisk mit fokus fra tankemylder... Se mere

Kun positivitet og rosende ord herfra! Afsendt samme sag som jeg bestilte, og modtog pakken to dage efter. Pulsen Pro er virkelig nem at bruge, appen er simpel og ligetil. Virkelig dejlig effekt og... Se mere

Fantastisk oplevelse, købte Pulsen Pro. der desværre ikke fungerede rigtigt, sendte blot en kort video af den, og straks fik jeg en sød besked om, at de vil sende en ny til mig, ingen bøvlet retursend... Se mere

1. Leverandør af hjælpemidler

NordiskPuls er dedikeret til at forbedre vores kunders trivsel og hverdag med innovative og naturlige løsninger. Vi kombinerer videnskabeligt dokumenterede metoder med moderne teknologi for at hjælpe med at håndtere tankemylder, angst og forbedre søvnkvaliteten. Vores signaturprodukt, Pulsen, er allerede en favorit hos tusindvis af kunder, der oplever ro og balance gennem akupressur og mikrostrømsteknologi. Vi går meget op i vores kunders tilfredshed og ønsker, at alle føler sig trygge ved deres køb. Derfor tilbyder vi altid muligheden for at prøve vores produkt i 35 dage helt risikofrit. Hos NordiskPuls stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet, der gør en reel forskel, så du kan leve et sundere og mere balanceret liv.

Hurtig og tryg levering 🚚

1-2 dages levering + 35 dages risikofri prøve

Vi sender din ordre inden for 24 timer – helt gratis. Og hvis du ikke oplever den ønskede effekt, har du 35 dage til at sende retur og få dine penge tilbage. Det kalder vi en risikofri prøveperiode.

4,7

Svarer typisk inden for 1 uge

Sjældent har jeg oplevet så god service…

Sjældent har jeg oplevet så god service ved et firma. På min datters pulsen, var skrue- op knappen blevet defekt, efter 3 måneders intensiv brug. Jeg sendte billede og video af den,og straks fik jeg besked om at de allerede havde sendt en ny opgraderet model puls pro til os i stedet. Det er både god service, og derudover en fantastisk opfindelse til afledning i stresset/ utrygge situationer. Kæmpe anbefaling herfra.

27. januar 2026

Hej Berenike
Tusind tak for din anmeldelse. Det gør os enormt glade at høre, at du har oplevet vores service som både hurtig og imødekommende - og at vi kunne hjælpe jer videre på en god måde.

Det betyder meget for os at læse, at Pulsen også gør en reel forskel for din datter i stressede og utrygge situationer. Tak fordi du deler jeres oplevelse og for den store anbefaling - den varmer virkelig.

Virker! Reducerer tankemylder og angst

Denne lille "dims" har redet min søvn adskillige gange.
Den trækker automatisk mit fokus fra tankemylder, ned til fokus på hånden, hvor jeg har pulsen.

Jeg må indrømme at da jeg satte den på min ønskesky, var jeg skeptisk. Dette produkt har reduceret, min angst og min søvnbesvær markant.
- den har haft så stor positiv indvirkning at mit behov for at anvende Benzodiasapiner, i meget svære situationer er faldet markant!

Produktet har fuldt ud, levet op til mine forhåbninger!

24. december 2025

Hej Kathrine
Tusind tak for din åbne og stærke anmeldelse. Det rører os virkelig at læse, hvordan Pulsen har hjulpet dig med søvn, tankemylder og angst. At den kan være en støtte i svære situationer, er præcis det, vi håber, den kan for mange. Vi sætter stor pris på, at du deler din erfaring både med os og med andre - det betyder mere, end du tror.

Virkelig godt produkt

Virkelig godt produkt! God kvalitet og luksuriøs oplevelse

Hej Frida
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du oplever både høj kvalitet og en luksuriøs fornemmelse ved produktet. Vi håber, du får stor glæde af den fremover.

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, hurtig levering og god effekt af produktet

4. januar 2026

Hej Dorthe
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig, at du har mærket en positiv effekt af produktet - det er det vigtigste for os.

Mvh Louise /NordiskPuls

Hurtig levering. Er meget glad for mit køb.

12. januar 2026

Hej Sool
Tusind tak for din anmeldelse. Det er altid rart at høre, når tingene går hurtigt, og købet føles rigtigt. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Hurtig levering produkt…

Hurtig levering produkt 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩hjælper bl.a. mit barnebarn tak for det

Hej Marianne
Tusind tak for din flotte tilbagemelding. Det varmer virkelig at høre, at Pulsen hjælper dit barnebarn, og at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem. Tak for de fine ord.

Mvh Louise /NordiskPuls

Hurtig ekspedition og problemfri…

Hurtig ekspedition og problemfri levering.
Super gode produkter

12. januar 2026

Hej Lene
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at både levering og produkter har givet dig en god oplevelse. Tak fordi du tog dig tid til at dele det.

Jeg modtog en Pulsen Pro

Jeg modtog en Pulsen Pro, som gik i stykker hurtigt efter. Jeg skrev til Nordisk puls samme dag, og dagen efter svarede de og sendte en ny afsted! Wow god service 😍

16. januar 2026

Hej Freja
Tusind tak for din anmeldelse. Selvom det selvfølgelig er ærgerligt, når noget går i stykker, er det virkelig dejligt at høre, at du oplevede at få hurtig hjælp. Tak for de fine ord om vores service - det betyder meget for os.

Mvh Louise /NordiskPuls

God til angst og tankemylder

Som en der har adhd og angst, hjælper den meget med koncentration og tankemylder. Ville anbefale.

Hej Aiya
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at Pulsen hjælper dig med både angst og tankemylder, særligt når du også lever med ADHD. Tak fordi du deler din oplevelse og din anbefaling.

Super fin service og hurtig levering

Super fin service og hurtig levering
OG Puls virker faktisk på min nattesøvn 🤩🤩🤩🤩🤩

16. januar 2026

Hej Inge
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at både servicen og leveringen levede op til dine forventninger - og endnu bedre, at Pulsen rent faktisk har gjort en forskel for din nattesøvn. Det gør os virkelig glade.

Mvh Louise /NordiskPuls

Det er billigere at holde om et…

Det er billigere at holde om et stødhegn. Jeg kan ikke holde ud at holde om den. 2 minutter og min hånd er øm dagen efter. Det e nøjagtig som at holde om et stødhegn. Super ubehageligt.. giver ingen ro. Kun ubehag.

14. januar 2026

Hej
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at Pulsen ikke har haft den ønskede effekt for dig, og at den føles ubehagelig at bruge.
Vi ved godt, at vores produkt ikke virker lige godt for alle, og derfor tilbyder vi en risikofri prøveperiode, så man kan teste det i ro og mag og få pengene retur, hvis man ikke bliver glad for det.
Langt de fleste af vores kunder oplever heldigvis rigtig god effekt, men vi forstår naturligvis, at det ikke har været tilfældet her.
Skriv endelig til os på info@nordiskpuls.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til returnering.

Mvh Louise /NordiskPuls

Appen virker ikke optimalt desværre.

Appen virker ikke optimalt desværre.
Men sover med pulsen hver nat 👍🏻

15. januar 2026

Hej Winnie
Tusind tak for din anmeldelse. Du er meget velkommen til at kontakte os på info@nordiskpuls.dk, hvis der er noget i appen, der ikke fungerer optimalt - vi hjælper gerne. Dejligt at høre, at Pulsen alligevel er blevet en fast del af din nattesøvn.

Mvh Louise /NordiskPuls

Har hjulpet mig enormt meget

Har hjulpet mig enormt meget, når jeg har haft angst. Den har gjort anfaldene mildere. Super god ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. januar 2026

Hej Sabina
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Det betyder utrolig meget for os at høre, at Pulsen har kunnet hjælpe dig i svære perioder og gøre angstanfaldene mildere. Tak for din tillid og for de fine ord.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Min pulse gik i stykker, jeg skrev til jer og 2 dage efter havde jeg en ny. Sådan!

22. december 2025

Hej Karen
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede hurtig og god hjælp, da der opstod et problem. Vi gør os umage for at få tingene løst hurtigt, så det er dejligt at vide, at det også var din oplevelse.

Den er helt fantastisk 🤩

Hej Pernille
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du synes, Pulsen er helt fantastisk. Tak fordi du deler din begejstring med os.

En lille familie,på far og 4 børn

En lille familie,på far og 4 børn , fik en pulsen i julegave.
De deler den, og den giver stor ro til dem alle.

Hej Ann
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at Pulsen skaber ro hos hele familien. Tak fordi du tog dig tid til at dele jeres oplevelse - det varmer at læse.

Mvh Louise /NordiskPuls

Første indtryk er godt og den er taget…

Første indtryk er godt og den er taget i brug af familien.

Hej Christina
Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at første indtryk er positivt, og at Pulsen allerede er blevet taget i brug i familien. Vi er spændte på, hvordan oplevelsen udvikler sig over tid.

Arrrr…

Jeg er endnu ikke overbevist, syntes den svinger meget op og ned i intensitet og springer nogle gange interval over, så man lægger meget mærke til den. Hvis den kører på det langsomste trin og den så flytter sig i hånden, så får man et ordentligt rap og bliver forskrækket, lidt belastende når man er ved at falde i søvn.
Den kan heller ikke holde forbindelsen til appen, så det bruger jeg slet ikke.

Er stadig i gang med at finde ud af hvordan den virker og om den egentlig gør hvad der er lovet.

8. januar 2026

Hej Mette

Tak fordi du deler din oplevelse – og undskyld, at din første tid med Pulsen Pro ikke har været den rolige og trygge oplevelse, som den burde være.

Ud fra din beskrivelse tyder det på, at der er noget galt med selve enheden, og det vil vi rigtig gerne hjælpe med at få løst. Når den virker korrekt, skal impulserne være rolige, jævne og forudsigelige.

Vi har desværre ikke kunnet finde dine ordreoplysninger i vores system, så vi vil bede dig om at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe dig.

Du må meget gerne skrive til os på info@nordiskpuls.dk, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig videre hurtigst muligt.

Vi er oprigtigt kede af din oplevelse og håber, at vi får mulighed for at rette op på den og give dig en bedre og mere tryg oplevelse med Pulsen Pro.

Mvh Louise /NordiskPuls

Hurtig levering og virker som beskrevet…

Hurtig levering og virker som beskrevet 😊

22. december 2025

Hej Trine
Tusind tak for din anmeldelse. Skønt at høre, at alt forløb som forventet, og at oplevelsen med Pulsen har været positiv for dig. Det sætter vi pris på at høre.

Super køb!

Hurtig levering.
Min hustru har haft god gavn af den indenfor meget kort tid. Tak!

5. januar 2026

Hej Philifar
Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at din hustru allerede har haft glæde af Pulsen efter kort tid, og at leveringen levede op til forventningerne. Tak fordi du delte jeres oplevelse.