NordiskPuls™ Anmeldelser 782

4,7

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 634 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er yderst tilfredse med produkterne, som de finder effektive og af høj kvalitet. Mange fremhæver, hvordan produkterne har hjulpet dem med at reducere angst, forbedre søvn og skabe ro i hverdagen. Bestillingsprocessen beskrives som nem og overskuelig, og leveringen er hurtig, ofte inden for få dage. Selvom de fleste oplever stor tilfredshed, har nogle få kunder haft udfordringer med leveringen, hvor pakker er blevet forlagt. Enkelte har også oplevet, at produkter var defekte ved modtagelsen, eller at de ikke havde den ønskede effekt. Derudover har nogle kunder nævnt, at produktet føltes ubehageligt eller gav små stød i starten.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder produktet positivt. Mange roser dets effektivitet til at fremme ro og forbedre... Se mere

Quality

Brugere beskriver positive interaktioner med kvaliteten. Mange forbrugere er tilfredse med produkterne, der... Se mere

Delivery service

Mennesker rapporterer positiv oplevelser med leveringsservice. Kunderne fremhæver især den hurtige levering,... Se mere

User experience

Kunder deler positive meninger om brugeroplevelsen. Mange finder produktet nemt at bruge, og flere nævner, at... Se mere

Order

Anmeldere nævner positiv feedback om ordren. Kunder fremhæver nem og overskuelig bestilling samt hurtig... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fik Pulsen som julegave. Jeg døjer med flere psykiske lidelser, herunder angst lidelser. Denne lille "dims" har redet min søvn adskillige gange. Den trækker automatisk mit fokus fra tankemylder... Se mere

Kun positivitet og rosende ord herfra! Afsendt samme sag som jeg bestilte, og modtog pakken to dage efter. Pulsen Pro er virkelig nem at bruge, appen er simpel og ligetil. Virkelig dejlig effekt og... Se mere

Sjældent har jeg oplevet så god service ved et firma. På min datters pulsen, var skrue- op knappen blevet defekt, efter 3 måneders intensiv brug. Jeg sendte billede og video af den,og straks fik jeg... Se mere

Fantastisk oplevelse, købte Pulsen Pro. der desværre ikke fungerede rigtigt, sendte blot en kort video af den, og straks fik jeg en sød besked om, at de vil sende en ny til mig, ingen bøvlet retursend... Se mere

1. Leverandør af hjælpemidler

NordiskPuls er dedikeret til at forbedre vores kunders trivsel og hverdag med innovative og naturlige løsninger. Vi kombinerer videnskabeligt dokumenterede metoder med moderne teknologi for at hjælpe med at håndtere tankemylder, angst og forbedre søvnkvaliteten. Vores signaturprodukt, Pulsen, er allerede en favorit hos tusindvis af kunder, der oplever ro og balance gennem akupressur og mikrostrømsteknologi. Vi går meget op i vores kunders tilfredshed og ønsker, at alle føler sig trygge ved deres køb. Derfor tilbyder vi altid muligheden for at prøve vores produkt i 35 dage helt risikofrit. Hos NordiskPuls stræber vi efter at levere produkter af høj kvalitet, der gør en reel forskel, så du kan leve et sundere og mere balanceret liv.

Hurtig og tryg levering 🚚

1-2 dages levering + 35 dages risikofri prøve

Vi sender din ordre inden for 24 timer – helt gratis. Og hvis du ikke oplever den ønskede effekt, har du 35 dage til at sende retur og få dine penge tilbage. Det kalder vi en risikofri prøveperiode.

4,7

Svarer typisk inden for 1 uge

Troværdig og kompetent Webshop

God beskrivelse af varen, så man er vel informeret inden køb. Og hurtig levering efter køb. Købte en Pulsen for at afhjælpe store søvn problemer, så dejligt at ordren kom så hurtigt frem.
Troværdig og kompetent Webshop 🤩

18. marts 2026

Hej Char
Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du følte dig godt informeret inden dit køb, og at det hele var nemt og overskueligt. Når man døjer med søvnproblemer, kan det fylde virkelig meget, så det er rart, at du hurtigt fik din Pulsen i brug.

Tak for dine fine ord om os – dem er vi utrolig glade for.

Dejlig pude 🥰

Hej 👋
Indtil videre kan jeg ikke forestille mig at sove med andre puder end kølepuden vågner ikke så mange gange over natten lidt mærkelige er den men dejlig pude Go til nakken og hvis man har det varmt 🥵😊
Tung 5,5 kg så ikke en rejse pude
Kan ellers ikke finde noget dårlig om den ❤️
Hilsen Susanne

27. marts 2026

Hej Susanne
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det bare skønt at høre, at du er blevet så glad for din KølePuden, og at du mærker en forskel i din søvn. Det har stor betydning for søvnkvaliteten, når man ikke vågner så mange gange i løbet af natten, og ovenikøbet får god støtte til nakken og en behagelig temperatur.

Vi er rigtig glade på dine vegne, og ønsker dig mange gode nætter fremover med KølePuden.

Mvh Louise /NordiskPuls

Jeg elsker mit nye massagesæde

Jeg elsker mit nye massagesæde! Det er mit absolutte yndlingstidspunkt på dagen, at snuppe min morgenkaffe sammen med en god omgang rygmassage. Jeg kan bestemt mærke at sædet gør noget rigtig godt for mine ryg- og nakkesmerter samt for min dertilhørende spændingshovedpine. Servicen var fantastisk og sædet kom allerede dagen efter jeg havde bestilt det. TAK for en rigtig god oplevelse.

11. marts 2026

Købte deres kølepude mini

Købte deres kølepude mini, og den er simpelthen fantastisk! Jeg har behov for at bruge forhøjeren, så jeg ville overveje at købe standard puden selvom man er mavesover :)

24. marts 2026

Hej Julie
Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du er så glad for din KølePuden Mini.
Du har helt ret i, at selv som mavesover kan der nogle gange være behov for lidt ekstra højde, alt efter hvad der føles mest behageligt – netop derfor følger der en forhøjer med, så puden nemt kan tilpasses den enkelte.
Hvis forhøjeren ikke er nok, kan man returnere indenfor 35 dage, og i stedet vælge den almindelige KølePuden.
Tak fordi du tog dig tid til at dele dine erfaringer og overvejelser - det kan være en stor hjælp for andre.

Fuld tilfredshed

Hurtigt levering. Havde ikke lige regnet med nogen synderlig effekt, men efter en uge med daglig brug af NordiskPuls er jeg mere frisk, rolig og fokuseret, og kan overkomme mere end vanligt. Fortryder, jeg ikke købte 2 stk. 🥰

12. marts 2026

Hej Mona
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det bare fantastisk at høre, at du allerede efter kort tids brug mærker en så positiv forandring. At få mere ro i kroppen og føle sig mere tilpas og klar i hverdagen kan virkelig gøre en stor forskel. Vi glade på dine vegne.

Mvh Louise /NordiskPuls

Hjælper til en god nattesøvn

23. marts 2026

Hej Lisbeth
Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig godt at høre, at det hjælper dig til en bedre nattesøvn. En god søvn gør en stor forskel i hverdagen, så det er skønt, at du oplever en positiv effekt.

Mvh Louise /NordiskPuls

Hurtig levering. Fint produkt.

17. marts 2026

Hej Tine
Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du både er tilfreds med produktet, og at din bestilling nåede hurtigt frem. Det er vi rigtig glade for.

Mvh Louise /NordiskPuls

Den kom hurtigt og virkede som den skulle

Den kom hurtigt og virkede som beskrevet 👍🏻

11. marts 2026

Hej Clara
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det godt at høre, at du hurtigt havde din bestilling, og at den lever op til det, du havde forventet. Tak fordi du deler din oplevelse.

Mvh Louise /NordiskPuls

Hurtigt og nemt at handle hos…

Hurtigt og nemt at handle hos NordiskPuls
Godt produkt

20. marts 2026

Hej
Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig rart at høre, at det har været nemt og overskueligt at handle hos os, og at du er glad for produktet. Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Mvh Louise /NordiskPuls

Hurtig levering, meget lækre produkter og kvalitet samt billig pris. Alt i alt kan jeg klart anbefale.

12. marts 2026

Hej Maja
Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du er tilfreds hele vejen rundt - både med produkterne, kvaliteten og prisen. Og tak for din anbefaling, den sætter vi stor pris på.

Super godt købe.

Jamen der er enlig ikke så meget at sige andet end den virker. Jeg har købt 4 stk.
En til min mor som efter at hun har mistet min far har haft rigtig svært ved at sove. Hun har så haft lånt min og nu sover hun altså 6-7 timer hver dag. Den virker suverænt. Jeg selv arbejder på fast nathold og hvis jeg vågner om dagen tager jeg den i brug og falder i søvn igen inden for de 20 min. Det er super godt. Så godt at jeg har købt en til min mand. 👍🏻

Hej Bettina
Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig rørende at læse, hvordan produktet har gjort en forskel - både for dig og din familie. Især i en svær tid kan søvn og ro betyde utrolig meget, så det er dejligt at høre, at din mor har fået bedre nætter.

Og hvor er det skønt, at den også fungerer for dig i forhold til din døgnrytme og hjælper dig med at falde i søvn igen. At du har valgt at købe flere til dine nærmeste, tager vi som et kæmpe kompliment.

PulsenPro

Er du i tvivl om du skal købe PulsenPro?? se og få den bestilt! de har 35 dages risikofri prøveperiode så der er intet af tabe, kun at vinde

Jeg var lidt skeptisk, og kunne ikke helt finde ud af om jeg skulle købe den, jeg har ADHD og har tit uro i hovedet og i kroppen, men til sidst tænkte jeg at gav den et skud, og nu kan jeg simpelthen ikke undvære den, jeg bruger den utrolig meget i løbet af dagen, nogen gange hjælper den meget, andre gange knap så meget men uanset er den rar at bruge. køv den!

Hej Jonathan
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du valgte at give det en chance – især når du var lidt i tvivl i starten - så du nu har fået noget, du kan bruge i din hverdag, som kan være med til at skabe mere ro, når behovet opstår.

Tak fordi du deler din oplevelse så ærligt - det kan være en stor hjælp for andre, der står og overvejer det samme.

Mvh Louise /NordiskPuls

Hurtig levering og virker perfekt

Hurtig levering og virker perfekt. Har netop bestilt en mere

10. marts 2026

Hej Helle
Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du er så tilfreds, og at det hele fungerer, som det skal. Og skønt, at du allerede har valgt at bestille en mere - det tager vi som et stort kompliment.

Mvh Louise /NordiskPuls

Min køleoude holder hvad I lovede 😊 Den…

Min kølepude holder hvad I lovede 😊 Den kræver selvfølgelig lidt tilvænning men den fungerer. Havde den meget hurtigt. Godt at handler med jer 👍

13. marts 2026

Hej Helene
Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig rart at læse, at du er blevet glad for din KølePude, og at den lever op til dine forventninger. Det er helt naturligt, at det lige tager lidt tid at vænne sig til noget nyt, men skønt, at du allerede oplever, at den fungerer godt for dig.

Tak for dine fine ord om os - dem sætter vi stor pris på.

Mvh Louise /NordiskPuls

Jeg har nu brugt den en uges tid og jeg…

Jeg har nu brugt den en uges tid og jeg føler jeg sover bedre.

Hej Vivi
Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig godt at høre, at du allerede efter en uge oplever en bedre søvn. Det er en god start, og for mange udvikler effekten sig endnu mere med tiden.

Den bedste pude

Den bedste pude, jeg har købt til dags dato. Den er virkelig behagelig og har hjulpet med en roligere søvn.

21. marts 2026

Hej Jannie
Tusind tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at læse, at du er så glad for puden, og at den har gjort en reel forskel for din søvn. Det betyder meget, når man finder noget, der både føles behageligt og samtidig giver mere ro om natten.

Mvh Louise /NordiskPuls

Købt pulsenpro og er enlig rimelig…

Købt pulsenpro og er enlig rimelig tilfreds, har ikke den effekt jeg håbede på, men alligevel for god til at sende retur, falder ikke i søvn af den, men den kan da fjerne lidt fokus og give en smule ro.

Så vil give 4 stjerner for et tilfredsstillende produkt

30. januar 2026

Hej Nikki
Tusind tak for din anmeldelse. Det er helt naturligt, at oplevelsen kan være lidt anderledes, end man først havde forestillet sig. Samtidig er det rart at høre, at du alligevel får noget ro ud af at bruge den, og at den kan hjælpe med at flytte fokus.
For nogle kan det tage lidt tid med regelmæssig brug, før man oplever den fulde effekt, så vi håber, at du med tiden får endnu mere glæde af den.

Mvh Louise /NordiskPuls

Det var en god oplevelse at prøve på…

Det var en god oplevelse at prøve på mit barnebarn med autisme. Han er ved at vende sig til den.

14. marts 2026

Hej Anne
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at I har haft en god oplevelse med at bruge den til dit barnebarn. Det er helt naturligt, at det lige tager lidt tid at vænne sig til noget nyt, så det lyder godt, at han stille og roligt er ved at blive tryg ved den.

Mvh Louise /NordiskPuls

Hurtig levering. Vidste ikke om jeg turde tro på at den ville virke, men jeg har sovet meget bedre siden jeg begyndte at bruge den.

19. marts 2026

Hej Pia
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det godt at høre, at du sover bedre nu. Det er ikke unormalt at være lidt forbeholden i starten, så det er virkelig rart, at det har udviklet sig til en god oplevelse for dig. Tak fordi du tog dig tid til at dele det med os.

Bestillingen kom hurtigt frem

Bestillingen kom hurtigt frem.
Der er vist stor forskel på, hvor meget eller lidt, man mærker. Jeg kan ikke mærke noget i min hånd, men hvis jeg tester den på den tynde hud på min hals, så kan jeg mærke den. Min datter blev dog helt forskrækket over den vibration, hun mærkede i hånden. Indtil videre har vi prøvet den 4-5 gange, og jeg tror, den har en effekt uden helt at være et vidundermiddel. Indtil videre har jeg med undtagelse af den ene aften fået hende til at sove 15-25 minutter tidligere, end jeg nok ellers ville kunne. Det er lidt for tidligt til at sige, om det skyldes vores nye dims, men med putning der typisk varer mellem 45-90 minutter, så gør det en forskel. Jeg håber, det holder ved.

18. marts 2026

Hej Gry
Tusind tak for din anmeldelse. Det er rigtig dejligt at høre, at du allerede oplever en forskel i putningen – selv små ændringer kan gøre en stor forskel i hverdagen. Det giver også god mening, at oplevelsen varierer fra person til person. Nogle mærker impulserne meget tydeligt, mens andre oplever dem mere afdæmpet.

Da mange først mærker den fulde effekt efter regelmæssig brug over noget tid, giver jeres fine og nysgerrige tilgang rigtig god mening, og vi håber, at den positive udvikling fortsætter, så det kan blive endnu lettere at skabe ro omkring sengetid hos jer.