Godt film kunne godt bruge nogle flere af Morten Korch film
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.
Mosedalvej 14 , 2500, Valby, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Et stærkt begrænset udvalg, hovedsagelig af folkekomedier, hvortil kommer nogle nyere danske og udenlandske film fra den allersnævreste mainstream.
Man kan hverken søge efter skuespillere eller instruktører, kun efter titler.
Underteksternes størrelse kan tilsyneladende ikke justeres, og det er ikke alle de film, der hævdes at være forsynet med undertekster, der faktisk har undertekster.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Nordisk film+ er nem og overskuelig
Gode film både for børn og voksne.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg har haft den lige fra den startede og jeg tror faktisk ikke jeg har haft nogen pause.
Nogen gange har jeg meget lyst til at se en bestemt film og så er den der ikke , så skal man vente til den kommer på igen.
Jeg vil nok aldrig undvære tjenesten.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Klovne er virkeligt dårligt også drunk de skal fjernes fra film

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
en god og alsidig kanal til en overkommelig pris

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg er stort set tilfreds.
Jeg savner blot nogle af de danske film fra 1930 og 1940erne, som ikke har været tilgængelig de sidste 5-6 år.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
I har for mange gamle danske film og for lidt nyt stof, simpelthen.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Der er mange muligheder både danske og udenlandske film

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg elsker at jeg kan se gode gamle film. Har stadig mange dvd, men dejlig nemt at kunne se det direkte på tv’et

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Supernemt at streame, righoldigt udvalg og som ekstra guldkorn: Der kommer løbende film som ikke har været udgivet på DVD og kun sjældent har været at købe som VHS.
Redigeret efter modtagelse af svar fra udbyder:
Jeg har brugt min iPad til at streame filmene, og oplever ikke de problemer andre har haft med bl. a. undertekster.
Normalt har jeg ikke sendt det videre gennem appletv , men det virker👍😎

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Det der irriter mig mest er, at man ikke få appen installeret på vores Samsung TV ellers har vi haft Dansk Filmskat i mange år.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Virker ubeklageligt og masser af godt inhold

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Har ikke kunnet bruge servicen siden Dansk Film Skat blev lukket ned da der STADIG ikke er kommet en app til mit Samsung TV.
Det er flere måneder siden nu. Ifølge deres hjemmeside skulle der være kommet en app til Samsung, men når jeg søger efter den på mit tv, kommer der intet frem. Det er åbenbart kun de aller nyeste tv som understøtter appen.
Det er virkelig for ringe at man ikke har ventet med at flytte servicen før der er udviklen apps så kunderne faktisk kan bruge den service de betaler for!

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Mit Navn er Peter Sørensen Jeg har nu haft Dansk filmskat i en hel del år. Men siden den er flyttet over på NF er det blevet en dårlig oplevelse Olsen banden og de fortæskede Dirch Passer film og en anden masser bavl er det blevet til, før kunne man vælge film der skulle med Hvor er alle de gamle sorthvide film og eksempler på dansk drama. hvis jeg vil se Amerikanske B film er der steder nok at se dem. Lad os få den Gamle Filmskat tilbage. MVH Peter
Virker ikke på Samsung Smart TV. Kører generelt langsomt på alle smart TV og logger en automatisk ud. QR koden fungerer aldrig.
De samme problemer som med DFS appen, der kontinuerligt var fejl på.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Elsker man nu kan se de gamle danske film på en streaming tjeneste

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Stort set ubrugelig app på LG WebOS, SUPER langsom at navigere rundt i!
Udvalget er sån lidt halvt virker det til.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Hvis man oprindeligt startede med en Dansk Filmskat , kan man kun blive skuffer over denne nye udgave. Jovist er der kommer flere film, men desværre ikke i danske Filmskat! Og hvorfor så få film ad gangen? Jeg savner den gamle model, der var flere film og appen var langt bedre

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg kunne oprette en profil, jeg kunne bekræfte min profil, men jeg kan ikke logge ind og se film, på min profil. Men som jeg kan se, er der rigtig mange, der har forskellige problemer, så der er nok meget godt, at jeg ikke nåede at tilmelde betaling.