Godt film kunne godt bruge nogle flere af Morten Korch film
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.
Mosedalvej 14 , 2500, Valby, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Syntes ikke de har styr på deres ting kan se i min bank penge er trukket men de kan. Ikke finde dem.
Så vil opfordre alle til at være obs.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg savner virkelig flere udvalg af de ældre film, feks også tv seriende feks huset på Christianshavn, og det støver. Pigerne i trøjen Osv..
Savner noget mere udvalg til den pris, jeg savner et større udvalg af de gamle danske..
Og lækkert at i har bikset nordisk film sammen med dansk Filmskat så der også er de nyere film, det syns jeg er positiv :)

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Syntes i har et godt udvalg af film , forstår bare ikke i har klinkevalsen men ikke Juliane lidt fjollede , så er der,kun en pige , men ikke de sendte en dame , filmen om Lis Nørgård , det er lidt irreterende ,men ellers kun ros til nordisk film

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg er helt vild med nordisk film vi elsker gamle danske film og syntes vi som oftest kan finde hvad vi søger

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Der findes altid en fil der passer til ens humør

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Det er simpelthen ikke iorden at der ikke er undertekster på de gamle danske film. Lyden er selvsagt megadårlig og der skal skrues op så huset ryster. Det er sku en ommer
Sikke en gang sludder at komme med, nordisk film. Men jeg retter gerne. I langt de fleste er der ikke undertekster og selvfølgelig sætter jeg mig ind i hvad jeg laver inden jeg anmelder. Så jeg ved også hvordan man sætter undertekster på. Sikke en frækhed.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Der mangler undertekster på flere af de senest tilføjede film. Det er i øvrigt et gennemgående problem på Nordisk Film+.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg har lige oprettet en profil hos jeg men kan ikke afspille film så 49 kr lige ud ad vinduet jeg vil gerne have at i sender de 49 kr retur
Mvh Rikke Simonsen

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Ja vis du/i vil se gamle danske film,
Så er det da bestemt IKKE her du/i skal se dem. Medmindre at du/i vil se film der er uoriginale og klippet i,
For desværre så har man jo valgt at lægge udgaver af gamle danske film som er klippet og redigeret i, og når man påpeger problemet til dem får man bare at vide det er på grund af lov og ret (kort sagt) og det er også fint, men så syns jeg ikke man burde ha retten til at kalde sig selv for Dansk filmskat. for det et meget irriterende og sætte sig til at se en film som man kender og så opdagede at der mangler 20min af filmen, og det burde nordiskfilm/dansk filmskat, som minimum informere sine kunder om der er blevet klippet i mange af filmene.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
God rundvisning i går på Nordisk Film, hvor Frederik fortalte med stor entusiasme. Det kan anbefales.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg elsker at se gamle danske film i god kvalitet og der er næsten altid tekst på dem og især er der et stort udvalg af film af alle slags og sidst men ikke mindst så er det billigt at abonnere på ...TAK FOR JER NORDISK FILM ..

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Hold jer væk. Deres hjemmeside er fyldt med bugs or er generelt elendigt designet. Nogle gange virker deres 'pile' ikke. Man kan trykke på pilen så den går til højre for at vide flere film i en kategori, men den bugger nogle gange så pilen til venstre forsvinder. Ikke nok med det, så forsvinder episoder også, når man klikker på en serie, således at der kun står et sæsontal (1 eller 2). Dette gør at man ikke kan selv vælge hvilken episode man gerne vil se af en sæson. At man flere gange skal opdatere siden, for at se om det virker, er jo bare til grin. Hvis du er heldig, så dukker episoderne op, hvorefter du selv kan vælge.
Ikke nok med det, så er det en skandale hvordan man ikke kan vælge DANSKE film efter 90'erne nogle steder. Jeg er ret ligeglad med udenlandske film nogle gange, jeg vil bare gerne have en kategori som omfatter moderne DANSKE film. Men nej, vi skal blade igennem tonsvis af blandede danske of udenlandske film, før vi kan finde hvad vi vil.
At i en dag går konkurs og bliver opslugt af Viaplay er ingen overraskelse, det er fuldt ud fortjent. Absolut amatører af nogle udviklere som i har.
Kom til at skrive den på Nordiskfilm i stedet for Nordisk Film+. Har slettet den gamle og sat den ind her hvor den høre til :)

Alt for lidt gode gamle film har set dem all mindset 10 gange

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg må ændre min anmeldelse idet det var mig der ikke vidste hvordan man finder og viser undertekster

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Der er dobbelte undertekster og dårlig lyd ,som hakker
.Det er alle de film vi har sat der har været sådan