Jeg er godt tilfreds med mit abonnement. Der mange gode gamle film og jeg bruger det ofte, og det er billigt i forhold til andre streamingtjenester. Jeg er dog lidt træt af, at der kommer undertekste... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Med Nordisk Film+ får du det største udvalg af danske film samlet i én streamingtjeneste. Se eller gense nye danske film med alle de skuespillere, du kender, og få adgang til de gode gamle klassikere fra Dansk Filmskat. Du får også håndplukkede film fra Hollywood, og familiens yngste kan boltre sig i et sjovt og trygt børneunivers.
Mosedalvej 14 , 2500, Valby, Danmark
Svarer typisk inden for 48 timer
Synes det er dejligt at se de gamle film og der er et alsidigt udvalg af film

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Dejligt at have de danske film, som er en tidslomme at genbesøge:)

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Elsker gamle danske film. Og de er her

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Altid fede film, gode og underholdende, så alt i alt godt tilfreds.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg synes det er noget mærkeligt noget at klippe en af de mest ikoniske scener ud af en 67 år gammel far til fire film.... Det gør mig sur og ked af det, at der er nogen der mener at det er en god ide at ødelægge en helt fantastisk film på den måde.... Er ellers rigtig glad for nordisk film+..

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Den er let at søge på og giver et fantastig god og klar billede og lyd

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Så sidder man og ser gode film ! Men undervejs ser man at der problemer med undertekster i de danske film? Selvom. Man slår den fra ?

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Jeg er rigtig glad for Nordisk Film + der er rigtig mange gode Film i dansk film

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Fordi jeg elsker at de gamle danske film

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
At det er den fedeste kanal med de gode film

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Soldaterkammerater filmene mangler jeg ellers er alt godt 💪🤞

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Altid super gode film og aldrig problemer.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
I er en rigtig god streamingtjeneste nyder alle de gamle danske film jeg kan virkelig kun anbefale jer.

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Dejligt med det kæmpestore udvalg af gode klassikere, specielt!

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Har altid elsket gamle danske film, derfor skulle jeg selvfølgelig have Nordisk Film+, men er nu endt med at opsige mit abonnement, efter nogle mindre udfordringer samt den sidste dåbe... Jeg fik ligepluselig blot en mail hvor der stod at nu var mit abonnement ændret, se der hjemmeside... Det synes jeg var underligt for jeg har ikke været inde og ændre noget, så gik ind på hjemmesiden og tjekkede lige efter og opdagede at de havde valgt (uden mit samtykke), at ændret min månedlig betaling til årligt. Dette er måske ikke det store for andre, men har oplevet det tidligere og den gang måtte jeg kæmpe lidt med dem for at få det ændret retur, så da det nu skete for 2. Gang opgav jeg kampen...
Det skal siges at da jeg var inde og tjekke hvad der var sket, forsøgte jeg at ændre mit abonnement tilbage til månedlig betaling, men da jeg så først ville kunne gå tilbage til månedlig betaling efter d. 16 august 2026, så valgte jeg at opsige abonnementet helt!
JEG ÆNDREDE ALDRIG MIT ABONNEMENT FRA MÅNEDLIG TIL ÅRLIGT I FØRSTE OMGANG! Hvordan dette er sket er for mig ukendt, for jeg var den eneste der benyttede mit abonnement, så fejlen er hos udbyderen, om en af deres medarbejder har gjort det, systemet selv eller om de har haft "andre" inde og lege i systemet er lige meget for mig, jeg har som sagt opsagt abonnementet☺️
Dog skal rettes være ret, så jeg vil gerne rose Nordisk Film+ for at have tilbageført pengene hurtigt ☺️

Besvarelse fra Nordisk Film+ (Danmark)
Nordisk Film+, en rigtig god repræsentant for dansk filmhistorie.