4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Gode håndklæder - lidt langsom kommunikation om levering.

Det er nogle gode håndklæder - jeg har længe ledt efter alternativer til microfiber=plasthåndklæder!
Pga. blackweek tilbud mv. gik der for lang tid før jeg fik ordrebekræftelse mv., så blev kortvarigt bange for at jeg var blevet udsat for online snyd.
Der gik en uge før jeg fik svar på min henvendelse om min ordre, hvorefter jeg havde ro i min bestilling.

12. december 2025

Anbefaler til alle omkring mig...

Kvinderne bag Nordifakt brænder virkelig for produktets budskaber og kvalitet: det kan mærkes i produktet og købet, hvilket jeg sætter enorm stor pris på. Selv er jeg storforbruger af deres Outdoor håndklæde i begge str. og anbefaler dem til alle omkring mig.

2. december 2025

God kvalitet, flot design- perfekt til outdoor aktiviteter

Vildt lækkert håndklæde,der er perfekt til at tage med på bikepacking ture,vandreture eller med på stranden. Det er det første hurtigtørrende håndklæde jeg har prøvet,der er rart at røre ved og tørre sig i. Og så elsker jeg,at det er et dansk firma. Kvalitet og design går hånd i hånd sammen her 👏 Jeg vinterbader inden arbejde, og om sommeren hopper jeg ofte u havnen i København inden arbejde. Der er det genialt at have med i tasken. Udover at det tørre hurtigt lugter det ikke. Jeg har den store model,som kan nå hele vejen rundt om min krop. Den lille model er næste køb,da det vil passe godt når jeg skal pakke let på cykelferie.

20. juni 2025

Smart, lækkert og helt uundværligt på tur

Adventure Smart Towel fra Nordifakt er det bedste hurtigtørrende håndklæde, jeg har prøvet. Jeg havde det med på en vandretur, hvor det blev brugt dagligt – og selv efter flere dages brug føltes det stadig friskt, lækkert og klar til mere.
Det fylder næsten ingenting i bagagen, tørrer lynhurtigt og er designet med omtanke. Det er tydeligt, at her er tænkt i funktionalitet og livsstil: Letvægt, høj kvalitet og et enkelt, stilrent design, der bare fungerer – uanset om du er til hiking, rejser eller sport.
Et håndklæde lyder måske som en lille ting. Men det her gør en stor forskel. Jeg pakker det med hver gang fremover – og anbefaler det gerne til andre, der vil have grej, der både er praktisk og føles premium.

5. juni 2025

Nordifakts håndklæder er helt…

Nordifakts håndklæder er helt uundværlige!
De er lette, tørrer hurtigt og har antibakterielle egenskaber – perfekt til vores vildmarksture.
Det smarte er, at de kan bruges til flere formål undervejs, hvilket gør dem ekstra praktiske på eventyr.
Jeg kan varmt anbefale både Nordifakt og deres gennemførte produkter – særligt deres Adventure Smart Towel, som virkelig fortjener et shoutout!

1. maj 2025

Super dejlige mennesker og fantastiske…

Super dejlige mennesker og fantastiske produkter!

Jeg har været spejder hele mit liv og har altid brugt mikrofiber håndklæder. Men jeg synes simpelthen de er så ubehagelige at røre ved!
Så da jeg fik disse i hånden, kunne jeg næsten ikke tro det, for de hverken fyldte meget eller var ubehagelige!

Derfor kan jeg kun anbefale deres håndklæder!

19. april 2025

Endelig kom der et topkvalitets outdoor…

Endelig kom der et topkvalitets outdoor håndklæde på markedet!
Super lækker kvali og i økologisk bomuld hvor vi undgår plastik og sur lugt.

Jeg er fan.

En tanke er på prisen. Kvalitet koster og jeg ser det som en lille investering i sig selv og miljøet

28. maj 2025
Vis anmeldelser på alle sprog. (16 anmeldelser)